Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Maj 2020

14 apr, 2020 
AvELLE -redaktionen
Maj astro 2020
Månadens horoskop för maj 2020 är här! ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: EGENSKAPERNA FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listanBrand logo
Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan

Av: Felicia Stålkrantz Baurén

LÄS MER: Årets horoskop 2020

Stenbocken 22/12–19/1

Efter en förtrollande men intensiv april blir maj lugn och harmonisk. Det är mycket både på jobbet och privat men du har lärt dig att sätta gränser. Maj blir en härlig period då du är utomhus mycket. Närheten till naturen hjälper dig att hitta fokus och samla dina tankar. En förälskelse växer sig starkare och du erkänner dina känslor för dig själv.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, stenbocken i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med stenbocken från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Maj handlar om resor och aktiviteter vid sidan av jobbet. Det blir en intensiv månad då du periodvis är helt utmattad, men du vet att det här tempot bara är tillfälligt. Du har saker som du måste hinna med innan du går vidare till nästa fas i ditt liv. Under den här perioden är familjen i fokus, allt du gör, gör du för dem. Slutet på maj blir lugnare och du känner att du får mer tid över till dig själv.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, vattumannen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med vattumannen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Fiskarna 19/2–20/3

Du ignorerar dina känslor och fokuserar på att ha kul, träffa vänner och hålla på med en hobby. Genom att förneka att det finns ett problem i ditt privatliv skjuter du bara upp det oundvikliga beslut som du någon gång måste fatta. Mitten av maj handlar om att bli klar med en uppgift. Under slutet av perioden springer du av en slump på den enda person som kan skaka om din värld.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, fiskarna i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med fiskarna från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Väduren 21/3–19/4

Under maj kämpar du med vissa motgångar som har med arbetet att göra. Saker som rullade på smärtfritt i början på året blir plötsligt komplicerade och kräver mer tid än du egentligen har lust att lägga på jobbet. Under maj träffar du nya människor och du påbörjar en ny period i ditt liv. Det här blir en brytpunkt privat. Du känner tydligt att du är klar med en viss fas i livet och att du nu är redo att gå vidare.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, väduren i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med väduren från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Oxen 20/4–20/5

Maj är en händelserik månad full av härliga upplevelser, men också en del lite jobbigare händelser. Du tar avsked av kollegor som du känt länge och det är jobbigt för dig som inte gillar förändringar. Under maj händer det mycket i ditt liv privat. Du blommar ut och börjar ta bättre hand om dig själv, både mentalt och utseendemässigt. Du får flera beundrare och det gör ditt självförtroende gott. Slutet på månaden handlar om val som har med ditt boende att göra. Det blir en rolig, utvecklande och omtumlande period i ditt liv. Månadens råd: Skäm bort dig själv med något lyxigt.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, oxen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med oxen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Ditt humör ljusnar i samma takt som dagarna blir längre. Du mår som bäst under maj och juni i år och det är bara att njuta av livet. Om du står inför tankar på uppbrott, vare sig det är privat eller gäller att söka ett nytt jobb så är maj en bra månad för den typen av förändringar. Du har en positiv energi som färgar av sig på allt du gör. Under slutet av perioden har du möjlighet att tjäna lite extra pengar.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, tvillingarna i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med tvillingarna från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Kräftan 21/6–22/7

Maj handlar om att jobba för det du vill ha, vare sig det är ett mål, kärlek eller en vänskap. Du har lätt för att bli bekväm och inte orka kämpa i motvind. Det finns någon som betyder väldigt mycket för dig och du måste försöka hålla er relation vid liv även om ni bara ses någon gång i månaden. Hen är olik alla andra du känner och du behöver lite av hens driv och ambition i ditt liv.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, kräftan i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med kräftan från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Lejonet 23/7–22/8

Maj är kärlekens tid, i alla fall för singel-Lejonen. Det är nu du kan förverkliga dina drömmar. Den där personen som ofta återkommer i dina tankar blir plötsligt mer tillgänglig och ni träffas mycket mer än tidigare. Hen har insett att du är viktig och gör mer utrymme för er i sitt liv. Oavsett om det är början på en romans eller en fördjupning av er vänskap så är det starten på något bra.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, lejonet i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med lejonet från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

Våren är här på allvar och du är mycket piggare än tidigare. Maj för med sig en härlig energi in i ditt horoskop som hjälper dig att inte bara lyckas på jobbet utan även kunna vara aktiv efter arbetet. Under maj träffar du en ny kollega som imponerar på dig med sin kunskap. Efter ett tag inser du att den här personen är mer snack än gediget kunnande och det gör dig både irriterad och besviken.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, jungfrun i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med jungfrun från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Vågen 23/9–22/10

Maj blir en härlig period i ditt liv. Du kommer ur vårtröttheten och hittar ny livsglädje både på jobbet och privat. Under mitten av perioden börjar du återuppta en hobby som är väldigt kreativ. Du känner att du mår bra när du får skapa, oavsett om det gäller matlagning, fotografering eller att måla. Det viktiga för dig är att kunna uttrycka dina känslor i konsten. Under slutet av maj får du nyheter som rör en släkting.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, vågen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med vågen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Du har stannat av lite i livet och det gör att du inte är lika glad som tidigare. Skorpionen är ett av de tecken som behöver förändringar för att växa och utvecklas. Under en period har livet varit väldigt tryggt och handlat mer om rutiner än om förändringar, men nu börjar en rastlöshet gnaga inom dig. Du känner att tryggheten inte räcker till, du vill utmanas både privat och på arbetet.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, skorpionen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med skorpionen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Skytten 22/11–21/12

Maj handlar om att komma till insikt. Du måste inse att det du vill ha inte nödvändigtvis är det du behöver. Du har varit förblindad av kärleken men nu börjar du inse att era olikheter sliter på er. Du har kommit till ett vägskäl där du antingen måste börja jobba hårdare för att din relation ska utvecklas eller välja att gå vidare i livet. Slutet på maj blir utmanande på ett positivt sätt.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, skytten i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med skytten från Thomas Sabo (reklamlänk).

LÄS MER:

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons