Månadens horoskop: September 2020

12 aug, 2020 
AvELLE -redaktionen
Horoskop för augusti 2020
Månadens horoskop för september 2020 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listanBrand logo
Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan

 

Av Felicia Stålkrantz Baurén

LÄS MER: Spana in årets horoskop för 2020

Väduren 21/3-19/4

September betyder krav och nya utmaningar. Du känner att tempot ökar redan under första delen av månaden och att det finns högre förväntningar på dina prestationer. Nu är det allvar och det gäller att hänga med om du ska kunna utmana de riktiga vinnarskallarna. Under slutet av månaden får du möjlighet att dryga ut kassan med lite extra arbete. Du kan behöva den här utökade inkomsten till en resa som du planerar.

Oxen 20/4-20/5

Den första riktiga höstmånaden handlar om konflikter och om att lösa problem både privat och på jobbet. Det blir en livlig månad kantad av heta diskussioner, men den blir också väldigt berikande. Det var länge sedan du kände dig så levande och närvarande i ditt liv som du gör just nu. Under den här perioden kommer en av dina chefer låta dig ta mer ansvar och du visar att du verkligen växer med uppgiften.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

September blir en nystart på många sätt. Det kan hända att du helt byter spår och vidareutbil- dar dig den här hösten eller så funderar du på att flytta. Oavsett vilka förändringar som kantar september kommer du inse att du inte är samma person nu som du var när du firade in 2020. Det här är ett år som handlar om ett uppvaknande, både för dig privat och för världen i allmänhet.

Kräftan 21/6-22/7

Under september inser du att du lärt dig mycket den här sommaren. Du har vuxit som person, inte minst för att du har varit tvungen att hantera konflikter och ta ansvar för de misstag som du gjort. Under den här månaden blir du väldigt utmanad på arbetet och du inser att du tycker att det är kul att jobba under lite mer press. Det var länge sedan du ställde den här typen av krav på dig själv och hade så här höga förväntningar.

Lejonet 23/7-22/8

September handlar om ett nytt skede i ditt liv. Det blir mer vardag och du måste hitta rutiner som fungerar för dig. Kärleken från förra perioden är fortfarande stark, men ni blir tvungna att arbeta aktivt för att kunna ses. Varken du eller din partner har ett naturligt utrymme för någon annan i era liv, men i det här fallet är båda beredda att göra en del uppoffringar för att få det att fungera.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Under den här första höstmånaden måste du börja ta mer ansvar, inte bara på arbetet utan även privat. Det har varit en lekfull sommar,men nu väntar allvar med planering, målsättning och aktivt sparande. Visst kan det vara lite tråkigt att tvingas agera så vuxet, men Jungfrun är en person som verkligen kan uppskatta struktur och ordning mer än andra tecken. När du väl kommer in i rutinerna känner du att du mår riktigt bra. Under slutet av perioden börjar du planera en resa eller semester ganska långt fram i tiden. För dig gör det inget om du måste dagdrömma ett helt år innan resan blir av.

MÅNADENS RÅD: Du mår bra av struktur.

Vågen 23/9-22/10

September blir en fortsättning på den resa som du påbörjade förra månaden. Det är ett lugnare tempo i ditt liv just nu, inte för att varken arbetet eller din familjesituation är särskilt harmonisk, utan för att du väljer att hålla ett lägre tempo för att kunna njuta mer av livet. Pengar är inte lika viktigt för dig utan du uppskattar att kunna jobba mindre och vara ledig mer. Slutet på september bjuder på en riktig utmaning.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du börjar få grepp om din situation både när det gäller det ekonomiska och det praktiska. Det har varit en lite jobbig period som har inburit att du måste tänka om i många situationer, men nu har du börjat vänja dig vid det nya så det mesta flyter på rätt så smidigt. Den här perioden får du nya vänner och du skaffar dig en hobby som på sikt kan ge en viss inkomst.

Skytten 22/11-21/12

Under september måste du vara beredd på stora förändringar. Det är inte bara våren som varit dramatisk, nu väntar även en höst som bjuder på tuffa utmaningar. För dig är det viktigt att du inte ger upp när det börjar bli uppförsbacke. Du har mycket att vinna på att klara av den här typen av motgångar. Du kommer inte bara växa som person utan lär dig också att hantera mindre kriser på ett rationellt sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

September går fort. Du har så mycket att göra att du inte märker hur dagarna rinner förbi. Just nu både älskar och hatar du ditt liv på samma gång. Du är otroligt tacksam för alla fördelar du får just nu, men vet att den här typen av särbehandling också ställer höga krav på dig. Så länge du har roligt och kan vara positiv så leker livet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under september börjar du hitta tillbaka till en mer normal vardag. Det har varit ett intressant år hittills, men det kommer att bli ännu mer intressant och utmanande. Du får följa med på en fantastisk resa under hösten, inte som deltagare men som åskådare. En person som står dig nära visar att hen är en person med stor potential, inte bara i Sverige utan även internationellt, vilket gör dig stolt.

Fiskarna 19/2-20/3

En person som har svikit dig en gång vill nu att du ska lita på hen igen. Dina känslor är blandade eftersom du vet att om du än en gång ger ditt hjärta till den här personen riskerar du att bli väldigt sårad. Samtidigt är känslorna starkare än någonsin mellan er och det gör att du överväger om risken trots allt är värd att ta. Fisken är en romantiker som har svårt att släppa taget om det förflutna.

Foto: Imaxtree

LÄS MER: 

Spana in årets horoskop för 2020

Annons