Månadens horoskop: November 2018!

Månadens horoskop november 2018

Månadens horoskop för november är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
30 oktober, 2018

Stenbocken 22/12–19/1

November blir en rolig och utvecklande månad. Du har nästan bestämt dig för vilket håll du vill att din karriär ska gå åt. På jobbet är det roligt, jobbigt och ibland väldigt stressigt. Som tur är omger du dig med bra kollegor. Ni stöttar varandra och hjälper varandra när ni kör fast. Kärleken finns i ditt liv, lika stark och trygg som förra månaden. Du har äntligen insett att du mår bra av att bli älskad och att få älska.

Vattumannen 20/1–18/2

Du får ett jobberbjudande den här perioden. Det är väldigt frestande eftersom det kan spara tid för dig och tid är det som du har minst av i ditt liv just nu. Det kan handla om förkortad resväg eller en effektivare organisation än i dag. Om du tar erbjudandet beror främst på hur tryggt det känns och om lönen är rätt. Du vill få något i utbyte om du går från en bra tjänst till något nytt och lite mer osäkert.

Fiskarna 19/2–20/3

November liknar oktober. Du fokuserar mest på jobbet. Det finns en tjänst som du vill ha och du tänker se till att du får den. Samarbetet med kollegan från förra perioden fungerar bättre och bättre och ni har blivit nära vänner. Det kan till och med hända att det gnistrar lite mellan er, men båda vet att den typen av relation är lite tabu för er del. Det kan vara just det som gör er relation ännu mer spännande.

Väduren 21/3–19/4

November kanske är en dyster månad för de flesta, men du brinner verkligen av liv den här perioden. Det har vaknat en ny passion inom dig och tillsammans med energi från solen utvecklas du och växer den här månaden. Oavsett om du är singel eller har ett förhållande så trivs du bättre med livet än du har gjort på länge. Slutet på perioden handlar om att satsa på något som du verkligen tror på.

 Oxen 20/4–20/5

En förändring i början av hösten börjar äntligen ge resultat. På jobbet är det mer harmoniskt nu än någonsin. Det finns en gruppanda och en vilja att jobba mot gemensamma mål. Du brinner verkligen för dina idéer och för första gången på många år känns det som om andra förstår och uppskattar det du gör. Ett lagarbete blir ännu starkare den här perioden. När det är som tyngst hittar ni ett sätt att komma vidare.

Tvillingarna 21/5–20/6

Du går från klarhet till klarhet just nu. Efter en fantastisk sommar finns det nog med energi för att jobba framåt trots att det börjar bli mörkare. Du utvecklas och känner att du växer både privat och på jobbet. När det gäller vänskap har den kommit att bli central för dig. Du omger dig hellre med några få, äkta vänner än har en stor bekantskapskrets. Slutet av perioden handlar om en resa.

Kräftan 21/6–22/7

November blir en krävande men periodvis väldigt rolig månad. Du har bildat en tät klan av en kombination av kollegor och vänner omkring dig. Så länge ni får jobba tillsammans känner du att inget hinder är för stort att övervinna. En smärre konflikt med en chef i mitten på perioden får dig att inse något om dig själv och dina framtidsvisioner. När det gäller kärlek måste du släppa det gamla för att gå vidare.

Lejonet 23/7–22/8

November blir en stimulerande månad. Du har mycket att göra och ditt schema ger dig få pauser för att andas ut. När det är som mest att göra verkar du drabbas av en vinterförkylning och missar en aktivitet som du har sett fram emot. Här kommer ditt liv till en vändpunkt, du inser att du måste välja mer och att du inte kan vara med på allt. På jobbet är det många intriger och det tycker du är lite kul.

Jungfrun 23/8–22/9

Under november kommer du fram till ett viktigt beslut som har med din framtid att göra. Det kan vara ett arbetsbyte, att du börjar plugga eller att du omskolar dig helt. Oavsett vad som inleds under november kommer det att bli en nystart för din del. Den här månaden får du användning av din starka logiska sida både när det gäller privata ekonomiska beslut och saker som rör jobbet.

Vågen 23/9–22/10

Äntligen lugnar livet ner sig lite och du kan komma i takt med dig själv. På jobbet är det mycket att göra, men det mesta går på rutin och dagarna flyger fram. Just nu drömmer du om att resa till värmen. Du planerar en semester och det kräver en del funderingar kring ekonomin. Du är inte en person som gillar att spara, men du inser att om du ska få din drömresa måste du lägga upp en budget.

Skorpionen 23/10–21/11

November handlar om familjen och om dina vänner. Du bygger upp mycket av ditt liv på ett fåtal personer och när en av dina nära bestämmer sig för att flytta blir det jobbigt för din del. Du är inte redo för några avsked, även om de bara är temporära. Det som får dig att må bra just nu är kontinuitet. Du har mycket jord som influerar ditt tecken, därav ditt behov av stabilitet. När det gäller kärleken flirtar du en del, särskilt med en attraktiv kollega, och du kommer den här personen väldigt nära.

Skytten 22/11–21/12

Du tar en dag i taget just nu. Det är väldigt mycket att göra på jobbet och du känner att kraven på dig ökar. Du är inte en person som trivs med krav och därför försöker du bara fokusera på nuet. Du vet att det kommer att bli lugnare i slutet av december och därför orkar du härda ut. När det gäller kärleken är du ganska svartsjuk just nu, både på någon du är attraherad av och på en vän som har det du vill ha.

Läs också:

Dagens horoskop – nytt astro varje dag >

Den här skräckfilmen ska du se – baserat på ditt stjärntecken

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken