Månadens horoskop: November 2015

02 november, 2015

Månadens horoskop för november 2015 är här! Kolla in hur november blir för dig enligt vår astrolog. Kolla även in dagens horoskop –  varje dag på Elle.se!

Vattumannen 20/1–18/2

Det blir en bra månad även om inledningen på perioden blir lite svajig. Du är trött efter en ganska tuff höst och det påverkar din hälsa negativt. Under november kommer du hitta ett lite behagligare tempo och du känner att du äntligen har tagit kontroll över din vardag. När det gäller ditt privatliv så är det full fart. Du har lyckats boka in saker varje helg och det ger dig inte så mycket utrymme att bara slappna av och ta det lugnt. Försök boka av några.

Fiskarna 19/2–20/3

November blir en utgifternas månad. Det handlar om saker som går sönder och som måste ersättas trots att du varken har råd eller lust. Under den här perioden börjar du umgås mer med en vän som du inte har sett så mycket av den senaste tiden. Du inser hur mycket du saknat den här personen nu när ni väl är tillsammans. Ni bestämmer att försöka ses oftare trots att ni båda är rätt så upptagna på var sitt håll.

Väduren 21/3–19/4

Mars ger dig styrka att möta motgångar och driva igenom nya projekt. Du orkar avsluta det du påbörjar och det blir en trevlig omväxling för din arbetsgivare – du startar ofta nya projekt men låter någon annan ta över. På det personliga planet är det kanske inte så passionerat som du som Vädur skulle önska, men det finns en värme och en närhet mellan dig och din partner under den här perioden.

Här hittar du dagens horoskop –  varje dag >

Oxen 20/4–20/5

Som Oxe kan du vara välstrukturerad när du vill, och redan den här månaden börjar du med julklappsinköp och julbak. Det blir en månad som kretsar kring hemmet och din familj. Det finns ett lugn och en harmoni den här månaden. Du gör det trivsamt och bokar så lite aktiviteter som möjligt på helgerna. Det är en bra tid att börja ägna sig åt en kreativ hobby så länge du får jobba med händerna.

Tvillingarna 21/5–20/6

Du lyssnar på råd från äldre och klokare personer som kan hjälpa dig i din karriär. Genom att lägga om vissa av dina vardagliga rutiner och effektivisera jobbet lyckas du få tid över att utveckla en rätt lukrativ hobby. När det gäller kärlek kan det bli en romantisk månad om du bjuder till lite extra. När det gäller ekonomin väntar en rätt stor utgift i mitten av perioden.

Kräftan 21/6–22/7

Du kan känna dig otillräcklig vissa veckor och det gör dig ledsen. Du möter en person som inte bara blir en nära vän utan också hjälper dig med ditt självförtroende. Ni kommer varandra väldigt nära på kort tid och du undrar hur du kunnat leva utan den här personen. Har du en partner kan din nya vänskap bli föremål för svartsjuka. Din partner känner sig bortglömd.

Här hittar du dagens horoskop –  varje dag >

Lejonet 23/7–22/8

Du får en lättare höstdepression. Du har alltid svårt för den här mörka perioden, men just i år är det värre än vanligt. Du har inte kunnat spä på din solenergi tillräckligt under sommaren. Har du möjlighet skulle en solsemester den här månaden ge dig den energi du behöver inför hela vintern. Kan du inte åka utomlands får du försöka att vara utomhus så mycket som möjligt.

Jungfru 23/8–22/9

Det blir en stillsam inledning på november. Lite känns det som lugnet före stormen och det gör dig nervös. Du har fått indikationer på att det blir förändringar på jobbet, men du vet inte riktigt hur de kommer att gå till. Under den första delen av månaden ägnar du dig gärna åt en hobby. Du har en praktisk ådra som gör att du verkligen kan slappna av fullt ut när du ägnar dig åt hantverk.

Skorpionen 23/10–21/11

Det blir en rolig och omväxlande månad. Redan de första dagarna känner du av det positiva flöde som gäller för perioden. Du njuter av att vara på topp och du ser till att hålla dig sysselsatt både professionellt och privat. När det gäller kärlek föredrar du att vara med vänner framför romantiska middagar och hemmamys. Har du en partner kan han/hon bli lite sårad av ditt beteende. Kanske är det en övergående fas eller så är du helt enkelt inte redo för ett förhållande just nu. Om du analyserar dina känslor kommer du veta vilket.

Här hittar du dagens horoskop –  varje dag >

Vågen 23/9–22/10

Efter en turbulent oktober blir det en betydligt lugnare november. Du går in i dig själv till stor del den här perioden. Lite handlar det om att bearbeta den sorg du gick igenom förra månaden och lite handlar det om att du vill få möjlighet att växa som människa. En del av dina vänner tycker att du

drar dig undan dem och de kan bli sårade av ditt beteende. Här gäller det bara att förklara läget.

Skytten 22/11–21/12

Kraven på jobbet ökar och du får svårt att hålla det tempo som krävs. Här är det klokt att inte slarva med sömn och mat. Om du inte har de basala grunderna för en bra hälsa kommer du aldrig att orka. Det är även viktigt att du rör på dig: gå promenader, börja på gym eller ägna dig åt någon fysisk hobby. Ekonomiskt ligger du på plus. Har du möjlighet ska du lägga undan lite inför december.

Stenbocken 22/12–19/1

Du är nyförälskad och märker inte att dagarna blir både kortare och kallare. I din värld är det sommar och du möter omvärlden med ett leende på läpparna. Det finns personer som är avundsjuka på din lycka och vill förstöra för dig. Tillåt dem inte att starta rykten som kan skapa svartsjuka och oro i ditt förhållande. Se till att ha en öppen dialog med din partner och visa även dina mindre sympatiska sidor.