Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: September 2019

Månadens horoskop september 2019

Månadens horoskop för september 2019 är här! ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
01 september, 2019

Stenbocken 22/12–19/1

Det är mycket nytt och många krav i ditt liv just nu, men du har fortfarande en person som fungerar som livboj när det blåser hårda vindar. Hen finns där för att stötta, uppmuntra och sparka dig i baken när det behövs. Under den här månaden möter du en mycket speciell person som tar dig med storm. Du inser att du inte har något annat val än att kapitulera för hens charm och utstrålning.
Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från Pilgrim (länk till butik).

Vattumannen 20/1–18/2

Du tror att du har fått grepp om en viss person, men hen visar sig ha många olika lager i sin personlighet. Ni måste samarbeta ganska ofta och därför blir det irriterande att aldrig riktigt vara säker på personen i frågas nästa drag. September handlar även om familjen och om något som är viktigt för er alla. Ni arbetar mot samma mål.
Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från Pilgrim (länk till butik).

Fiskarna 19/2–20/3

September handlar om att våga. Du är mer frimodig än du brukar vara och tar fler risker. Det blir en månad då du faktiskt är modig, inte bara i ditt agerande utan också för att du vågar vara sann mot dig själv. Du har insett vad du är svag för och att din svaghet också kan vara din styrka om du bara accepterar den du är. Under den här perioden är gamla vänner och kärleken i fokus.


Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från Pilgrim (länk till butik).

Väduren 21/3–19/4

September handlar om att komma in i en ny grupp. Du är en sann ledare och tar gärna på dig rollen som drivande. I den här gruppen ingår ett par personer som du känner sedan tidigare. De blir din ryggrad och ditt ankare. Ni bildar tillsammans en självklar enhet som alla vill jobba tillsammans med. Om du är singel kan du bli förälskad under den här perioden. Det sker inte plötsligt utan smyger sig på dig.
Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från Pilgrim (länk till butik).

Oxen 20/4–20/5

September blir stressig, intensiv och väldigt intressant. Det sker en hel del omstruktureringar den här perioden och du kan inte låta blir att känna både förväntan och en viss oro för allt som är på gång. Under den här månaden glider du och din partner ifrån varandra och ni måste jobba om ni vill hitta tillbaka till det ni hade tidigare. Slutet på september handlar om val, både privata och sådana som rör arbetet.
Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från Pilgrim (länk till butik).

Tvillingarna 21/5–20/6

Du lever som du lär just nu och satsar på det som är värdefullt för dig. Har du ett stressigt och icke givande arbete kan det hända att du gör något drastiskt, som att säga upp dig och starta eget eller helt enkelt byta jobb. För dig har kvaliteten på det som finns i ditt liv blivit viktigare än kvantiteten. Du behöver inte tjäna en massa pengar, bara du har tid för det du älskar. Under slutet av månaden får du nyheter.Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från Pilgrim (länk till butik).

Kräftan 21/6–22/7

September handlar om nya upplevelser och om att starta om på nytt. Det blir en bra period då du börjar få perspektiv på vissa saker som skett under sommaren. Du har insett att du har mognat både som person och i din yrkesroll. Den här perioden återupptar du en relation som fick ett hastigt avbrott under sensommaren. Du har insett vad det är som är viktigt för dig och att vissa saker är värda att kämpa för.
Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från Pilgrim (länk till butik).

Lejonet 23/7–22/8

Under årets första höstmånad går du upp i arbetet med en helt ny energi. Solen ger dig både driv och en vilja att utveckla olika idéer som du har. Det här blir en givande period då du både hinner med att vara det sociala Lejon som du är och jobba på din karriär. Under den här perioden går du delvis tillbaka till din gamla bekantskapskrets. Visst är det kul med nya vänner, men de känner dig inte lika bra som dina gamla kompisar.
Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från Pilgrim.

Jungfrun 23/8-22/9

September handlar om att göra val, i både stort och smått. Det blir en utvecklande och jobbig, men också inspirerande månad. Du växer som person med det nya ansvar du får och lär dig att ta konflikter på ett helt nytt sätt. Under perioden får du höra nyheter som rör en nära vän och blir glad för hens skull, men också lite ledsen eftersom det kommer innebära att ni glider ifrån varandra ännu mer än ni redan gjort. I slutet på månaden får du ett positivt besked som rör din lön och dina arbetsuppgifter. Du inser att det här är en chans som är för bra för att missa. Månadens råd: Nya ansvarsområden ger dig möjlighet att växa.
Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från Pilgrim (länk till butik).

Vågen 23/9–22/10

September blir en nystart på jobbet. Du bestämmer dig för att fokusera på arbetet och försöker att inte låta ditt privatliv styra över din karriär. Det blir en produktiv månad då du får mycket uträttat och du får också en hel del positiv respons från dina chefer. Under den här perioden möter du en person som kommer att inspirera dig under lång tid framöver. Du inser hur mycket du har att lära av din nya vän.
Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från Pilgrim (länk till butik).

Skorpionen 23/10–21/11

Det blir svårt att säga nej till en chef den här månaden. Du har länge försökt att skjuta på ett beslut som rör arbetet, men nu inser du att du inte har fler undanflykter att komma med. Din chef har höga förväntningar på dig och du vill inte göra hen besviken. Under den här perioden möter du en ny kollega som både utmanar dig och inspirerar dig att bli bättre. Slutet på perioden kretsar kring din ekonomi.
Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från Pilgrim (länk till butik).

Skytten 22/11–21/12

Under september tar du farväl av en underbar period i ditt liv som du kommer att sakna men som det inte finns plats för just nu. Du vet någonstans innerst inne att var sak har sin tid och det är dags för dig att gå vidare. Du kommer in i en ny gemenskap och det blir både roligt och lite utmanande för din del. Du inser att du vill förnya dig och därför bryter du med mycket i ditt gamla liv under den här perioden.
Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från Pilgrim (länk till butik).

Läs mer:

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Så blir resten av året för dig och dina vänner – läs hela ELLEs årshoroskop för 2019!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken