Månadens horoskop: November 2017!

Här är månadens horoskop för november.

Månadens horoskop för november är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
03 november, 2017

Vattumannen 20/1–18/2

Familjen är ditt allt den här perioden. De stöttar dig när du har det tungt, får dig att skratta när du är ledsen och gör alla timmar du lägger ner på jobbet värdefulla. Du skämmer bort dina nära och kära både med små gåvor och med din tid. Som singel är du inte redo att träffa någon ny just nu, du trivs bra med din nuvarande situation. Har du ett förhållande så vårdar du det ömt.

Fiskarna 19/2–20/3

Du bestämde dig för att våga satsa redan under förra månaden och nu ger ditt engagemang utdelning. Både på jobbet och privat är det här en ovanligt rolig och framgångsrik period. Du har skakat av dig rädslan för vad andra tycker och tänker om dina beslut. Du vet att i vissa fall går du mot strömmen, det kan både gälla karriären och kärleken, men du vet samtidigt att det här är det perfekta valet för dig.

Väduren 21/3–19/4

November handlar om kärleken och om passion i ditt liv. Du känner väldigt intensivt den här perioden tack vare Venus placering. Det finns en risk/chans att du faller för en kollega och då kan du inte hejda dina känslor. Är du singel blir det en lika dramatisk period som om du har ett förhållande. Du verkar nämligen känna väldigt starkt för två personer och du har svårt att välja.

Oxen 20/4–20/5

Du tar för dig i november och visar att du är en person att räkna med i arbetssammanhang. Du tycker att det är kul att få beröm och pressar dina gränser ordentligt under den här perioden. Se bara upp så att det inte blir för mycket jobb. Du behöver både vila och sömn, särskilt under den mörka delen av året. Ekonomiskt känns det mesta stabilt. En mindre weekendresa i mitten på perioden bli ett trevligt avbrott i vardagen.

Tvillingarna 21/5–20/6

Oktober var kämpig och november blir också motig men inte alls på samma sätt som förra perioden. Du har en del konflikter att reda ut, men mitt i mörkret möter du en person som lyser upp hösten för dig. Oavsett om det är en vän eller en förälskelse så känner du starkt för hen och många av dina tankar kretsar kring den här personen. Under mitten av månaden säger du ifrån till en chef som du tycker går för långt.

Kräftan 21/6–22/7

Du har bestämt dig för att skynda långsamt, åtminstone när det gäller kärleken. Du satsar på att bygga upp en stark relation baserat på vänskap och tillit. Det råder ingen tvekan om att du känner mycket, men du är rädd att skrämma bort din käresta genom att visa för mycket för fort. Du har hellre hen som vän i ditt liv än att inte ha hen där alls. November blir en personlig framgång för dig på många sätt.

Lejonet 23/7–22/8

November inleds stressigt och du känner att du aldrig får tid att stanna upp och tänka efter. Du spinner på i det berömda hamsterhjulet och du har hela tiden en känsla av att du är på fel plats i livet. Det är stora planeter i rörelse just nu och det brukar innebära perioder av förvirring. Att du känner dig lite vilsen är inget konstigt. När de nya positionerna blir mer stabila så kommer pusselbitarna att falla på plats.

Jungfrun 23/8–22/9

November blir på många sätt en krävande men intressant månad. Du tar ett kliv bort eller upp från de uppgifter du har just nu och får  lära dig mycket nytt. Du är en praktisk person med fokus på siffror och utveckling, se bara till att inte glömma de kreativa bitarna inom jobbet för då kommer du att få det ganska tråkigt. En kollega beundrar dig mycket och du blir smickrad av uppmärksamheten.

Vågen 23/9–22/10

Under november kommer du in i en behaglig vardagslunk. Du har kontroll på de flesta bitarna i ditt liv, både de privata och jobbet. Det händer inte så mycket den här perioden så du får se till att hitta på små utflykter och aktiviteter som ljusar upp en grå månad. En släkting kommer att behöva din hjälp under en begränsad period. I slutet av november får du goda nyheter.

Skorpionen 23/10–21/11

När alla andra blir glåmiga och trötta lever du upp, full av energi och livslust. Du är som en magnet som lockar alla till din sida och du trivs med att vara i centrum. En person som tidigare varit en av dina bästa vänner blir för krävande för din smak och du drar dig undan. Du uppskattar beundran men inte klängighet. Den vän du väljer att umgås med mest är den som är svalast. Du dras till hens avslappnade attityd och jobbambitioner. När det gäller kärleken känner du mycket, men det verkar inte vara helt okomplicerat.

Skytten 22/11–21/12

November handlar om krav, långa arbetspass och en hel del gnabb med en yngre släkting. Ni är inte överens om hur hen bör leva sitt liv. Du har en hel del åsikter, men hen vägrar att lyssna på dig och gör ständigt val som du ifrågasätter. Du försöker att ha tålamod, men din eldiga natur gör att du retar upp dig på att hen inte utnyttjar sin kapacitet bättre. Allt ditt hårda arbete ger så småningom resultat.

Stenbocken 22/12–19/1

Under november blommar du upp vilket är ovanligt för Stenbocken. De mörka månaderna på året brukar vara jobbiga för dig, men du njuter både av arbetet, vännerna och kärleken. Har du ett förhållande är det här en harmonisk och lycklig period. Är du singel är chanserna stora att du möter någon eller  kommer närmare den person du trånar efter. Du gör även stora framsteg i din karriär den här månaden.

Foto Hanna Stefansson

Läs mer:

ÅRETS HOROSKOP 2017

MISSA INTE DAGENS HOROSKOP – NYTT ASTRO VARJE DAG PÅ ELLE.SE >

SÅ BLIR DU SOM FÖRÄLDER- ENLIGT DITT STJÄRNTECKEN