Månadens horoskop: Mars 2018!

01 mar, 2018 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
ELLEs månadshoroskop för mars är här.
Månadens horoskop för mars är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons

STENBOCKEN 22/12-19/1

I början av mars finns det en risk att du drar på dig en vårförkylning. Det rör sig bara om några dagar, men det ger en vän utrymme för att sakna dig. Plötsligt inser hen att livet inte är lika kul när du inte är med. Det här blir ett uppvaknande för den här personen och resultatet blir att hen inte lämnar din sida. Det här kan vara fantastiskt eller smått jobbigt beroende på hur du själv känner för personen ifråga.

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Du är förälskad och inget kan få dig att tänka om. Det kan vara en redan etablerad relation som får en nytändning, en ny romans eller en hemlig passion som du ännu inte har pratat högt om. Du ser allt i rosa oavsett om det gäller jobbet eller fritiden. Det finns inga filter hos dig, du säger allt du känner på ett ärligt och uppfriskande sätt. Under slutet av månaden har din ihärdighet lönat sig och du blir riktigt lycklig.

FISKARNA 19/2-20/3

Mars blir en bra månad. Karriären går som på räls och ditt privatliv är intressant och livfullt. Du träffar en hel del vänner och ni kommer varandra närmare än tidigare. Den här tajta vänskapen kan också skapa en del intriger. Du har inget emot drama, om det inte drabbar dig direkt. Tvärtom tycker du att de här diskussionerna livar upp vardagen. Under slutet av månaden får du en överraskning från en vän. Du blir förvånad och smickrad på samma gång. När det gäller din fritid tar du upp en nygammal hobby.

Annons

VÄDUREN 21/3-19/4

Väduren 21/3–19/4

Mars blir en seg månad. När vintern äntligen börjar släppa sitt grepp och det blir ljusare ute borde du få mer energi. Men du har kämpat så mycket den här vintern att när den första vårmånaden kommer är du nästan utmattad. Försök att lyssna till din kropp och inte stressa för mycket. Lägg de mest ambitiösa planerna på hyllan och gå in för att leva här och nu. När det gäller jobbet är det dags att börja säga nej.

OXEN 20/4-20/5

Mars blir inledningen på en bra period. Du är harmonisk och lätt att ha att göra med. Många av de funderingar som du haft under vintern har försvunnit och du har kommit fram till att du är nöjd med ditt liv som det är just nu. Under mitten av perioden utmanar en chef dig och du känner att nu är det din tur att ta ett steg framåt och visa vad du går för. I slutet av månaden får du en del nya uppgifter som du trivs med.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Under mars tar du tag i många praktiska saker i ditt liv. Det kan röra ekonomin, boendet eller arbetet. Du gör små justeringar för att få vardagen att löpa smidigare. Under mitten av perioden träffar du en person som fascinerar dig. Hen har en karismatisk utstrålning som du faller pladask för. Under de sista veckorna den här månaden tar du en härlig minisemester.

Annons

KRÄFTAN 21/6-22/7

Det blir en härlig inledning på våren. Det mesta är underbart i ditt liv och mycket av dina tankar tycks kretsa kring en viss person. Du njuter verkligen av vardagen och ser till att kombinera arbetet med fritiden på ett högst tillfredställande sätt. Under de sista veckorna i mars märker du att en vän eller din partner glider ifrån dig. Det är något hen grubblar på som hen inte vill dela med dig.

LEJONET 23/7-22/8

Just nu är det mycket på gång i ditt liv. Många saker är positiva, men det finns också utrymme för en del misstag. Det blir en kreativ månad där du skapar grunden för hela våren. På hemmaplan bråkar du ofta med en ung släkting som inte vill lyssna på dig. Du vet att det är viktigt att få styra över sitt liv, men i det här fallet känner du att hen behöver lite vägledning. Var försiktig med utgifter den här månaden.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Mars blir en förälskelsens månad, särskilt för singlar. Det flödar av kärlek från alla möjliga håll och du känner dig ovanligt uppvaktad. Du har lätt för att visa dina känslor just nu och du har även lätt att trollbindas av människor som du möter. På jobbet händer det något som förändrar dig. En person behandlas dåligt och det får dig att agera även om du inte berörs direkt. Vänd dig till dina vänner för goda råd.

Annons

VÅGEN 23/9-22/10

Mars blir ett välkommet avbrott i all stress. Du tar ledigt en vecka den här perioden och ägnar tiden åt att reflektera över vad som betyder något i ditt liv. När du är tillbaka igen ser du till att prioritera om stora områden i din vardag. Den här förändringen gör dig mer harmonisk och du får den balans som du så väl behöver. Under slutet av perioden träffar du en ny kollega och ni klickar direkt.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Under mars planerar du för den fortsatta våren. Du är mycket för att dagdrömma just nu och det är inte alltid dina planer är så realistiska. Du måste börja från början när det gäller att bygga upp delar av karriären. Inget serveras på silverfat, men du kommer att upptäcka att när du väl når de mål du jobbat så hårt för blir du väldigt stolt över dig själv. Och du får massor av ny energi!

SKYTTEN 22/11-21/12

Mars handlar om att vara aktiv, både på arbetet och privat. Du vill bli av med din rastlöshet, då är det skönt att röra på sig. Du vill mycket just nu, särskilt när det gäller ditt arbete. Dina chefer tycker att det är positivt att du har så många idéer, men de upplever samtidigt att du är lite fladdrig. När det gäller ekonomin bör du fundera igenom ordentligt hur du vill lägga upp ditt sparande under våren.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Foto startbild: Emilia de Poret

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons