Månadens horoskop: September 2016

Månadens horoskop: September 2016

Månadens horoskop är äntligen här – läs hur september blir för dig och dina vänner.
30 augusti, 2016

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Månadens stjärntecken: Jungfrun 23/8–22/9

September blir din månad på många sätt. Du lever upp som aldrig förr och njuter verkligen av vardagen. Det finns ett lugn och en harmoni över ditt tecken nu. Det är som om du äntligen har hittat hem och att alla pusselbitar faller på plats. Under mitten av perioden kan en del stora utgifter bli en ansträngning för ekonomin. Det bästa är om du har sparade pengar, annars kanske du behöver ta ett lån. Tänk på att planera för att betala tillbaka lånet så fort som möjligt och börja spara till en buffert så snart du kan.

Månadens råd: Se över din ekonomi.

Väduren 21/3–19/4

September handlar om att komma ikapp i både livet, vardagen och kärleken. Mycket har skjutits upp under sommaren, nu inser du att det är dags att ta tag i ditt liv. Under september kan många Vädurar överväga att söka nya jobb. Du har ett behov av att få utvecklas och växa. Mitten och slutet på månaden bjuder på en del till synes slumpartade möten som kan komma att påverka din framtid positivt.

Lejonet 23/7–22/8

I september avsätter du väldigt lite tid för dina personliga intressen. Det är viktigt att du stannar upp och tar en paus i vardagen. Börja planera dina ledig- heter och avsätt tid att bara vara. Det är också viktigt att du är ute mycket. Solen är din härskarplanet och den fyller dig med livsglädje och energi. Du behöver ladda batterierna inför en lång vinter så ta promenader på lunchen och ut i skogen på helgerna.

Oxen 20/4–20/5

Det blir en turbulent men rolig september. Många nya projekt drar igång och du upptäcker att du får både mer inflytande och mer förtroende på jobbet. Din erfarenhet kommer till sin rätt och du känner dig äntligen uppskattad. Under den här månaden blir det mycket lite sömn och många sena kvällar. Tack vare en förstående partner och massor av trixande lyckas du lösa problemen.

Stenbocken 22/12-19/1

September blir spännande. Det finns massor av känslor och intriger omkring dig just nu. Du tar det mesta med en cool självklarhet. En förändring på jobbet blir en positiv överraskning för dig personligen. Det rör en person som du respekterar och som du tycker är rolig att samarbeta med. För singlar kan månaden bjuda på oväntad förälskelse, en vänskap blir plötsligt passionerad.

Vågen 23/9–22/10

Sommaren är officiellt över och det är dags att ta tag i allt som blivit liggande från i våras. På jobbet kan det komma ett chefsbyte som påverkar din tjänst positivt. Som singel är du väldigt flirtig och utåtriktad just nu. Du vill gärna träffa kärleken så här på förhösten, men det verkar inte riktigt klicka på det sätt som du önskar. Du får ha tålamod ett tag till. September är avsedd för kärlek för din del.

Tvillingarna 21/5–20/6

Det mesta den här höstmånaden kretsar kring hemmet och familjen. Det kan vara mindre problem som behöver lösas, släktingar som behöver hjälp eller annat personligt som upptar din tid. Det finns ett romantiskt skimmer över den här perioden. Många Tvillingar är eller blir förälskade i september. Det är rätt tid för kärlek för din del så håll inte inne med dina känslor.

LÄS OCKSÅ: Dagens horoskop – nytt astro varje dag!

Vattumannen 20/1–18/2

Du jobbar hårt den inledande höstmånaden. Det finns en vilja att skapa förändring omkring dig. Du vill utvecklas, utmanas och växa. Dina chefer ser på ditt nya, hungrigare jag med blandade känslor. Delvis tycker de att det är positivt eftersom du bidrar så mycket till arbetet, delvis blir du ett hot mot deras position. Just nu vet du vad du vill, vik inte från den banan för att du stöter på motstånd.

Skorpionen 23/10–21/11

September blir ett uppvaknande från romantiska augusti. Du börjar hitta tillbaka till rutinerna igen. På sätt och vis tycker du att det är trevligt att träffa kolleger och komma tillbaka till jobbet, samtidigt saknar du friheten i att kunna göra vad du vill. Du funderar på ett karriärsval som du är på väg att göra. Du har tvekat en längre tid, men nu känner du att du börjar bli mogen för den här förändringen.

Kräftan 21/6–22/7

Du får inte utlopp för din energi just nu. Mycket handlar om en vardag som lämnar lite utrymme för impulsivitet. På jobbet blir du irriterad på flera kolleger eftersom de lägger en större börda på dig för att själva slippa undan lindrigare. Mycket av det du säger kommer fram på fel sätt och det gör att du blir missförstådd. I slutet på månaden vänder det och då trivs du också bättre i din vardag.

Fiskarna 19/2–20/3

Du fick en föraning om framtiden förra månaden, nu är det verklighet. Det finns utmaningar i ditt liv, både på hemmaplan och på arbetet. Du kastas mellan olika uppgifter och du hinner sällan smälta ett intryck från en dag till en annan. Här gäller det att vara pigg, flexibel och positiv. Under mitten av september får du ett oväntat jobberbjudande som du bör fundera noggrant över.

Skytten 22/11–21/12

Efter en spännande augusti blir september rutinmässig. Nu är det lite upp till dig själv att skapa spänning och nyheter. Det finns passion från Venus och kreativitet från Månen i ditt tecken så du borde kunna hitta en spännande hobby som tillfredställer din lust till förändring. En ny kollega är svårläst. Ge hen en chans så kommer du att bli överraskad.

Foto Hanna Stefansson