Månadens horoskop maj 2021

16 apr, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Horoskop för maj 2021
Månadens horoskop för maj 2021 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons
Så blir maj 2021 för ditt stjärnteckenBrand logo
Så blir maj 2021 för ditt stjärntecken
Månadens horoskop för maj 2021 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-19/4

Maj blir definitivt början på något nytt. Lika spännande som den här månaden är, lika oroväckande kan det vara eftersom du är så osäker på framtiden. Som tur är så är Väduren en pionjär som älskar känslan av äventyr och det oupptäckta. Det hjälper dig när du känner lite ångest inför ovissheten. Känslan av frihet och möjligheten att välja är större än oron. Under slutet av perioden kommer du in i ett lugnare flöde.

Oxen 20/4-20/5

Maj blir en omtumlande, härlig, men periodvis stressig månad. Under lång tid har livet gått på sparlåga både när det gäller det sociala och resor, men nu händer plötsligt allt på en gång. På jobbet ökar tempot drastiskt och kraven på dig blir högre, men det konstiga är att ju mer som läggs på ditt bord desto roligare har du. Du lär dig otroligt många nya saker den här perioden. Under maj kommer det också in en person i ditt liv som kommer att betyda enormt mycket för dig. Det kan vara en ny vänskap, en kärlek eller bara en arbetsflirt. Oavsett vem det är har hen en positiv inverkan på ditt liv.

Annons

Månadens råd: Bejaka livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Maj blir en löftenas månad. Det du inte tog tag i under början av året tar du tag i nu. Du vill så mycket och det genomsyrar nästan allt du gör. Det enda negativa kan vara att du blir för ivrig och drar igång för många privata projekt samtidigt. Du har en massa energi från solen och det hjälper dig att orka även när dagarna blir långa och nätterna ännu längre. Det är en härlig, men intensiv period som du går till mötes.

Kräftan 21/6-22/7

Maj handlar om att bli vuxen och om att inse att vissa relationer inte är menade att vara. Det är svårt för Kräftan som har ett behov av att hålla fast vid det förflutna. Den här perioden handlar också till stor del om familjen och komplicerade familjeband. Det blir en period då du både slår dig fri och kommer dina nära närmare än innan. Det växer fram en förståelse och en tolerans inom er familj som ger er alla större frihet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Maj blir romantikens månad. Antingen träffar du en ny person eller så blommar nygamla känslor till liv igen när du av en slump springer på en gammal flirt. Spänningen mellan er har alltid funnits där, men nu när ni båda fått friheten att växa och mogna kan ni kanske ta er flirt ett steg till. Slutet av perioden blir väldigt prövande, men också enormt rolig. Du utmanas både fysiskt och psykiskt.

Jungfrun 23/8-22/9

Maj handlar om ljuset, om människor som du älskar och om att njuta av livet precis som det är just nu. För Jungfrun är det en ny känsla att inte vilja planera sin framtid minutiöst utan ta dagen lite som den kommer. Du är ovanligt impulsiv den här perioden tack vare en influens från den emotionella månen. Under slutet av maj händer något som får dig att förändra den inriktning som ditt liv tagit den senaste tiden.

Vågen 23/9-22/10

Under maj inleder du början på ditt nya liv. Du bejakar de förändringar som kommer även om du samtidigt är lite rädd för vad de kan föra med sig. Det finns en livsglädje och massor av härlig energi i ditt horoskop just nu. Det hjälper dig när valen blir många och framtiden känns lite oviss. I slutet på perioden går din ekonomi ned i en svacka och det är bra om du har en extra buffert att ta från.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir mycket nytt både privat och på arbetet under maj. Efter en längre period då nästan inget har förändrats känner du lite ångest för att så mycket nytt sker på en gång. Vanligtvis älskar du snabba förändringar och njuter av de utmaningar som livet ger, men under en längre period har du varit influerad av jord och tryggheten har varit viktigare än äventyret. Det tar alltid tid att tänka om.

Skytten 22/11-21/12

Maj handlar om våren och de känslor som den för med sig. Det ligger förälskelse i luften och den drabbar dig hårt, oavsett om du är singel eller har en relation. Om du agerar på dina känslor beror till stor del på var du är i ditt liv, men passionen som drabbar dig är lika stark oavsett om du ger dig hän eller inte. Slutet på månaden blir rätt så krävande på arbetet så det gäller att du kan fokusera ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Maj blir en spännande och utmanande månad, och det kommer in nya människor i ditt liv. Vissa är där för att stanna, andra är bara på besök för stunden. De människor som du möter nu har en sak gemensamt, de berikar ditt liv och bidrar till din personliga utveckling. Du blir lite tuffare den här perioden och vågar ta mer plats. Det kommer även in en flirt i slutet av maj.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Maj handlar om att leva i nuet. Du är ute mycket. Det kan vara en hobby eller ett hemmaprojekt som kräver utomhusmiljö. Det blir en bitvis krävande period, men samtidigt rolig eftersom du vet att stressen kommer att leda någonvart. Under slutet av perioden börjar en förändring bli mer påtaglig. Du verkar närma dig en flytt eller kanskeett arbetsbyte.

Fiskarna 19/2-20/3

Maj blir en härlig månad, med positiv energi och nya kontakter. Även om du fortfarande är lite restriktiv när du möter nya personer känner du dig hoppfull om att livet snart kan återgå till det normala. Under mitten av perioden kan det komma en större utgift så det gäller att tänka ekonomiskt hela månaden. Slutet på maj för med sig sommar in i ditt liv, både fysiskt och psykiskt.

Annons