Personerna du ska dejta enligt ditt stjärntecken – och de du ska hålla dig borta från

05 dec, 2016 
Din kärlek bestämmer stjärnorna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Oavsett om du tror på astrologi eller inte är många övertygade om att stjärnorna påverkar allt från personlighet och intressen till passion och kärlek.

Ta reda på vilka stjärntecken du är mest kompatibel med – och vilka tecken du gör bäst i att hålla dig borta från. Allt baserat på just din stjärnbild.

Läs månadens horoskop. 

Väduren

Väduren är orädd, djärv och självständig med mycket energi och en personlighet som utstrålar stabilitet och logik.

Dejta:

Kräftan – Människor födda i det här tecknet attraheras av vädurens energi och de här två stjärnbilderna tar fram det bästa hos varandra.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Fiskarna – Fisken har nära till sina känslor, en egenskap som passar bra ihop med väduren.

Dejta inte:

Tvillingarna – Passionen mellan tecknen kan visserligen vara glödhet, men en person född i tvillingarnas stjärnbild är alldeles för intensiv för den stabila och sansade väduren.

Lejonet – Även lejonets personlighet är alldeles för intensiv för att gå bra ihop med väduren på sikt. Tecknets dominans brukar också bli också ett problem för den självständiga väduren.

Oxen

Oxen

Oxen uppskattar de vackra sakerna i livet och får ofta en kick av att omge sig av lyx. Som partner är det här tecknet en hängiven älskare och vän, med en touch av mystik.

Annons

Dejta:

Oxen – För en person född i oxens tecken kan en annan oxe vara en sann själsfrände. De matchande stjärnbilderna passar ihop på ett grundläggande och kärleksfullt plan.

Kräftan – Det här tecknet kan tillfredsställa oxens känslomässiga behov och deras personligheter och energier kompletterar varandra.

Dejta inte:

Lejonet – Lejonet är alldeles för krävande för oxens behov av egentid och behöver ständigt stimulans för att inte tröttna.

Skytten – Oxen har ingenting gemensamt med skytten och de två tecknens olika personligheter är inte kompatibla med varandra.

Tvillingarna

Tvillingarna

Personer födda i tvillingarnas tecken är eftertänksamma och romantiska med ett gott hjärta. Tvillingarna är dessutom mångsidiga, äventyrliga och väldigt lätta att tycka om.

Annons

Dejta:

Kräftan – Det här romantiska tecknet tror på den stora kärleken – precis som tvillingarna – och de båda stjärnbilderna förstår varandra utan och innan.

Vågen – Både vågen och tvillingarna njuter av fysisk och mental stimulans och de kompletterar varandra, samtidigt som de aldrig tröttnar på varandra.

Dejta inte:

Skorpionen – En person född i tvillingarnas tecken är lite för avslappnad och lättsam för att passa bra ihop med den eldiga skorpionen. Skorpionen blir lätt svartsjuk, vilket inte går så bra ihop med tvillingarnas tecken, som är i behov av stabilitet.

Jungfrun – Jungfrun är alldeles för tyst och tillbakadragen för den äventyrliga tvillingen som snabbt blir frustrerad och tröttnar.

Kraftan

Kräftan

Kräftan är ambitiös och alltid vänlig. Personer födda i det här tecknet attraheras av tecken med delade intressen. Kräftan har också en sensibel sida , humor och ett högt intellekt när det kommer till sina känslor.

Annons

Dejta:

Vågen – Stabil, säker på sig själv och med en bra balans mellan privatlivet och karriären – det är egenskaper som kännetecknar vågen. Det här tecknet passar bra ihop med kräftan eftersom det ger kräftan trygghet.

Oxen – Människor födda i oxens tecken är pålitliga, stabila och jordnära. Kräftan, som är känslosamma av naturen, får ett tryggt lugn tillsammans med oxen.

Dejta inte:

Skorpionen – Skorpionen är för passionerad och intensiv för kräftan och eftersom de båda tecknen har en svartsjuk sida är de ingen bra match för varandra.

Jungfrun – Både jungfrun och kräftan är aningen blyga och kan ha svårt att uttrycka sig eftersom de känner så mycket. Den bristande kommunikationen kan sluta i katastrof.

05. lejonet

Lejonet

Lejonet har ett stort ego – och det är ingenting som det här tecknet sticker under stolen med. Lejonet älskar att känna sig åtrådd och när kärleken dyker upp är lejonet extremt lojal och hängiven, vilket gör den här stjärnbilden till en bra partner.

