Månadens horoskop september 2021

24 aug, 2021 
AvRedaktionen ELLE
September astro 2021
Månadens horoskop för september 2021 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Av: Felicia Stålkrantz Baurén

Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under september smyger sig en vardagskänsla in i ditt tecken. Du upptäcker att du faktiskt gillar att ha rutiner och att du mår bra av att gå upp ungefär samma tid varje dag. Just nu influeras du av elementet jord och det gör att ditt behov av trygghet och av det bekanta ökar. Den här månaden kommer du närmare dina kollegor än tidigare. När en stor del av restriktionerna är borta kan ni umgås privat igen.

Oxen 20/4-20/5

Du har en stressig, men rolig och aktivitetsfylld månad att se fram emot. Plötsligt finns det inte bara en utan flera chefer som anser att din vidareutbildning är viktig och att du är en person som de vill satsa på. Du skickas på kurser, du får vara med och fatta viktiga beslut och det finns en möjlighet att du blir tillfrågad om en högre tjänst. Det här är både roligt och skrämmande på samma gång.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

September blir en bra start för dig. Du har fått ihop lite extra pengar och kan unna dig något fint eller ännu hellre investera i ett bra sparande. Under den här månaden möter du många nya och intressanta människor. Du upptäcker att du inte förlorat din verbala charm under Corona – du kan fortfarande förtrolla både en stor och en liten publik med din humor och intelligens.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en tuff start på september. Det verkar vara högt tempo på jobbet och det ställs nya krav på dig som du inte klarar att leva upp till. Mycket handlar om lättja. Du har helt enkelt varit för lat under sommaren för att orka förbereda inför hösten. Du hoppades att allt skulle ordna sig ändå. Nu måste du ta igen det du missat – och samtidigt försöka ligga steget före. Det är jobbigt, men det är värt det.

Lejonet 23/7-22/8

September kan vara en romantisk tid för nyförälskade Lejon. Ingen kan vara en lika hängiven och omtänksam partner som du. Det finns så mycket värme, kärlek och passion i ditt väsen – det gäller bara att ha någon att ösa all värme över. Som singel är du ovanligt flirtig. Du vill gärna träffa någon och det gör att du är ännu mer utåtriktad än vanligt. På jobbet kan det bli en stressig och krävande månad.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Under september kommer du in i en vardagslunk och till skillnad från nästan alla andra tecken så älskar du det. Du gillar strukturen och ordningen som en vardag innebär och för dig är det skönt att veta vad dagen bjuder på. Du träffar en ny kollega i början av månaden och det här kommer att bli en person som du håller ihop med på jobbet. Ni två är väldigt olika men, ändå fungerar ni så bra ihop. Som singel funderar du mycket över kärleken. Visst vill du träffa någon, men du är inte beredd att ge upp den frihet som du känner idag. Slutet på perioden kan ge dig en extra inkomst för en tid.

Månadens råd: Motsatser dras till varandra.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en oro inför hösten, ekonomin och arbetet. Det handlar mer om att du har svårt att bestämma dig för om du är nöjd där du är eller om du ska söka nytt arbete eller en vidareutbildning. Det finns en hel del saker som du inte gillar med din nuvarande situation, men den är trygg. Du vet vad du har men inte vad du får. Kanske är det dags att börja ta lite risker. Ibland måste man ta språnget för att lyckas.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Under september går du från klarhet till klarhet. Saker som tidigare varit tveksamma känns nu helt självklara och du har satt upp mål inför hösten. Just nu trivs du bra med livet, men du skulle vilja se en förändring när det gäller arbetet. Under september kan det dyka upp ett frestande erbjudande som kan få dig att tänka om helt när det gäller din karriär. Slutet av månaden blir ovanligt social.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska stressig start på månaden. Du har många olika projekt att hålla reda på och har inte lika bra koll som du brukar eftersom du fortfarande går på ”sommartid”. Det gäller att fokusera och vara stenhård i din prioritering. Tacka inte ja till uppgifter på jobbet innan du är säker på att du hanterar dem. Slutet på månaden handlar om en stor förändring i ditt privatliv.

Stenbocken 22/12-19/1

September blir lika framgångsrik som augusti även om det blir betydligt mer krävande. Du får inget gratis, men allt hårt slit ger resultat. Du inser att du tagit ett rejält kliv framåt under våren och nu kan du utnyttja ditt övertag. Mitten av månaden kan bjuda på en oväntad, men välkommen resa. Slutet av perioden handlar om heta känslor och passion.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

I september har du nästan lite för mycket fritid. Plötsligt har ett självpåtaget ansvar försvunnit och det innebär en helt annan vardag för dig. Du börjar fundera på att ta upp en nygammal hobby, problemet är inte tiden utan snarare utrymme. Du kanske får skaffa dig ett förråd eller lokal att driva din verksamhet i. Under slutet av september kan det dyka upp ett erbjudande om en högre tjänst.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill hitta tillbaka till den harmoniska person du blivit det senaste året. Nu när kraven är högre och tempot stressigare är det extra viktigt att kunna stanna upp och reflektera över vardagen. Du vill inte hamna i samma sits som du var 2019 då du inte orkade annat än att jobba. Under slutet av månaden träffar du en person som verkligen får dig att blomstra och bejaka livet.

Foto: Imaxtree

Annons