Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: November 2019

22 okt, 2019 
AvELLE -redaktionen
Årets horoskop 2020 Astro
Månadens horoskop för november 2019 är här! ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Av: Felicia Stålkranz Baurén.

Stenbocken 22/12–19/1

Du har samma flyt i november som i oktober. Marginalerna är på din sida och när saker står och väger, oavsett om det gäller privata utmaningar eller jobbet, så tippar vågskålen över åt ditt håll nästan varje gång. Under november möter du en person som kommer att betyda mycket för dig. Hen kan utmana dig och samtidigt uppmuntra och stötta dig. Ni två är en fantastisk och dynamisk duo.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, stenbocken i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med stenbocken från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Under november hittar du tillbaka till ditt inre lugn. Efter en jobbig period på arbetet känns det mesta lite ljusare. Du tar en del ledigt den här månaden. Det kan röra sig om en resa, personliga åtaganden eller kanske till och med studier. Det blir en skön paus från vardagen. Under slutet av november börjar du planera inför nästa år. Du hjälper en vän eller familjemedlem att uppfylla sina drömmar.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, vattumannen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med vattumannen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Fiskarna 19/2–20/3

Du blir riktigt irriterad på en nära vän den här perioden. Hen drar er vänskap i smutsen när hen väljer att ständigt prioritera annat än er två. Ni har tidigare hängt ihop i vått och torrt, men av olika anledningar har ni glidit isär den här hösten. När det gäller ditt kärleksliv passar det dig bäst att vara singel just nu. Har du ett förhållande får du arbeta för att hålla liv i gnistan mellan er.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, fiskarna i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med fiskarna från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Väduren 21/3–19/4

Nu har du verkligen fått koll på rutinerna i ditt liv och börjar bli lite uttråkad. Det är så mycket som förväntas av dig, men inget som riktigt utmanar dig på ett sätt som du tycker är kul. Kanske ska du avbryta vardagslunken och börja med en ny hobby? Den här månaden kommer du närmare en arbetskollega. Ni har jobbat ihop i många år men det är först nu som ni börjar umgås mer privat.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, väduren i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från Thomas Sabo (reklamlänk).

Oxen 20/4–20/5

November blir lite galen arbetsmässigt. Det är så mycket som händer både på din arbetsplats och högre upp i leden. Den här månaden får du verkligen utmana dig själv och pressa dina gränser. Din kreativitet går på högvarv och du känner att du växer varje dag med varje beslut du fattar. Även privat är det mycket den här månaden. Ett par kortare resor kan bli bra avbrott i vardagstressen.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, oxen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Tvillingarna 21/5–20/6

Du undrar vart tiden tog vägen. Nyss var det sommar och snart är det jul. Den här månaden handlar om att anpassa sig. Både privat och på jobbet är det lite av en utmaning för dig att rätta dig i ledet. Du vill gärna ta ut svängarna och tänja på gränserna, men just nu är det bättre att hålla en låg profil än att sticka ut för mycket. Under slutet av perioden kommer det in en privat förändring i ditt tecken.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, tvillingarna i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från Thomas Sabo (reklamlänk).

Kräftan 21/6–22/7

I november finns det mer plats för privata intressen. En skada eller en ihållande förkylning gör att du inte kan utöva en hobby på samma sätt som tidigare och det skapar mer utrymme för dina vänner. Det blir en rolig, men intensiv period där du som vanligt gör av med för mycket pengar. Du måste försöka lära dig att hushålla lite mer. En förälskelse som du trodde att du kommit över blommar upp igen, ännu starkare än innan.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, kräftan i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från Thomas Sabo (reklamlänk).

Lejonet 23/7–22/8

Just nu prioriterar du dig själv i alla lägen. Det var länge sedan du tillät dig att bli så här egoistisk, men du har insett att om du själv mår bra kan du lägga mer energi på att se till att andra också mår bra. Under den här perioden börjar du flirta med en gammal kollega. Det börjar med ett sporadiskt skrivande men er relation trappas snabbt upp. Ju mer du umgås med den här personen desto mer växer dina känslor.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, lejonet i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från Thomas Sabo (reklamlänk).

Jungfrun 23/8–22/9

I november vill du få mer struktur på arbetet. Du har svårt att trivas om det är för kaosbetonat och det är det just nu. En av orsakerna till att det är sådant tumult på din arbetsplats beror på att vissa avdelningar står mellan chefer just nu och det skapar anarki. Privat försöker du utmana dig själv lite mer. Du testar saker som du tycker är obehagliga för att tänja på dina egna gränser. Slutet på perioden blir härlig.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, jungfrun i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från Thomas Sabo (reklamlänk).

Vågen 23/9–22/10

Under november hittar du balansen både i ditt arbete och privat. Det här blir en härlig period full av skratt och nya upplevelser. Du skaffar många nya vänner i november, men ser till att inte glömma bort dina gamla kompisar. Oavsett hur kul det är med alla nya personer i ditt liv så vet du att om du mår dåligt eller behöver ventilera dina känslor är det till dina gamla vänner du vänder dig.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, vågen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Det blir en lugn inledning på en i övrigt stressig period. Låt dig inte luras av stillheten den första veckan, det är bara lugnet före stormen. Den här perioden ställer din chef många krav på dig och ibland tycker du att hen är orimlig. Gå inte och muttra för dig själv utan tala om för din chef hur du upplever situationen. Lita på att du är så pass oumbärlig att din chef i alla fall kan överväga en förändring. Privat är det här en rolig och intensiv period då du lyfter dig själv inom många nya områden. Du får kontakt med en gammal kollega och ni återupptar er bortglömda vänskap. Månadens råd: Våga säga ifrån till din chef.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, skorpionen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Skytten 22/11–21/12

Det är mycket i ditt liv som är upp och ner just nu, men det finns också mycket som är bra. Sammanfattningsvis blir november en stressig och utmanande, men ändå rolig och kreativ månad. Du tar hand om dina vänner lite extra och blir glad av att få andra att må bra. Under den här månaden hamnar du i konflikt med en familjemedlem. Det är sällan ni grälar, men just nu har ni svårt att hålla sams.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, skytten i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från Thomas Sabo (reklamlänk).

LÄS MER:

Årets horoskop 2020

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Astroinspirerade plagg och accessoarer – 12 fina shoppingtips

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons