Månadens horoskop juni 2021

12 maj, 2021 
AvRedaktionen ELLE
månadens horoskop juni 2021
Månadens horoskop för juni 2021 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons
Månadens horoskop juni 2021Brand logo
Månadens horoskop juni 2021

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-19/4

Juni handlar om lugnet och om att hitta tillbaka till goda vanor. Det blir en månad då du återupptar de ambitioner du hade i början av året. Du skapar nya kontakter, även om du fortfarande har en viss försiktighet när det handlar om att umgås i för stora grupper. Under mitten av perioden kommer ett bra tillfälle att vila upp dig och byta miljö för några dagar. Det kan vara skönt att få komma bort ett tag.

Oxen 20/4-20/5

Juni blir en nystart på många sätt. Du byter miljö och det tar lite tid innan du etablerar vanor i allt det nya. Trots känslan av att allt är annorlunda så finns det även en känsla av att äntligen ha hittat hem. Det är som om du varit ute och irrat under lång tid men nu har flera olika, slumpartade beslut lett dig helt rätt. Slutet på månaden handlar om vila, sol, god mat och trevligt sällskap. Det blir en härlig tid.

Annons

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Juni blir helt klart din månad. Du saktar ner tempot på jobbet i samma takt som du ökar tempot privat. Det här blir en social period då du lära känna nya människor, något som du inte har gjort på länge. Har du möjlighet är du ute mycket den här månaden. Frisk luft och fysiska utmaningar får dig att känna dig levande. Det är också i de här miljöerna som du hittar dina nya vänner. Det enda negativa den här perioden är att du gör av med alldeles för mycket pengar. Plötsligt finns det saker som du både vill köpa och uppleva. Du tömmer dina extra resurser och det kan bli ett problem längre fram.

MÅNADENS RÅD: Ta det lugnt med utgifterna.

Kräftan 21/6-22/7

Under juni månad har du planerat in en kortare eller längre resa. Det finns en risk att du måste ställa in den och det gör dig i så fall väldigt besviken. Mycket har ändrats till det bättre den senaste tiden, men världen är fortfarande inte samma plats som den var för två år sedan. Du måste lära dig att leva med det nya och inte tro att saker plötsligt ska återgå till det normala igen. Under slutet av perioden får du nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under juni tillåter du dig att visa dina äkta känslor och det är både härligt befriande och skrämmande på samma gång. Du känner dig naken, men samtidigt helt trygg med den här personen. Det finns en ärlighet mellan er som gör att du vågar vara svag. Under mitten av juni händer det något på din arbetsplats som gör att du måste tänka om både när det gäller nuet och framtiden. Det blir många beslut att ta på kort tid.

Jungfrun 23/8-22/9

Juni fortsätter i samma spår som maj slutade. Det handlar om en större förändring som måste få ta tid. Som de flesta jordtecken är Jungfrun inte särskilt bekväm med ändringar i vardagen. Det stör dina rutiner och det gör dig osäker. Försök att ta en sak i taget och fundera inte för långt fram. Om du lär dig hantera nuet så blir framtiden inte lika skrämmande. Slutet på månaden blir helt underbar.

Vågen 23/9-22/10

Juni månad blir dämpad på ett bra sätt. Det sker inte så mycket och det är du tacksam för eftersom du får möjligheten att bearbeta allt som hände förra månaden. Under juni bildar du starka band med en person som är relativt ny i ditt liv. Ni har hittat en trygghet i varandra och det binder er samman på ett helt oväntat sätt. Mitten av juni handlar om att fira sommaren och om att upprätthålla traditioner.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Juni blir en spännande och lite skrämmande period. Vanligtvis brukar inledningen på sommaren vara väldigt lugn för din del, men det här året händer allt på en gång. Det kan röra sig om allt från att byta arbete till en flytt. För dig är det både roligt och svårsmält på samma gång. Under mitten av perioden tar du en välförtjänt paus från vardagen. Oavsett om du reser bort eller är hemma så ser du till att vila ut ordentligt.

Skytten 22/11-21/12

Du känner saknad efter en vän och du försöker nå fram, men hen drar sig undan. Det har varit för mycket mellan er för att bara sudda ut allt och börja om från början. Du måste nog räkna med att släppa den här personen fri. Under den här perioden får du möjligheten att testa på en ny hobby. Det här är något som du länge velat pröva men det har varken funnits tid eller pengar till det tidigare.

Stenbocken 22/12-19/1

Under juni har du fullt upp både privat och på jobbet. Det sker en omvälvande förändring som innebär nya människor och nya miljöer. Det blir en intressant start på din framtid. Mitten av perioden bjuder på ett annorlunda midsommarfirande och en resa som du sent ska glömma. Du träffa nya människor, upplever exotiska miljöer och får utvecklas inom ett intresse som du har.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Juni blir en stressig månad, vilket är ovanligt. Just nu sker det saker både på jobbet och privat. På arbetet är det omstruktureringar, nya uppdrag och kanske nya chefer. Privat verkar du stå inför en flytt eller en försäljning av något slag. Den krockar med ett annat inplanerat evenemang så du hinner inte komma till rätta i det nya innan du ska iväg igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Juni handlar om eftertanke och om att fundera över framtiden. Du börjar tvivla på en del val och är rädd att ha dragits med i något som du inte vill. Fisken kan vara väldigt lättpåverkad och du vet om att du har lätt att dras med av någon annans entusiasm. Slutet av perioden handlar om att hitta tillbaka till dig själv och den person som du vill vara. Det blir starten på en bra sommar.

Foto: Imaxtree

Annons