De pålitligaste stjärntecknen att dejta

Otrohet kan förstöra även det starkaste förhållandet, så det gäller att välja en partner som bara har ögonen för dig. Även om det kanske är lättare sagt än gjort finns det några saker du kan gå på. Och det första är stjärntecknet.
05 december, 2017

Det kan verka flummigt, men faktum är att stjärnorna har en del att säga om våra personligheter – och vilka av oss som löper störst risk att vara otrogna.

Med de olika stjärntecknen kommer nämligen även vissa personlighetsdrag och det har visat sig att tecken som har ett starkt intresse för äventyr, känslostimulering och drama är mer benägna att vara otrogna.

Men så finns det tecken som uppskattar säkerhet över allt annat och det är jordtecknen. För jordtecknen handlar livet om att bygga en trygg och stabil grund och det är trots allt det som monogami handlar om; trygghet. Här är tecknen som enligt horoskopet löper minst risk att vara otrogna.

3 stjärntecken som löper minst risk att vara otrogna:

Oxen

Oxen är fokuserad, beslutsam och målinriktad. När personer födda i oxens tecken vill ha något ser de till att få det, oavsett hur lång tid det tar. De uppvaktar och ger helt enkelt inte upp – och det inkluderar även förhållandet.

Oxen förstår vad som krävs för att få en relation att fungera, är villig att anstränga sig och jobba sig igenom utmaningar som dyker upp. Något oxen dock inte accepterar är en partner som inte respekterar lojalitet. Därför kan det här tecknet ibland kännas kontrollerande.

Jungfrun

Jungfrun är det mest flexibla och anpassningsbara av jordtecknen och är väldigt överseende och förlåtande för andras brister. Jungfrun tenderar heller inte att se om gräset är grönare i de fall som partnern tabbar sig.

Medan jungfrun inte är det mest romantiska tecknet (de gillar inte att visa upp sina känslor offentligt) är jungfruns kärlek extremt osjälvisk. De ger och ger och så länge deras partner är öppen och tar emot kärleken med vänlighet kommer relationen vara den bästa som någonsin har upplevts. Se bara upp så att du inte blir alldeles för beroende av jungfruns kärlek och tappar bort dig själv.

Stenbocken

Stenbocken är ett ambitiöst och aktivt tecken som ständigt är i rörelse. Det här bådar gott för ett förhållande då stenbocken ofta ser till att uppvakta sin partner så snart relationen blir till vardag.

Även om det stundtals kan kännas som att jobbet kommer i första hand arbetar stenbocken för att skapa en stabil grund för er båda och det här tecknet tar gärna och gladeligen rollen som försörjare. Dock måste stenbockar känna att de får något tillbaka, annars är risken stor att de börjar ifrågasätta varför de egentligen anstränger sig.

Källa: Elite daily, Victoria Milan Foto: Kimson Doan/Unsplash

Läs mer:

Personerna du ska dejta enligt ditt stjärntecken – och de du ska hålla dig borta från

Så ond är du – baserat på ditt stjärntecken

Misstagen du gör i ditt förhållande – baserat på ditt stjärntecken

Hur är skorpioner egentligen? 4 myter om det superaktuella stjärntecknet!