Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Mars 2019!

Månadens horoskop, så blir mars 2019 för dig

Månadens horoskop för mars 2019 är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
04 mars, 2019

Stenbocken 22/12–19/1

Mars blir en intensiv månad då du gör mer än du någonsin trodde att du skulle hinna med. Du jobbar hårt för att visa vad du går för, samtidigt som du verkar gå utbildningar av något slag och det kräver fokus. Mitt i allt det här finns kärleken som stöttar dig och uppmuntrar dig när du inte orkar. Du inser att ge efter för dina känslor är det bästa du har gjort.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från Pilgrim (länk till Awin.com).

Vattumannen 20/1–18/2

Under mars får du massor av positiva besked som rör både dig själv och andra i din närhet. Det blir en intensiv och intressant månad då du utvecklas väldigt mycket, särskilt inom jobbet. Under mitten av perioden kan det komma en del större utgifter så det är bra att ha sparkapital undanlagt. I slutet av mars får du ett eller flera jobberbjudanden. Här gäller det att fundera över vad du vill.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Fiskarna 19/2–20/3

Mars blir en lycklig månad, särskilt om du är född i början av mars. Mycket cirkulerar kring känslor, kärlek och passion, men det händer också en hel del som rör arbetet och ekonomin. Om du vill tjäna extra pengar har du goda möjligheter till det den här perioden. Du kan ta jobb vid sidan av ditt vanliga arbete eller kanske jobba över en del, då det är mycket att göra på jobbet. När det gäller familjen får du inte så mycket tid att vara med dem som du hoppats. Du måste planera för att ha tid att vara social.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från Pilgrim.

Väduren 21/3–19/4

Under mars börjar du strukturera upp ditt liv och då främst din arbetssituation. Väduren ogillar egentligen långsiktiga planer för då känner du dig låst, men nu påverkas ditt tecken av jord och det materialistiska blir viktigare för dig. Under slutet av perioden kommer det roliga nyheter som kan påverka ditt liv under lång tid framöver. Det handlar om en utbildning eller ett annorlunda uppdrag på ditt jobb.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från Pilgrim (länk till Awin.com).

Oxen 20/4–20/5

Du undviker konflikter den här perioden. Du är trött på människor som inte kan hålla sams och uppföra sig som vuxna. Du tycker inte att du ska behöva agera förälder åt medelålders människor på jobbet. Under mitten av perioden får du möjlighet att utveckla flera bra idéer som du har. Du får både tid och ekonomiska resurser till ditt förfogande och det känns bra att dina chefer har den här typen av förtroende för dig.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från Pilgrim (länk till Awin.com)

Tvillingarna 21/5–20/6

Mars blir starten på våren för din del. Mycket förändras den här månaden och det mesta är positivt. Det kommer in ny energi i ditt horoskop och du börjar längta efter ljuset. Under den här perioden är du utomhus mer än du brukar vara. Kanske har du börjat med en ny hobby eller så är det bara så att den friska luften gör dig gott. Du möter många nya och spännande personer under slutet av månaden. Det är en bra tid för att knyta kontakter.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från Pilgrim.

Kräftan 21/6–22/7

Våren närmar sig och du börjar känna hur energin återvänder med ljuset. Som sommartecken trivs du bäst under den ljusa delen av året. Det här är en bra tid för att ta tag i gamla konflikter och göra rent hus. Lägg det gamla bakom dig och gå vidare med ditt liv. Det händer så mycket bra i ditt liv just nu så försök undvika att älta saker som du ändå inte kan påverka. Slutet av mars handlar om kärleken.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från Pilgrim (länk till Awin.com).

Lejonet 23/7–22/8

Plötsligt är det nästan vår och du får ångest över hur fort tiden går. Du vet att efter sommaren kommer mycket ändras i ditt liv. Det kan vara en flytt, ett nytt arbete eller något annat som påverkar din vardag. Du vill göra det bästa av den tid du har kvar i din nuvarande situation. Du umgås mycket med vänner den här perioden. Som singel börjar du känna dig redo för kärleken, men frågan är om kärleken är redo för dig.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från Pilgrim (länk till Awin.com).

Jungfru 23/8–22/9

Under mars månad försöker du skapa lite mer struktur i din vardag. Du trivs bra med rutiner och du gillar när du har koll. Under den här perioden tar du tag i allt från din ekonomi till din arbetssituation och ditt privatliv. Du vill att allt ska gå på löpande band med så få avbrott som möjligt. Under slutet av månaden kan du stolt konstatera att du lyckats skapa ordning i kaoset. Med ordningen återvänder din energi igen.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från Pilgrim (länk till Awin.com).

Vågen 23/9–22/10

Efter en lugn februari då du samlat energi och målmedvetenhet känner du dig redo att ta dig an livet igen. Det händer mycket under mars månad. Några saker är negativa men det mesta är positivt och du lär dig saker varje dag. Några av de negativa sakerna är avsked av någon du tycker om, oförutsedda utgifter och en konflikt med en familjemedlem. Det positiva rör jobbet, ekonomin och kärleken.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Skorpionen 23/10–21/11

Du fortsätter din strävan mot att jobba smart och tänka innan du lägger upp ett nytt projekt. Det har varit en intensiv vinter, men nu känner du att du äntligen är ikapp mentalt och fysiskt. Du är ovanligt frisk den här perioden. Trots sjuka kollegor och snoriga barn omkring dig så lyckas du behålla hälsan månaden igenom. En bra period att börja planera för sommarens semester. Du bör lägga upp en sparplan.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Skytten 22/11–21/12

Passionen från förra månaden är inte lika intensiv, men den finns fortfarande där. Du låter inte kärleken ta över helt, utan återvänder sakta men säkert till en vardag med mycket arbete och en hel del krav. Under mars tar du tag i en besvärlig vänskapsrelation. Ni har blivit osams under hösten och nu tycker du att det är på tiden att ni lägger det gamla åt sidan och börjar om.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från Pilgrim (länk till Awin.com).

Läs mer:

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Så blir året för dig och dina vänner – läs hela ELLEs årshoroskop för 2019!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken