Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Mars 2020

horoskop astro mars

Månadens horoskop för mars 2020 är här! ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
19 februari, 2020

VIDEO: VILKA EGENSKAPER HAR DU ENLIGT DITT STJÄRNTECKEN?

Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan
Slå på ljud

Av: Felicia Stålkrantz Baurén

LÄS MER: Årets horoskop 2020

Stenbocken 22/12–19/1

Efter den intensiva och krävande februari blir mars lugnare och mer harmonisk. Trots att det bara är början på året har du redan nått flera av dina mål för 2020. Den här perioden andas framgång, både i din karriär och privat. Du njuter av livet och är mer öppen för att lära känna nya människor. Som singel lockar du till dig nya, intressanta bekantskaper genom din jordnära charm.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med stenbocken från Thomas Sabo (länk till butik).

Vattumannen 20/1–18/2

Mars handlar mer om familj och vänner än om arbetet. På jobbet flyter allt på bättre än förväntat vilket gör att du kan fokusera på ditt privatliv. Det blir en utvecklande, rolig och utmanande period då du lär dig mycket om dig själv, men också om de som står dig nära. Slutet på mars kan bära med sig en del tråkiga men oundvikliga nyheter.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med vattumannen från Thomas Sabo (länk till butik).

Fiskarna 19/2 – 20/3

Mars fortsätter i samma anda som februari. Du plågar dig själv med val som du både vill och inte vill göra. Du har svårt för förändringar just nu och det gör det jobbigt för dig att fatta beslut som kan leda bort från det du har i dag. Samtidigt som du försöker finna dig till rätta i ditt liv känner du en väldigt stark längtan efter något annat och du manifesterar det i känslor för en vän som du träffar alltmer sällan. Du bygger upp en dröm som är baserad på minnen och inte på verklighet. Det är hit du flyr när vardagen blir jobbig. Slutet på perioden tvingar fram ett avgörande av något slag.

Månadens råd: Våga välja förändring.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med fiskarna från Thomas Sabo (länk till butik).

Väduren 21/3–19/4

Mars blir en livfull och härlig månad. Ljuset har återvänt och med ljuset känner du att din energi kommer tillbaka. Under den här perioden kommer även Solen in i en mer gynnsam position vilket skänker ditt tecken en ny självsäkerhet. Förälskelsen från förra månaden blir starkare och den i kombination med ditt nya självförtroende gör att du vågar vara mer öppen med dina känslor. Det här är en period att se fram emot.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med väduren från Thomas Sabo (länk till butik).

Oxen 20/4–20/5

Mars blir en skön och ganska lugn månad. Du har hittat din nya roll på jobbet och det mesta flyter på smidigt. Nu finns det tid att utveckla en hobby eller börja med någon sport. Det är vår i luften och det innebär att du inte är lika trött på kvällarna längre, en ny hobby är ett bra sätt att träffa människor och du behöver utvidga din bekantskapskrets lite. Slutet på perioden kan innebära ett lönelyft.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med oxen från Thomas Sabo (länk till butik).

Tvillingarna 21/5–20/6

I mars fortsätter du den resa som du påbörjade under februari. Du börjar ta mer ansvar för ditt liv och för dina handlingar. Du har också börjat inse vilken person du är och vilken person du vill vara. Det är ganska stor skillnad på de här personligheterna, så du känner att det är dags att börja jobba med dig själv. Din omgivning blir positivt överraskad av den metamorfos som du går igenom just nu.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med tvillingarna från Thomas Sabo (länk till butik).

Kräftan 21/6–22/7

Mars blir en förändringarnas månad och det trivs du bra med. Du behöver få in lite nya influenser i ditt liv, både i din vardag och på ditt arbete. Du träffar många nya intressanta personer den här perioden, men det slutar med att du återvänder till dem som står ditt hjärta närmast. Visst är det spännande med nya vänner, men du trivs bättre när du kan vara dig själv och det kan du med de vänner som redan känner dig.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med kräftan från Thomas Sabo (länk till butik).

Lejonet 23/7–22/8

Eftersom Lejonet är det tecken som förknippas starkast med Solen så blommar du sakta ut nu när ljuset återvänder. Det har varit en lång och bitvis konfliktfylld vinter, men nu känns ditt tecken mer harmoniskt. Du har insett att du lägger för mycket tid på att bråka med människor som du egentligen älskar. Lejonet är känt för sitt humör och har svårt att tygla sina känslor, men du hittar sätt att styra bort ilskan när den kommer.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med lejonet från Thomas Sabo (länk till butik).

Jungfrun 23/8–22/9

Mars handlar om att ta för sig av det mesta i livet. Du blir erbjuden möjligheter både privat och på jobbet. Det blir många val, men de flesta är positiva även om de innebär en viss förändring. Under den här perioden bestämmer du dig också för att vara snällare mot dig själv. Du tar hand om både kropp och själ på ett sätt som du inte gjort tidigare. Under slutet av månaden investerar du i något som du har kvar hela livet.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med jungfrun från Thomas Sabo (länk till butik).

Vågen 23/9–22/10

Mars handlar främst om gemenskap och om närheten till familjen. Du värderar ditt privatliv högre än du gjort tidigare vilket innebär att du tackar nej till extra timmar och tidskrävande utmaningar. För dig handlar livet just nu mycket om balans. Du behöver harmonin för att må bra. Som singel är det här en period då din väg korsas av många människor och en av dem kan vara någon som du kommer vilja dela din tid med.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med vågen från Thomas Sabo (länk till butik).

Skorpionen 23/10–21/11

Mars blir på många sätt en enklare månad än februari. Valen i ditt liv blir färre och du börjar ana hur framtiden kommer att gestalta sig det här året. Det här är en period då du vaknar upp på flera sätt. Det blir ett andligt uppvaknande, men också ett fysiskt. Nu när våren är på väg får du in mer energi i ditt tecken som gör att du orkar ta tag i bitar som har med träning och matvanor att göra.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med skorpionen från Thomas Sabo (länk till butik).

Skytten 22/11–21/12

Du är på väg in i något nytt, men märker det inte förrän du är mitt uppe i det. Det handlar om omvälvande förändringar både i privatlivet och på ditt arbete. Kanske byter du arbetsplats, eller gör ett försök att satsa på karriären lite mer. Privat handlar mars månad om känslor som växer och känslor som du har förlorat. Har du ett förhållande står du inför ett val, att bryta upp eller våga ta nästa steg.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med skytten från Thomas Sabo (länk till butik).

LÄS MER:

Årets horoskop 2020 hittar du här!

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken