Månadens horoskop: Mars 2016

Månadens horoskop för mars är här. Månadens stjärntecken är Fiskarna som i slutet av perioden bjuder på en oväntad upplevelse. Vad som sker för oss andra får vi reda på här nedanför.
03 mars, 2016

FISKARNA 19/2–20/3

En långvarig påverkan från Mars gör dig lättretad och svår att ha att göra med. Lägg till Fiskarnas naturliga talang för drama, så har du en härlig mix av känslor i ditt liv. Du måste helt enkelt jobba på ditt tålamod med andra människor. Under mars kommer du i konflikt med en äldre släkting om pengar. Hen tycker du är ovarsam med dina tillgångar och du tycker att hen lägger sin näsa i blöt. Du måste förstå att den här personen bara tänker på ditt bästa. Slutet av perioden bjuder på en oväntad upplevelse.

VÄDUREN 21/3–19/4

Det händer inte så mycket nytt, men samtidigt är det skönt eftersom du får chansen att komma ikapp på flera områden i ditt liv. Det här är en bra månad att ta upp en hobby som du inte haft tid med tidigare. Det finns massor av kreativitet och skapandelust som kommer från Månen i ditt tecken just nu. När det gäller ekonomin bör du vara lite försiktig med att spendera pengar.

OXEN 20/4–20/5

Mars blir en salig blandning av utbildningar, nya uppgifter och massor av upplevelser. Det finns en möjlighet att du gör en resa under den här perioden. Det kan röra sig om allt från ett par veckors semester till en weekendtripp. Våren lockar fram det bästa i dig. För varje dag som det blir ljusare mår du allt bättre och ditt humör börjar stabilisera sig efter en ganska turbulent vinter.

TVILLINGARNA 21/5–20/6

Du gör framsteg i olika sociala sammanhang den här månaden. Efter att förgäves ha försökt att charma en chef eller kollega lyckas du äntligen bryta isen mellan er. Under mitten av perioden får du flera attraktiva erbjudanden. Det är bara att välja och vraka. En vän gör ett oväntat val mot slutet av månaden. Du förstår hens agerande samtidigt som du tycker att hen gör fel.

KRÄFTAN 21/6–22/7

Du får massor av energi från Solen vilket hjälper till att hålla dig aktiv både på jobbet och privat. Under den här perioden tvingas du att vara social i olika sammanhang som du normalt sett inte brukar befinna dig i. Här gäller det att öva upp din verbala talang och att hitta ett bra sätt att förhålla sig i lite okända nya miljöer. Balansen mellan att vara tillgänglig och lite hemlig är nyckeln till att lyckas.

LEJONET 23/7–22/8

Solen lockar fram det bästa i dig. Nu när våren är på väg blommar du upp både i charm och energi. Som singel har du goda möjligheter att möta antingen ditt livs kärlek eller en liten vårflirt. När du har den här influensen mår du bäst av att ha ett förhållande eftersom du har ett behov av massor av fysisk kontakt. När det gäller pengar kan du vänta dig en överraskning i slutet av månaden.

JUNGFRUN 23/8–22/9

Mars blir en utvecklande månad. Du kanske byter arbete eller arbetsuppgifter. Just nu är du sugen på att lära dig nya saker och du är både positiv och lättlärd. Som chef är du mer tolerant än vanligt. Du accepterar att alla inte har lika höga krav på sin arbetsprestation som du har. Privat är det en konfliktfylld månad. Du råkar ständigt i gräl med en familjemedlem.

VÅGEN 23/9–22/10

Under mars månad är det bra om du fokuserar mer på vardagen och mindre på att dagdrömma. Det handlar om att du är uttråkad och du skulle behöva lite mer stimulans i din vardag. Försök att hitta nya inspirationskällor. Det kan innebära att du åker iväg på en semester, går en kurs eller försöker få tillfälle att jobba med lite nya kollegor. Privat är det en romantisk och passionerad period.

SKORPIONEN 23/10–21/11

Du har fått nog av en kollega som ständigt går över gränsen för vad som är att retas och vad som är näst intill mobbning. Hen tycker att hen är rolig, men du håller inte med. Här gäller det att du är tydlig med vad det är som är fel. Under mitten av mars möter du en person som inspirerar dig att påbörja ett nytt kapitel i ditt liv. Det kan vara en ny hobby, att söka ett nytt jobb eller att byta bostad.

SKYTTEN 22/11–21/12

Efter en jobbig senvinter kommer det en härlig och positiv månad. Det mesta känns enklare och lättare nu när dagarna långsamt blir ljusare. Som Skytt behöver du förändringar för att trivas och det finns gott om den varan under mars. Både på jobbet och privat händer det saker. Vissa förändringar är du direkt bidragande till, men vissa står helt utanför din makt. Här gäller det bara att hänga med.

STENBOCKEN 22/12–19/1

Mars blir en härlig och känslomässigt stark månad. Som singel kan du plötsligt möta kärleken och den i kombination med våren gör dig alldeles rusig av lycka. Det finns också en del lite vemodiga förändringar den här perioden. Det kan vara kollegor som slutar eller vänner som flyttar. Sammantaget är det en härligt turbulent månad där du slipper oroa dig för att bli uttråkad.

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Under mars planerar du för resten av våren både när det gäller de privata delarna av ditt liv och karriären. Ljuset ger dig energi och du orkar fundera över framtiden. Det blir en rolig månad med många nya upplevelser. Du umgås med människor som du inte brukar vara med och får många av dina fördomar krossade. Slutet av mars blir lugn och harmonisk.