Annons

Dejta:

Tvillingarna –Tvillingarna har en gott hjärta, som får lejonet att känna sig älskat. Tvillingarna uppskattar lejonets stora personlighet och motivation.

Skorpionen – Precis som lejonet är skorpionen passionerad, men aldrig dominant. Båda tecknen känner stark lojalitet och när de väl hittat varandra är det inte mycket som kan skilja dem åt.

Dejta inte:

Vattumannen – Vattumannen är alldeles för lättillgänglig för lejonet, som kan köra över det här tecknet. Lejonet behöver en partner som kan stå upp för sig själv och för sin käresta, utan att ge vika.

Stenbocken – Den frisinnade stenbocken och det organiserade lejonet är en match som inte brukar fungera, eftersom de båda är alldeles för olika i sina personligheter.

06. jungfrun

Jungfrun

Jungfrun brukar ofta försvinna in i sina egna tankar och som person är jungfrun sårbar, men gör sitt bästa för att dölja det. Den här stjärnbilden kan vara svår att läsa av, men när jungfrun väl hittar kärleken utvecklas jungfrun till en lojal partner.

Annons

Dejta:

Vågen – Vågen är omtänksam, säker på sina åsikter och tillsammans med en jungfru är det här tecknet lojalt. Jungfrun behöver aldrig tvivla på vågens känslor.

Stenbocken – Stenbocken lockar ut jungfrun från sitt skal och räds inte för jungfruns mystik och reserverade natur.

Dejta inte:

Kräftan – Båda tecknen drar åt det känsliga hållet, vilket kan göra det svårt för dem att vara i en fungerande kärleksrelation.

Fiskarna – Precis som jungfrun är fiskarnas tecken väldigt ödmjukt och ibland lite mesigt. Särskilt tydligt blir det tillsammans med varandra.

07. vagen

Vågen

Vågen är det mest självmedvetna tecknet och kämpar hårt för att nå sina mål. Som person är vågen förnuftig, balanserad och nöjer sig inte med det näst bästa.

Annons

Dejta:

Skytten – Skytten är en något osannolik match för vågen, men när de här två tecknen väl hittar kärleken i varandra blir de oftast ett lyckligt och harmoniskt par. Skytten öppnar upp vågens sinnen och vågen får ner skytten på jorden när det behövs.

Lejonet – Både lejonet och vågen är extremt lojala tecken som kompletterar varandra på alla sätt. De är helt enkelt varandras själsfränder.

Dejta inte:

Stenbocken – Stenbocken är alldeles för planlös för den målinriktade vågen, som ser stenbockens äventyrslust och frihetstänkande som lathet. Även om passionen ofta finns där tenderar lågan att slockna snabbt.

Fiskarna – Vågen har inget tålamod för den högkänsliga fisken och är brutalt ärlig, vilket inte brukar sluta särskilt bra.

08. skorpionen

Skorpionen

Skorpionen är ofta känslosam, svartsjuk och passionerad med höga krav på sin partner. Tecknet missförstås lätt på grund av sin intensiva natur och vassa tunga.

Annons

Dejta:

Stenbocken – Stenbocken är bra på kritiskt tänkande och har stort tålamod, vilket gör det här tecknet till den ideala partnern för en skorpion. Att stenbocken och skorpionen klickar bäst rent sexuellt är knappast en nackdel.

Lejonet – Lejonet och skorpionen lever av varandras passion och attraheras av varandras olikheter.

Dejta inte:

Skorpionen – En skorpion gör bäst i att hålla sig borta från en annan skorpion, eftersom det sälla brukar sluta lyckligt när de här passionerade tecknen möts. Den fysiska attraktionen är stark, men kärleken brukar kunna bli destruktiv.

Tvillingarna – En person född i tvillingarnas tecken är oftast alldeles för romantisk för den intensiva skorpionen. Medan skorpionen ser tvillingen som lite för påstridig, tycker tvillingen att skorpionen är oerhört attraktiv och kan bli smått fixerad. Det får skorpionen att känna sig kvävd.

09. skytten

Skytten

Skytten är orädd, äventyrlig och älskar känslan av frihet. Det här tecknet är långt ifrån en dramaqueen och följer alltid sitt hjärta.

