Så blir du som förälder – enligt ditt stjärntecken

22 mar, 2018 
AvHanna Carlsson
Har du någon gång funderat över hur du skulle vara som förälder? Nu kan du sluta fundera – om du tror på horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Så säger ditt stjärntecken om hur du är som förälder

Väduren (21 mars – 19 april)

Det finns en diva i varje vädur vilket kan göra att du är lite aggressiv i din stil. Du styrs av glödande Mars, vilket syns i ditt föräldraskap. Du är en bra förälder med gott självförtroende, vilket är bra för ditt barns uppväxt. Du är en god förebild men förväntar dig att ditt barn blir självständigt ganska snabbt. Du kommer få ett tufft barn med skinn på näsan.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Styrkor som förälder: Du är starkt och orädd
Svagheter som förälder: Du är självcentrerad och otålig
Du borde skaffa barn med: Vågen

Oxen (20 april – 20 maj)

Du är ganska inkonsekvent som förälder. Du har idéer om hur en familj ska vara, men har svårt att själv följa dessa till punkt och pricka. Du är en förälder som ena dagen säger tok-nej till efterrätt medan du nästa dag låter din tolvåring vara uppe till midnatt. Du är en ganska sträng förälder men när du väl känner dig trygg så kan du släppa loss och visa din lekfulla sida. Du vill vara ditt barns bästa vän men det är svårt när du samtidigt vill följa det regelverk du själv har satt upp.

Annons

Styrkor som förälder: Du är lekfull och närvarande
Svagheter som förälder: Du är sträng och inkonsekvent
Du borde skaffa barn med: Vattumannen

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Tvillingen kommer att bli en härlig förälder. Att vara barn till dig blir aldrig tråkigt, du är nämligen en hejare på att hitta på roliga saker. Som den typiska tvillingen är du styrd av Merkurius, vilket ibland gör dig lite ängslig men också väldigt smart och bra på att kommunicera. Du kan dock vara lite oberäknelig. Ena dagen köper du ett hus i förorten för att nästa dag sälja det och köpa husbil. Kanske inte så stabilt för ditt barn men ni har alltid kul på vägen.

Styrkor som förälder: Du är kreativ och spontan
Svagheter som förälder: Du är oberäknelig och ostabil
Du borde skaffa barn med: Kräftan

Kräftan (21 juni – 22 juli)

Kräftan vet hur speciellt det är att vara förälder. Du har föräldrarinstinkter djupt rotade i ditt DNA. Redan när du var liten tog du hand om allt från syskon och vänner till mjukisdjur och dockor. Om någon är redo för att bli förälder så är det du. Din syn på familjelivet är väldigt idealisk och du vill ha en stor familj som hittar på mycket ihop. Du är inte speciellt social men genom föräldrargrupper kommer du ha chans att träffa nya människor.

Annons

Styrkor som förälder: Du är känslig och brinner för din familj
Svagheter som förälder: Du är överbeskyddande och blir lätt svartsjuk
Du borde skaffa barn med: Tvillingarna

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Som det lejon du är kommer du bli en dramatisk förälder. Du är styrd av känslor, vilket kommer avspegla sig på ditt barn. Du kommer ta hand om och skydda ditt barn mot allt som kan tänkas vara dåligt. Du vet att ditt barn kommer lyckas och kämpar för att i framtiden kunna skryta om allt ditt barn presterat. Detta kan dock göra att du ibland driver ditt barn lite för hårt. Du har självklart hens bästa i åtanke men ibland kan du pressa ditt barn lite för hårt för att du vet att hen kan bättre.

Styrkor som förälder: Du är lekfull och en bra ledare
Svagheter som förälder: Du är självcentrerad och kontrollerande
Du borde skaffa barn med: Fiskarna

Jungfru (23 augusti – 22 september)

Jungfrun är en speciell typ av förälder eftersom du har många kontraster. Du älskar att planera, vilket ger en bra struktur för ditt barn. Men det kan ibland upplevas som du kväver hen lite. Du har en avslappnad och skön inställning till livet som förälder vilket gör att du kommer få en väldigt bra relation till ditt barn. Ditt barn kommer att lära dig nya saker hela tiden och du kommer släppa kontrollen mer och mer.

