Månadens horoskop november 2021

14 okt, 2021 
horoskop november 2021
Månadens horoskop för november 2021 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärnteckenBrand logo
TV: Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

November blir en konstig månad. På många sätt löper livet på som vanligt och det är ett ständigt pussel att få alla bitar på plats. På ett annat sätt är livet helt annorlunda jämfört med före pandemin. Det är inte självklart längre att umgås i större grupper eller stressa ihjäl sig för att hinna med. De senaste åren har du börjat uppskatta ett lugnare tempo, så du väljer medvetet bort många aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Vanligtvis brukar du ha lite svårt för november, som kan vara lång, kall och utan extra ledighet. I år ser det lite annorlunda ut, något har förändrats i din vardag som gör att du har mer tid att lägga på dig själv och på din personliga utveckling. Under november tar du upp en kreativ hobby igen och låter både fantasin och lusten till livet frodas. I november möter du en person som kan komma att förändra ditt liv.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

November blir lugnare än oktober. Även om svallvågorna efter förra periodens tumult dröjer sig kvar i ditt tecken så har du långsamt börjat hitta tillbaka till vardagen och rutiner igen. Att hålla fast vid det välkända blir viktigare nu när det är så mycket kaos omkring dig. Du undviker nya kontakter och odlar dina relationer med dina närmaste i stället. För dig handlar november om närheten till familjen och en trygg vardag.

Kräftan 21/6-22/7

Under november förändras något i ditt liv. Det börjar obemärkt och eskalerar sedan under hela perioden. Det känns lite som om du förlorar kontrollen som du byggt upp under hösten. Dina noga inpräntade rutiner blir omöjliga att hålla fast vid när scheman och arbete förändras. Ditt sociala liv blommar ut ytterligare och kräver mer tid än du egentligen kan avvara. Här är det viktigt att börja prioritera.

Lejonet 23/7-22/8

Du går in i slutskedet av en fas som du påbörjade för ett par år sedan. Du känner att det är en förändring på gång, men orkar inte riktigt tackla den ännu. Det här är en ganska lugn period privat, men arbetsmässigt är du överhopad och känner att du inte hinner med. Svälj din stolthet och tala om för din chef hur det ligger till innan det blir för sent att göra något åt situationen. Slutet av perioden innebär extra pengar.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Under november börjar du prioritera om i ditt liv. Det som var så viktigt i början på hösten känns inte lika väsentligt i dag. Du har insett att vissa drömmar måste offras för din egen hälsas skull. Du har tagit på dig alldeles för mycket arbete den senaste tiden, men nu är det slut med det. Du börjar prioritera dina egna behov i stället. Slutet på perioden bjuder på en hel del ljusa stunder och många skratt.

Vågen 23/9-22/10

Under den här perioden går du in i något av en kokong. Du umgås bara med din närmaste krets och aktiverar dig sällan utanför jobbet. Genom mycket vila, träning och rätt mat laddar du energi. Hösten har varit härlig och omvälvande, men nu behöver du hitta tillbaka till ordning och struktur. En rolig och oväntad nyhet piggar upp i höstmörkret. Du tillåter dig att börja dagdrömma om framtiden igen.

Skorpionen 23/10-21/11

November kan vara den värsta månaden på året för Skorpionens del. Kombinationen mörker och kyla brukar göra dig deppig, men i år är det annorlunda. Plötsligt känns hösten inspirerande och kul. Du hittar nya fritidsintressen som du kan utöva inomhus och träffar intressanta människor som berikar din vardag. Det är möjligt att det här kan bli en av de bästa och mest utvecklande månaderna det här året. En chef uppmärksammar en insats du gör och det ger dig möjlighet att få prova på nya och lite mer utvecklande uppgifter.

Annons

Månadens råd: Njut av månaden trots höstmörkret.

Skytten 22/11-21/12

Du börjar hitta tillbaka till din vanliga sociala och charmerande personlighet. Du tar lätt på vardagen och arbetet och lägger mer energi på ditt privatliv i stället. Det blir en bra månad privat, men på jobbet kan du hamna i konflikt för att du inte tar mer ansvar än du gör. Det är särskilt en kollega som uppfattar dig som lat och manipulativ. Det är bara att inse att du inte kan vara vän med alla.

Stenbocken 22/12-19/1

Under november ställs många saker på sin spets. Du får äntligen chansen att bevisa ditt värde. Mycket handlar om att få utdelning på allt slit under 2021. Har du inte lyckats fokusera på dina mål det här året är risken att du i stället för att vinna framgång får stå över vissa saker, i väntan på att du bevisar din duglighet. Privat vinner du stora framgångar med din humor och charm.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har satt nya mål, för dig själv och för någon du stöttar. Du ser möjlighet till framgång i hen, men det innebär många sena kvällar och hårt slit. Som tur är vet du att peppa din skyddsling samtidigt som du driver på. Det blir en spännande månad! Arbetsmässigt väntar också utmaningar och det är bra att ha en flexibel inställning till förändring.

Fiskarna 19/2-20/3

November kanske inte blir din bästa månad, men en av de mest produktiva. Du driver på dig själv hårt på jobbet, vilket gör att du är väldigt trött på kvällarna och sällan har energi för att träffa vänner. Försök att klämma in någon form av träning i ditt späckade schema. Om du rör på dig kan du bygga upp en positiv energireserv.

TV: Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
TV: Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärntecken
Annons