Annons

Dejta:

Väduren – Människor födda i vädurens och skyttens tecken är sociala av naturen och de här två älskar att utforska nya äventyr tillsammans.

Vattumannen – Vattumannen kanske inte är skyttens själsfrände, men en tillfällig kärlek som kan hjälpa skytten att växa och utvecklas som person. Vattumannen frodar skyttens törst för äventyr och de matchar väldigt bra sexuellt.

Dejta inte:

Oxen – Oxen kommer aldrig komma helt överens med skytten och är mest bekväm i hemmamiljön, medan skytten vill flyga fritt. Oxens behov av stabilitet går inte särskilt bra ihop med skyttens äventyrslust.

Jungfrun – Jungfrun behöver ordning och reda och konstant uppmuntran och bekräftelse, vilket skytten inte alltid ger då tecknet har fullt upp med att leva i nuet.

10. stenbocken

Stenbocken

Stenbocken är målorienterad och älskar att ha roligt, samtidigt som tecknet kan vara introvert och seriöst.

Annons

Dejta:

Fiskarna – Det här tecknets känsliga sida är en perfekt match för stenbocken och de ger varandra stabilitet och säkerhet.

Jungfrun – Jungfrun är stenbockens själsfrände och bakom passion och heta känslor är kärleken stark.

Dejta inte:

Lejonet – För stenbocken är lejonet alldeles för nyckfull och oförutsägbar. Lejonet älskar att stå i centrum, vilket inte gifter sig särskilt bra med stenbockens praktiska sida och stenbocken kan uppfattas som kylig.

Väduren – Väduren är lättsam och sorglös, medan stenbocken är klok och logisk. Stenbocken behöver en partner som är fokuserad på framtiden och väduren är för upptagen med att leva för nästa stora äventyr.

11. vattumannen

Vattumannen

Vattumannen har alltid blicken riktad framåt, är kreativ och trots att vattumannen lätt kan uppfattas som extrovert har det här tecknet ibland svårt att visa sina riktiga känslor. Vattumannen behöver en självständig partner för att förhållandet ska fungera.

Annons

Dejta:

Vågen – Vågen går bra ihop med vattumannen eftersom båda tecknen är sociala och utåtriktade. Vågen uppskattar vattumannens intelligens och de trivs i varandras sällskap och med den intellektuella stimulansen de får.

Tvillingarna – Precis som vattumannen så är en person född i tvillingarnas tecken väldigt charmig och tillsammans utgör de ett riktigt power-par. Den sexuella kemin är ofta stark och de båda stjärnbilderna lutar åt det lite vilda hållet.

Dejta inte:

Skorpionen – Skorpionen är alldeles för svartsjukt lagd för att kunna dejta en vattuman utan att det slutar med bråk.

Fiskarna – En person född i fiskarnas tecken är för krävande för den fritänkande vattumannen. Precis som skorpionen behöver fiskarna mycket uppmärksamhet och bekräftelse.

12. fiskarna

Fiskarna

Fiskarna är ett blygt, känslosamt tecken och en riktig tänkare. En person född i den här stjärnbilden kan vara svår att förstå sig på ibland, men är också kreativt lagd och har alltid något projekt på gång.

Annons

Dejta:

Kräftan – Precis som fiskarna är kräftan ömsint och i ett förhållande öppnar de båda tecknen upp för varandra fullkomligt och visar alla känslor. Kräftan är naturligt beskyddande, vilket fisken uppskattar.

Stenbocken – Stenbocken erbjuder en trygg bas för den drömmande fisken och de uppskattar varandras olikheter.

Dejta inte:

Tvillingarna – Tvillingarna är för frispråkig och rak på för fiskarnas känsliga tecken och det blir lätt sårade känslor. Fiskarna behöver en mer finkänslig partner för att känna trygghet.

Vågen – Vågen behöver mycket social stimulans, vilket rimmar illa med fiskarna, som uppskattar egentid och trivs bäst i tryggheten i hemmet. Även vågens rationella och framfusiga natur kan bli för mycket för fisken.

Källa: Elite daily

MER ASTRO FRÅN ELLE:

Bär ditt stjärntecken – Zara lanserar horoskop-kollektion

Så stylar du ditt hem – baserat på ditt stjärntecken

Här är resmålet som passar dig bäst (enligt ditt stjärntecken)

Är du det nya stjärntecknet ormbäraren?

Annons