Annons

Styrkor som förälder: Du är strukturerad och avslappnad
Svagheter som förälder: Du har dålig självkänsla och är låst i rutiner
Du borde skaffa barn med: Stenbocken

Vågen (23 september – 22 oktober)

Tyvärr är vågen kaos på två ben och så kommer det fortsätta att vara även när du blir förälder. Du går din egen väg men föräldraskapet kommer tvinga dig att styra upp ditt liv. Du har en stereotypisk bild av vad en familj är, vilket kommer slita dig mellan dina olika personligheter. Men du kommer alltid kämpa för familjens bästa. Utseende är viktigt för dig och du kommer vara noga med att ditt barn ser bra ut och kommer därför alltid klä hen så trendigt som möjligt.

Styrkor som förälder: Du är tålmodig och rättvis
Svagheter som förälder: Du är fåfäng och kan uppfattas som snobbig
Du borde skaffa barn med: Väduren

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Du är väldigt ojämn som förälder. Du vill inte vara som alla andra och kan ibland uppfattas som udda och kontrollerande. Ditt barn kommer aldrig riktigt veta var hen har dig, vilket kommer kännas jobbigt. Du är dock en stark person och kommer skydda ditt barn från allt som är farligt samtidigt som du kommer hjälpa ditt barn att lära sig själv så snabbt som möjligt. Du arbetar hårt för att ge ditt barn allt i världen men du vill heller inte styra för mycket. Att vara förälder kommer bli en berg- och dalbana för dig.

Annons

Styrkor som förälder: Du är stark och vill alltid familjens bästa
Svagheter som förälder: Du är paranoid och vill ha kontroll
Du borde skaffa barn med: Skytten

Skytten (22 november – 21 december)

Skytten är extremt självständig. Som förälder tvingas du ta hand om någon annan, som inte är du, vilket kan skapa problem för både dig och ditt barn. Du styrs av Jupiter, vilket innebär att du jobbar hårt. Att du kommer ta bra hand om ditt barn är ingen tvekan om. Du är dessutom spontan och kreativ och kan när som helst styra ihop en rolig aktivitet för dig och ditt barn. Men ibland har du en tendens att dra dig ur den roliga aktiviteten för att i stället lägga tid på dig själv.

Styrkor som förälder: Du är äventyrlig och klok
Svagheter som förälder: Du har brist på struktur och är självcentrerad
Du borde skaffa barn med: Skorpionen

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Du vet inte riktigt vem du är, vilket ställer till det. Du gillar inte stereotypa förhållanden och inte heller när det gäller föräldrarskap. Du vill inte riktigt att ditt barn ska kunna skilja på mamma och pappa. Du känner inget behov av att vara bästa vän med ditt barn men vill alltid se till att ditt barn vet hur mycket du älskar hen. Du flyr gärna undan konflikter och låter din andra halva ta hand om detta, allt för att undvika drama så långt det är möjligt.

Annons

Styrkor som förälder: Du är planerande och omtänksam
Svagheter som förälder: Du är orolig och överdrivet försiktig
Du borde skaffa barn med: Jungfru

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Du kommer bli en spännande förälder. Du är en dramatisk och känslig person som alltid vill vara ditt barns bästa vän. Du ser hela livet som en enda stor resa och vill ta med ditt barn på allt. Du är den där föräldern som lägger upp trehundra bilder om dagen på ditt barn så alla ska få se exakt hur fantastisk hen är.

Styrkor som förälder:  Du är rättvis och öppen
Svagheter som förälder: Du är turbulent och dramatisk
Du borde skaffa barn med: Oxen

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Fisken är väldigt självgod vilket kan skapa problem. Det är viktigt för dig att du ser bra ut, vilket också innebär att ditt barn måste se bra ut. Du vill att din familj ska framstå som fullkomligt perfekt, så det spelar ingen roll om ni precis bråkat, på utsidan ska det alltid vara fluffigt och glamoröst. Du är en känslig och bra person men glömmer ibland att värdesätta dina inre egenskaper. Du är en bra förälder som ibland sätter din egen ribba lite för högt.

Styrkor som förälder: Du är kreativ och fantasifull
Svagheter som förälder: Du är ytlig och kontrollerande
Du borde skaffa barn med: Lejonet

Foto IBL

Mer om stjärntecken och horoskop:

Den här skräckfilmen ska du se – baserat på ditt stjärntecken

Det här är din hetaste sexdröm – baserat på ditt stjärntecken

Här är DIN dessert – baserat på vad ditt stjärntecken säger om dig

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons