Månadens horoskop mars 2022

16 feb, 2022 
AvRedaktionen ELLE
Horoskop mars 2022
Månadens horoskop för mars 2022 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Månadens horoskop mars 2022Brand logo
TV: Månadens horoskop mars 2022

Av: Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-19/4

Mars handlar om att vila för att orka. Du vill så gärna vara med på allt som är roligt, men din kropp är slut efter vintern och måste få tid till återhämtning. Här gäller det att ta en dag i taget och lyssna på din kropp. Under den här perioden kommer det in nya bekanta och gamla vänner i ditt liv. Det blir en social och rolig period. Slutet av månaden kretsar kring en investering som du gjort.

Oxen 20/4-20/5

Mars månad blir smått kaotisk men den blir också givande på många sätt. Du tar ett kliv framåt i din karriär. Det här är kanske inte ett medvetet val från din sida utan mer möjligheter som du snubblar över som är för bra för att avstå ifrån. Dina chefer har äntligen fått upp ögonen för din kapacitet och du får möjlighet att utvecklas i din arbetsroll. Den här månaden utvecklar du även många nya privata intressen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här perioden är du utomhus en hel del. Du har märkt att ljuset och frisk luft har en positiv inverkan både på din mentala hälsa och på din fysik. Om du har möjlighet kanske du börjar jogga den här perioden, annars är det långa promenader som gäller. Under mars månad försöker du även få rätsida på din ekonomi. Du har en hel del skulder som halkat efter sedan jul och nu vill du betala dem.

Kräftan 21/6-22/7

Under mars fattar du ett beslut som kan leda in dig på ett nytt spår i livet. Det handlar om den vänskap du grundade förra perioden, men också om etiska val och viljan att bli en bättre person. Du har en del bagage som du vill göra dig av med och det kan innebära att du börjar höra av dig till människor som du upplever att du inte är klar med ännu. Du behöver avslut och i vissa fall även förlåtelse för att gå vidare.

VIDEO: Bröllopsdatumet du bör undvika 2022

Bröllopsdatumet du bör undvika 2022 – enligt astrologinBrand logo
Bröllopsdatumet du bör undvika 2022 – enligt astrologin

Lejonet 23/7-22/8

Under den kommande perioden är det ovanligt mycket som pågår i ditt liv. Det sker saker både på arbetet och privat. Du är inne i en social period och risken är stor att nattsömnen får offras för att du ska hinna med allt. Ett råd inför kommande månad är att då och då tacka nej till aktiviteter och satsa på bra sömn och goda kostvanor. I slutet på mars har du lätt för att dra på dig förkylningar.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Mars inleds ganska lugnt och du får möjlighet att samla ihop dig efter en omtumlande februari. Den här månaden handlar till stor del om reflektion, om att möta våren men framför allt om att fundera över framtiden. Du känner att du står vid ett vägskäl och det är inte alls säkert vilken väg du ska ta. Mycket hänger på vad du kommer fram till när du funderar. Kanske är du mogen att göra en helomvändning.

Vågen 23/9-22/10

Mars blir en månad då du fokuserar mycket på utomhusaktiviteter. Du känner att det börjar bli dags att se över dina vanor och kanske grunda några nya goda när du ändå är i farten. Under mars sker en utveckling som du inte tycker om på jobbet. Det kan vara ett byte av chef, en kollega som säger upp sig eller en förändring i ledningen som du ogillar. Det här kommer att få dig att fundera på att söka nytt arbete.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här perioden står du frågande till det kaos som finns omkring dig. Det kan vara turbulens på arbetsplatsen eller stökigt i familjen. Du har äntligen börjat hitta hem och då rubbas dina cirklar av yttre faktorer. Mycket under 2022 handlar om förändringar för din del, men också om att kunna växa i en miljö som inte alltid är idealisk. Det viktiga är att du är säker på vad du själv vill och vart du är på väg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Mars går lite i samma anda som februari även om du börjar fokusera mer på jobbet. Du har insett att en viss jämvikt är bra om du ska orka med. Du har sopat en del privata problem under mattan, men nu börjar de leta sig fram igen. Du bör ta itu med dem innan de växer och blir för stora. Under mitten av perioden är du mottaglig för komplimanger och flirtande. Du gillar att få mycket uppmärksamhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Mars handlar om personliga utmaningar men också om att vara social och hänga med på aktiviteter. Du verkar resa en del, men varje resa tycks vara förknippad med måsten. Kanske är det arbetsresor. Du känner ett behov av att tjäna pengar och det kan hända att du söker ett extra arbete. Du har också goda möjligheter att springa på kärleken i slutet av perioden.

Vattumannen 20/1-18/2

Mars blir lugnare än februari, i alla fall de första veckorna. Du har kommit till insikt om vad du vill prioritera i ditt liv och gör utrymme för de sakerna. Du kanske reser en del, men resorna verkar främst handla om någon annans personliga ambitioner. Slutet på månaden blir det mer utomhusaktiviteter. Du ägnar gärna helgerna åt en hobby utomhus.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Mars är den första riktiga vårmånaden, ljuset gör dig gott och den friska vårluften får dig att vakna till liv. Den här månaden förverkligar du en gammal dröm. Du har inte haft möjlighet att sätta den i verket, men nu när livet börjar bli lite mer normalt igen vågar du satsa. Slutet på mars bjuder på dramatik och starka känslor. Du verkar vara på väg in i eller ut ur ett förhållande. Det har varit på gång en längre tid, men först nu tar du det avgörande steget. På sätt och vis står hela månaden för omvälvning och nyheter. Du går in i en spännande period.

Månadens råd: Det händer mycket just nu så våga satsa helhjärtat.

Annons