Månadens horoskop: Oktober 2015

Månadens horoskop: Oktober 2015

05 oktober, 2015

Månadens horoskop för oktober 2015 är här! Kolla in hur oktober blir för dig enligt vår astrolog. Kolla även in dagens horoskop –  varje dag på Elle.se!

Vågen 23/9–22/10

Oktober blir en bra månad där du både lyckas prestera på arbetet och få ett harmoniskt privatliv. Du grundar för sunda vanor och det gör att du blir piggare på dagarna och orkar mer. En nära vän går igenom en tung period. Det tycks handla om en skilsmässa, eller en närståendes död.

Du finns där som stöd genom hela den jobbiga perioden och det är något som din vän aldrig kommer att glömma. Under mitten av perioden har du det ganska tajt ekonomiskt. Här gäller det att undvika platser som får dig att vilja spendera pengar.

Skorpionen 23/10–21/11

Just nu har du svårt för auktoriteter. Oavsett om det är en förälder, en lärare eller en chef känner du ett behov av att protestera mot vartenda beslut.

Det är en påverkan i ditt horoskop som gör att du hela tiden sätter dig på tvären. Även om du innerst inne vet att personen i fråga kommer med kloka

råd och vettiga beslut så vill du säga nej. Det är en inre kamp som du måste vinna.

Skytten 22/11–21/12

Det finns en stark karisma och en förtrollande charm i ditt horoskop just nu. Mycket bygger på att du har gott självförtroende och kan bjuda på dig själv i olika sammanhang. Under oktober kommer du få chansen att ta ett steg framåt i din karriär. Det kanske inte blir åt det håll du tänkt dig, men om du vågar ta det här språnget kommer du att upptäcka att den väg som ödet valt åt dig är högintressant.

Kolla även in dagens horoskop –  varje dag på Elle.se!

Stenbocken 22/12–19/1

Under oktober kan det komma in en romans i ditt liv. Det är en känsla som växer från vänskap till något starkare, och det kan hända att det tar tid för dig att inse vad det är som är på väg att ske. I samband med att du blir förälskad blir du också orolig att det inte är besvarat. Det är svårt att läsa av människor, i det här fallet vet du inte hur du ska tolka  de signaler som du får. Här gäller det att våga satsa.

Vattumannen 20/1–18/2

Oktober handlar om resor, utbildningar och att knyta nya stabila kontakter. Det blir en bra månad, men mitt i allt arbete kan det hända att du glömmer bort vänner och familj. Det finns en oro och en ilska i ditt horoskop som kommer utifrån snarare än från dig. Det kan vara din partner som stör sig på att du aldrig är hemma eller någon vän/släkting som tycker du beter dig nonchalant. Under månaden växer ditt självförtroende i takt med varje framgång.

Fiskarna 19/2–20/3

Oktober blir en turbulent månad, inte minst känslomässigt. Du fajtas med egna starka känslor, med svartsjuka och med att anpassa dig till en ny och lite annorlunda situation. Hitta en oas av lugn dit du kan dra dig tillbaka när du känner att verkligheten blir för mycket. Vänner är navet i din värld så glöm inte bort dem även om du har fullt upp. Hör av dig – om än bara med ett kort sms.

Kolla även in dagens horoskop –  varje dag på Elle.se!

Väduren 21/3–19/4

Du ställs inför flera val, och en del kan du inte ens påverka själv. Som tur är tycker Väduren om förändringar och du acklimatiserar dig snabbt till de nya omständigheterna. När det gäller livet i övrigt går mycket på rutin under oktober månad. Har du familj har ni fått till en fungerande vardag efter sommaren. Tänk på att inte irritera dig på småsaker och undvik onödiga gräl med dina nära.

Oxen 20/4–20/5

Oktober blir betydligt lugnare än september. Svallvågorna efter förra månaden håller på att lägga sig och du börjar hitta tillbaka till dig själv igen. Under den här perioden försöker du att satsa en del på din hälsa och ditt yttre. Det finns en hoppfullhet och en positiv anda den här månaden. En vän söker upp dig under mitten av perioden för att få råd som rör hens ekonomi.

Tvillingen 21/5–20/6

Oktober blir en besvärlig månad. Du har hållit ett högt tempo hela september och nu börjar kroppen säga ifrån. Lyssna på varningssignalerna. Det finns en oro och en drivande energi i ditt tecken som gör att du fortsätter även om du inte vill. Här gäller det att vara tuff mot sig själv och sätta upp rimliga mål samt att tvinga dig själv till att ta pauser i vardagen. Annars går du in i väggen.

Kolla även in dagens horoskop –  varje dag på Elle.se!

Kräftan 21/6–22/7

Det blir en ganska rolig men jobbig månad. Tempot i ditt liv har sakta skruvats upp. För dig är det bra att samla kompetenta människor omkring dig snarare än att jobba med kompisar. Du kommer att möta en hel del utmaningar. Privat är ditt liv lite mer harmoniskt. Som singel har du knappast ork eller tid att söka efter kärleken utan prioriterar dina vänner i stället.

Lejonet 23/7–22/8

Början på oktober blir rusig och förtrollande. Oavsett om du är nykär eller inte så finns det ett rosa skimmer över ditt tecken som gör att allt går så mycket enklare. Du lever på det som är positivt i ditt liv. På jobbet handlar den här månaden till stor del om att få till fungerande rutiner. Du grundlägger sunda vanor som kommer att hjälpa dig att arbeta effektivt under hela hösten.

Jungfru 23/8–22/9

Du tampas ständigt med oviljan att acceptera att inget är som det en gång var. Här gäller det främst att ta en dag i taget och att inte försöka tänka alltför långt in i framtiden. Om du tar till dig de här förändringarna i mindre doser kommer det att bli enklare för dig att hantera dem. Privat ligger du i ständig konflikt med en vän eller släkting. Det verkar omöjligt för er att dra jämnt just nu.

Kolla även in dagens horoskop –  varje dag på Elle.se!