Månadens horoskop: September 2017

01 sep, 2017 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
Månadens horoskop för september är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons

Månadsastro September 2017

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Under den första riktiga höstmånaden vill du visa att du kan och det kräver att du lägger ner mer arbete och tid. September blir en månad då du jobbar hårdare än innan och det går ut över din familj, ditt umgänge och ditt humör. Glöm inte att ta pauser i vardagen. Du behöver en hobby som tillåter dig att koppla av mentalt från vardagens alla bekymmer. Slutet på månaden blir lugnare.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vattumannen smycke

FISKARNA 19/2–20/3

Du är väldigt mån om att vara någon till lags, nästan så mycket att du glömmer bort att vara dig själv. Tänk på att personen som du vill imponera på tycker om dig precis som du är, hen blir förvirrad av att du plötsligt ändrar din personlighet. Om du slutar anstränga dig så mycket kommer relationen att bli fantastisk. På jobbet går det bra, men du måste investera mer tid för utvecklas ännu mer.

Annons
Fiskarna smycke

VÄDUREN 21/3–19/4

September blir ett uppvaknande från den berusande sommaren. Vardagen är här med allt vad det innebär när det gäller ansvar och ordning. Du känner dig instängd och vill förnya saker i ditt liv. Det kan röra sig om allt från boende till kärlek eller arbete. Det viktiga är att det inte känns som om ditt liv står stilla utan att något händer. Den här rastlösheten och oron kan vara lite svår att få bukt med.

Väduren smycke

OXEN 20/4–20/5

Annons

Det blir en händelserik månad med chefsbyte, nya uppgifter och en ny förälskelse. Du kastas handlöst in i ett känslornas krig och vet inte hur du ska hantera den här situationen. Under slutet av perioden börjar ditt liv stabilisera sig och du känner att du är på väg in i något som är bra för dig och din framtid. En gammal vänskap förvandlas till en ny, mer spännande relation. Nästan allt som sker i september är bra.

Oxen smycke

TVILLINGARNA 21/5–20/6

Vardagen är här och den kanske inte är så rolig som du skulle vilja. Du brottas med ekonomin, lån och planer på en investering. Under den här perioden går du igenom en fas av osäkerhet som är ganska jobbig. Du känner dig dålig inom alla områden och ditt självförtroende sjunker till botten. En vän finns där som en livlina och får dig att våga börja tro på dig själv och din förmåga igen.

Annons
Tvillingarna smycke

KRÄFTAN 21/6–22/7

September blir en ganska intensiv upptrappning till hösten. De krav som ställs på dig är höga och du är inte säker på att du har valt rätt. Här gäller det att dela upp alla problem och beta av ett efter ett. Hela situationen kan kännas övermäktig, men när du tar en liten del i taget så går det ganska bra. Under den här månaden flammar gamla känslor till liv igen och du inser att det är nu eller aldrig som gäller.

Kräftan smycke

LEJONET 23/7–22/8

Annons

September blir en oförglömlig månad på många sätt. Du utvecklas enormt den här perioden, både genom ny kunskap och som människa. Du mognar, blir mer empatisk än tidigare och får en större bredd i din toleransnivå. Samtidigt växer en vänskap sig starkare och starkare. Det handlar om en person som du hade svårt för från början, men nu inser du att hen är en vän du aldrig vill förlora.

Lejonet smycke

JUNGFRUN 23/8–22/9

Det blir en intensiv månad då du tvingas konfrontera gamla spöken samtidigt som du skissar på framtiden. Det sker många förändringar den här perioden, både på arbetet och privat. När det gäller pengar är det bra att börja fundera på ett framtida sparande. Det finns en del investeringar som du skulle vilja göra, men det kräver planering. En släkting gör dig besviken under slutet av september, och kanske väljer du att säga upp kontakten.

Annons
Jungfrun smycke

VÅGEN 23/9–22/10

Det blir en intressant månad då du får lära känna många nya människor. Du kanske flyttar eller byter arbetsplats. Det viktigaste är att du inte har fördomar och att du låter dig påverkas positivt av de här förändringarna. Under mitten av perioden har en vän det väldigt svårt. Du är extra mottaglig för den här typen av känslor just nu och det kan bli jobbigt även för dig.

Vågen smycke

SKORPIONEN 23/10–21/11

Annons

September blir en livfull månad präglad av vänskap och roliga upplevelser. Du fokuserar nästan mer på det sociala än på jobbet. Under den här perioden får du flera fina komplimanger av en person som har börjat tycka om dig mer och mer. Som singel är du inte riktigt mogen för en relation och har du redan ett förhållande kan den här förälskelsen innebära problem för er båda. Det gäller att stävja den i tid.

Skorpionen smycke

SKYTTEN 22/11–21/12

Det blir mycket nytt den här månaden så det gäller att du inte halkar efter. Du har goda förutsättningar att stiga i graderna på jobbet men då måste du visa vad du går för. Du får lite extra energi den här perioden, och det gör det enklare för dig att ta dig an alla utmaningar. Under slutet av september får du en efterlängtad överraskning, något du hade önskat dig men inte trodde att du skulle få.

Annons
Skytten smycke

STENBOCKEN 22/12–19/1

Hösten handlar om kärlek och om att våga ge sig hän. Som Stenbock är du lite försiktig med att släppa in människor i ditt liv, men den här gången är det en person som släpper in sig själv. Hen tar dig med storm och du sveps iväg av känslor som är starkare än något du tidigare upplevt. Det blir en hisnande månad med stormande känslor. För dig tar det tid att vänja sig vid tanken på att vara kär.

Stenbocken smycke

Foto: Hanna Stefansson

Annons

Läs mer:

Annons