Singeltips baserat på ditt stjärntecken

25 aug, 2020 
Dejtningtips stjärntecken
Är du också singel? ELLE djupdyker ner bland alla stjärntecken – och samlar singeltipsen du behöver.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Singellivet har sina för- och nackdelar. Kanske är du singel och helt bekväm med det (inte minst på grund av friheten det för med sig) eller så är du singeln som aktivt letar efter the one. Eller så är du fast i någon slags gråzon mellan båda alternativen. Oavsett vilket så kan lite singeltips aldrig skada – inte minst om de baseras på vad stjärnorna säger om just dig och ditt stjärntecken. ELLE har gjort ett djupdyk och kikat närmare på singeltipsen för varje stjärntecken.

Lejonet: Lämna egot vid dörren

Det råder inga som helst tvivel om att lejonet tenderar att vara både bossig, intensiv och väldigt mycket i sig själv när det kommer till kärlek. Däremot skadar det inte om du testar en mer tillbakadragen och välkomnande approach på dejten, för allting behöver faktiskt inte handla om dig. Försök istället att lyssna mer på personen i fråga och ge denne all din uppmärksamhet – det gör större skillnad än vad du tror.

Annons

Jungfrun: Var inte så hård mot dig själv

Flera stjärntecken utmärker sig som perfektionister, men jungfruar är nog ändå i en klass för sig. Som jungfru är du van vid att sönderanalysera och kritisera precis allt och alla – även dig själv. Men när det kommer till kärlek räcker det inte att förlita sig på analyserande i oändlighet, utan du behöver lära dig av dina misstag och sedan gå vidare. Använd din tid som singel för att blicka tillbaka på tidigare förhållanden och förlåt dig själv för tidigare misstag. Du är bara mänsklig!

Vågen: Håll känslorna i styr

Vågen, vågen, vågen… Så snabbt din crush ens gör så mycket som att blicka åt ditt håll vill du genast ut och leta efter bröllopsinspo på Instagram eller Pinterest. Försök att kontrollera din iver och undvika just den tendensen – oavsett hur mycket det kan tänkas klia i fingrarna. Lägg den energin på ett mer avslappnat mindset där du istället för att gå för fort fram försöker leva i nuet och se vad tiden för med sig. Din sagolika drömromans kommer tids nog, vi lovar.

Annons

Skorpionen: Släpp kontrollen

Okej skorpionen, dags att vara helt ärlig nu. Det krävs en hel del för att du ska släppa garden, låta någon ny person komma in i ditt liv och verkligen lita på personen i fråga. Men är det inte tröttsamt att alltid testa dina partners och göra kärlek så onödigt komplicerat? Våga släppa lite på kontrollen och lägg all fokus på din dejt. Du behöver inte vara i ett seriöst förhållande för att lita på någon och verkligen öppna upp dig.

Skytten: Ha inte för bråttom

Att slänga dig in i helt ny och okänd mark med huvudet före är super – och inte minst världens adrenalinkick om du råkar vara skytte. Men när tog du senast ett kliv tillbaka för att bara fokusera på dig och ditt välbefinnande? Innan du börjar dejta, seriöst eller inte, och kanske till och med hamnar i ett förhållande behöver du ge dig själv rejält med self love. Utan det kommer du ingenvart!

Stenbocken: Sluta vara petig

Ett stort (och inte minst tydligt) kännetecken för stenbocken är att vara extremt petig. Hela tiden. Du strävar alltid efter en förbättrad version av dig själv, vilket är en magisk egenskap. Däremot blir det besvärligt i längden om du förväntar dig att din dejt är en riktig tiopoängare från första början. Försök istället att söka efter potentiella partners som är oslipade diamanter – det blir bättre för både dig och personen i fråga om ni kan växa tillsammans.

Annons

Vattumannen: Stå upp för dig själv

Vattumannen har en härlig och avslappnad personlighet som alla tokälskar. Du har den där laid back-auran som gör det så himla enkelt för andra att vara i din närhet. Med det sagt får du inte glömma bort att ställa krav och stå upp för dig själv. Bara för att folk lätt dras till dig betyder det inte att du ska tacka och ta emot precis allting. Du gillar att göra din grej och vara dig själv, så glöm inte bort det när du dejtar. Om det mot förmodan inte skulle kännas bra, våga kapa av det bandet.

Fiskarna: Fall inte för tidigt

Du som är fisk påminner lite om vågen. Du älskar en livlig och stundtals dramatisk romans som gärna får involvera superhöga toppar och farligt djupa dalar. Du får gärna falla för allt det härliga, pirriga och spännande som kärlek innebär men glöm inte bort att ta det lugnt. Ha inte för bråttom och fall inte för tidigt för då kan det snabbt slå över till en stormig (och potentiellt utmattande) romans.

Annons

Väduren: Våga mjuka upp

Som vädur är du en djärv älskare med en riktigt förförande och inte minst målmedveten aura. Men när du har en ny crush eller älskare på din radar kan det vara smart att testa en mjukare och mer tillbakadragen approach. Det kan absolut kännas ovant och märkligt till en början, men prova vad som händer om du skiftar till en lättsammare jargong i sms eller en lättsammare känsla när ni faktiskt ses på riktigt.

Oxen: Dags att ge lite tillbaka

Oxen, det går inte att undvika det faktum att du kan vara riktigt envis ibland – men det är viktigt att hitta en balans. Samtidigt som du aldrig ska vara rädd för att stå upp för din sak och markera din ståndpunkt så skadar det inte att kompromissa lite mer. Överväg att låta din dejt bestämma vad ni ska göra på första dejten eller vad ni ska hitta på under dejt nummer två.

Tvillingarna: Fortsätt att vara dig själv

Som tvilling finns det en sak som du garanterat får höra från vissa med jämna mellanrum, nämligen att du uppfattas som falsk. Problemet? Du är ju långt ifrån falsk utan snarare tvärtom – en komplex person som är trygg i dig själv. Låt inte din crush eller potentiella partner förändra dig efter deras tycke och smak, utan se till att hitta någon som vill vara med dig för den du verkligen är.

Annons

Kräftan: Hitta någon som inte är din vanliga typ

En dejtsugen kräfta faller i merparten av fallen för en och samma typ, nämligen någon som är trevlig och omtänksam. Är det dåligt? Inte direkt, då det snarare hintar om hur genuin och älskvärd du själv är som person. Men när du är redo att faktiskt hitta the one så skadar det inte att ta lite risker. Försök att dejta någon som inte är din vanliga typ och se hur denne tillför ett helt nytt perspektiv på ditt liv. Det kan göra större skillnad än vad du tror…

Källa: Elite Daily Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Letar du efter något stabilt? Här är 3 stjärntecken är klippor i förhållande

Drinken som passar dig bäst – baserat på ditt stjärntecken

Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan

Annons