Månadens horoskop: Oktober 2020

16 sep, 2020 
AvHanna Svärd
Månadens horoskop för oktober 2020 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Månadens horoskop: Så blir din och kändisarnas oktober 2020Brand logo
Månadens horoskop: Så blir din och kändisarnas oktober 2020

 

Av Felicia Stålkrantz Baurén

LÄS MER: Spana in årets horoskop för 2020

Väduren 21/3-19/4

Oktober handlar om att knyta nya vänskapsband. Du har inte övat på det på länge, men nu hamnar du ganska ofta i situationer då du tvingas vara social med människor som du egentligen inte känner. Du har humor och charm, använd dig av dina talanger för att skapa en grupp omkring dig som du trivs med. En nygammal vän finns i periferin och då och då ger ni stöd åt varandra i allt det nya.

Oxen 20/4-20/5

Oktober blir en utmaning, men det blir också en rolig och social månad. Du har börjat ta bättre hand om dig själv och resultatet börjar långsamt märkas. Genom att du känner dig snyggare, friskare och gladare utstrålar du mer självsäkerhet och det lockar både nya och gamla vänner till din sida. Under oktober känner du att du knyter an mer till en av dina chefer. Ni är egentligen inte så lika, men ni kompletterar varandra.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under oktober fortsätter du den transformation som du påbörjade i början av hösten. Det har varit ett underligt år hittills, som förändrat mycket både i din vardag och inom dig. Du prioriterar ständigt om när det gäller vad som är viktigt. Det finns sorg i ditt tecken och först nu känner du dig tillräckligt stark för att bearbeta dina känslor. Du kommer att gå ur oktober som en mer komplett person.

Kräftan 21/6-22/7

Oktober flyger iväg. Det händer så mycket både privat och på jobbet att du inte hinner grotta ner dig i funderingar över vad du mist. Det blir en bra mellanmånad då du är både produktiv och social. Det enda negativa är att du hela tiden sopar dina djupaste känslor under mattan. Du är inte riktigt mogen att hantera dina inre demoner ännu. Du trivs med den lättsamma, bekymmerslösa person som du är just nu.

Lejonet 23/7-22/8

Även om hösten är lite mer normal än våren så har du inte riktigt hittat tillbaka till vardagen igen. Trots att du försöker skapa fungerande rutiner är det något som hela tiden drar i dig och gör dig rastlös. Det är som om du vill vara någon annanstans än där du är för tillfället. Det kan vara för att du inte har rört på dig lika mycket som du brukar det här året. Du saknar nya intryck och nya miljöer.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Oktober handlar till stor del om jobbet. Du har satt ganska ambitiösa mål den här månaden och det kommer ta både tid och mentalt fokus att nå dit du vill. Dina chefer uppskattar dina ambitioner och det finns särskilt en person som stöttar och hjälper dig mer än alla andra tillsammans. Ni två tillbringar mycket tid tillsammans och det finns en chans/risk att du börjar utveckla starka känslor för hen.

Vågen 23/9-22/10

Oktober börjar stressigt. Du utmanas både privat och på jobbet. Det finns mycket konflikter omkring dig och även om de inte berör dig direkt så blir du stressad av all negativ stämning. För Vågen är det extra viktigt med balans och harmoni. Aggressiva och irriterade människor är psykiskt påfrestande för dig. I slutet av månaden vänder det och livet blir mer lättsamt och ljust. Du träffar en person som för med sig ett lugn och som lär dig att bygga murar omkring dig så att du inte påverkas lika starkt av din omgivning. Du går in i en period då du mår väldigt bra.

Annons

MÅNADENS RÅD: Du går en ljus tid till mötes så behåll hoppet när livet känns mörkt.

Skorpionen 23/10-21/11

Under oktober förändras envänskap från ytlig kontakt till något betydligt djupare. Du inser att ni har mycket gemensamt och att ni är bra för varandra. Vanligtvis kan du ha svårt för att släppa in nya personer i ditt liv, men i det här fallet går det fort. Slutet av perioden kretsar kring en ganska stor utgift. Det kan vara en långsiktig investering eller en oförutsedd händelse som blir dyr.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant men utmanande månad både arbetsmässigt och på det privata planet. Har du ett förhållande ställs ni inför ett antal prövningar och det kommer antingen stärka er relation eller få er att inse att ni inte passar ihop. Som singel är det olika vänskaper som prövas. Du har förändrats, men det har inte dina vänner och du börjar inse hur olika ni är. Det är dags att fundera på hur du vill gå vidare i ditt liv.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Oktober blir en utmaning, särskilt när det gäller dina privata ambitioner. Du har satt höga mål och känner att du kan klara dem, men då måste du fokusera helt och fullt på det resultat du vill uppnå. Under den här perioden får du mycket hjälp och stöd av dina vänner. Du bygger upp relationer som kommer att vara livet ut. I slutet på månaden ställs du inför din hittills tuffaste prövning, men du kommer ur den som en vinnare.

Vattumannen 20/1-18/2

Under oktober får du nya arbetsuppgifter. Du inser att du har blivit en viktig kugge i det hjul som driver din arbetsplats. Du gillar utmaningen, samtidigt som jobbet tar upp mer och mer av din tid. Privat kretsar mycket kring en vän eller släktings satsning. Du hjälper till så mycket du kan för att hen ska kunna nå sina mål. Din ekonomi blir stark under hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Oktober kretsar kring starka känslor, dramatik, sorg och glädje. Det blir en intensiv månad då du lever som om varje sekund var den sista. Det var länge sedan du var så uppfylld av nuet. Men intensiteten gör att du sällan får ro att smälta dina känslor eller tid att fundera på om de beslut du fattar är rätt eller fel i det långa loppet. Försök hitta tid för dig själv.

Foto: Imaxtree

LÄS MER: 

Spana in årets horoskop för 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons