Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Maj 2019

03 maj, 2019 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
Månadens horoskop i maj 2019 op ELLE
Månadens horoskop för maj 2019 är här! ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons

Stenbocken 22/12–19/1

Nu måste du verkligen anstränga dig inom vissa områden på arbetet. Du har flera av dina mål för året inom räckhåll, det handlar bara om att knyta ihop säcken när det gäller vissa uppgifter. Privat blir det här en livlig, annorlunda och helt förtrollande period. Det var länge sedan du var så renodlat lycklig som du är just nu. När det gäller ekonomin så sparar du till något speciellt.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Pilgrim halsband med stjärntecknet stenbocken

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från Pilgrim (reklamlänk).

Vattumannen 20/1–18/2

Det blir stressigt men roligt i maj. Det är mycket som ska hinnas med på jobbet och helgerna är många så det gäller att ligga i när du väl arbetar. Det blir lätt långa dagar och tidiga morgnar för din del, men det gör inget så länge du kopplar bort jobbet när du väl är ledig. Mycket den här månaden kretsar kring familjen och kring din släkt. En släkting behöver lite extra hjälp av dig just nu.

Annons
Pilgrim halsband med stjärntecknet vattumannen

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från Pilgrim (reklamlänk).

Fiskarna 19/2–20/3

Det här är en härlig månad då du njuter av ljuset och livet. På jobbet är det en hel del att göra, men du har bra kontroll och det ger dig utrymme att vara kreativ. Privat står kärleken i centrum. Har du en partner är du romantisk, omtänksam och kärleksfull. Som singel har du ögonen på en viss person. Hen fascinerar dig genom att vara så annorlunda.

Pilgrim halsband med stjärntecknet Fiskarna

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från Pilgrim (reklamlänk).

Annons

Väduren 21/3–19/4

Under maj prövar du dina vingar inom ett helt nytt område. Till en början är du osäker på om du kommer att klara av de här uppgifterna, men ju mer du lär dig desto starkare självförtroende får du och det dröjer inte länge innan du kommer med egna idéer och uppslag. Maj blir en ovanligt kreativ månad. Du har roligt, både på arbetet och på fritiden. Är du singel har du lätt för att bli förälskad den här perioden.

Pilgrim halsband med stjärntecknet väduren

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från Pilgrim (reklamlänk).

Annons

Oxen 20/4–20/5

Maj handlar om att våga, både privat och på jobbet. Du samlar mod för att ta ett viktigt steg i din karriär och till en början är det lite otäckt men du inser att det här var det bästa beslut du kunde fatta. Under början av månaden får du mycket uppmärksamhet av en kollega, du blir smickrad men är inte säker på hur du känner för hen. I mitten av perioden är du väldigt social. Middagar, korta resor och aktiviteter avlöser varandra. Slutet på perioden för med sig goda nyheter. Maj är en rolig och utvecklande månad då du får chansen att verkligen blomma ut. Månadens råd: Våga ta steget ut i det okända.

Pilgrim halsband med stjärntecknet oxen

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från Pilgrim (reklamlänk).

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Maj inleds väldigt intensivt och du känner dig ständigt stressad. På jobbet ställs höga krav på att du ska prestera och privat vill du hinna med att vara social med dina vänner, din familj och din släkt. Det verkar vara många födelsedagar eller annat som ska firas den här perioden och alla presenter kan gå hårt åt din ekonomi. Försök att tänka smart. Det är inte alltid den dyraste gåvan som får mest uppskattning.

Pilgrim halsband med stjärntecknet tvillingarna

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från Pilgrim (reklamlänk).

Annons

Kräftan 21/6–22/7

Den här perioden handlar om att visa känslor och att vara öppen. Det har varit en turbulent vår, men nu börjar äntligen alla pusselbitar falla på plats. Du inser vad som är viktigt i ditt liv och är beredd att kämpa för det du tror på. I övrigt blir maj en härlig månad då du är ovanligt aktiv på fritiden. Det kan bli många sena kvällar, men du ser till att ta igen sömnen när du kan. En resa kan förändra många saker i ditt liv.

Pilgrim halsband med stjärntecknet kräftan

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från Pilgrim (reklamlänk).

Annons

Lejonet 23/7–22/8

Maj blir nästan den roligaste månaden det här året. Det händer så mycket hela tiden att du aldrig får chansen att smälta alla intryck. Redan från de första dagarna i maj är det fullt upp. Det är intensivt på jobbet men det är också mycket fester och roliga aktiviteter efter arbetet. Har du ett förhållande blommar romantiken under mitten av maj. Ni har bara ögon för varandra. Hela maj andas kärlek, passion och flirt.

Halsband med stjärntecket Lejonet från Pilgrim

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från Pilgrim (reklamlänk).

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

Du är orolig för att inte hinna med den här månaden. Du har mycket att göra på jobbet och känner en ständig press av att alltid ligga ett steg efter. Försök att inte stressa upp dig. Du kan inte göra mer än du gör i dag, det är upp till dina chefer att fördela arbetsbördan mer rättvist. Under mitten av perioden får du uppskattning från en hög chef och hens intresse för ditt arbete värmer.

Pilgrim halsband med stjärntecknet jungfrun

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från Pilgrim (reklamlänk).

Vågen 23/9–22/10

Den här perioden handlar om att vara väldigt kreativ. Månen går in i en positiv fas och du utvecklas konstnärligt under maj. Oavsett om du låter din kreativitet få fritt spelrum på jobbet eller privat så kommer en konstnärlig touch genomsyra allt du gör. Du får dessutom chansen att lära känna nya personer och utveckla dina privata relationer. Det blir en härlig månad som bjuder på ett par överraskningar.

Annons
Pilgrim halsband med stjärntecknet vågen

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från Pilgrim (reklamlänk).

Skorpionen 23/10–21/11

Konflikter av olika slag kännetecknar maj. Du gör upp med ditt förflutna och säger ifrån på jobbet när dina chefer försöker köra över dig. Just nu hämtar du mycket styrka från Mars och det ger dig både självförtroende och ryggrad nog att säga ifrån när du känner dig felbehandlad. Den här perioden handlar också om sympati. Du tar hand om personer som inte har det så lätt och din medkänsla är uppskattad.

Annons
Pilgrim halsband med stjärntecknet skorpionen

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från Pilgrim (reklamlänk).

Skytten 22/11–21/12

Maj blir lika intensiv arbetsmässigt som april. Du känner dig lite maktlös inför alla krav som ställs på dig. Du har inte förberett dig ordentligt för den här typen av ansvar. Nu måste du försöka leva upp till dina chefers förväntningar och det kan komma att innebära en del hemarbete. Privat är det här både en dramatisk och rolig period. Ditt liv utvecklas inte alls så som du trodde under hösten utan du går mot något helt nytt.

Annons
Pilgrim halsband med stjärntecknet skytten

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från Pilgrim (reklamlänk).

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons