Månadens horoskop: Juni 2020

18 maj, 2020 
AvELLE -redaktionen
Horoskop juni
Månadens horoskop för juni 2020 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons

VIDEO: EGENSKAPERNA FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan
Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan

Av: Felicia Stålkrantz Baurén

VÄDUREN 21/3-19/4

Juni blir olik många andra månader. En press från i våras lyfts plötsligt från dina axlar och livet blir lite enklare. Även om du har förändrat både din livsstil och din bekantskapskrets har du lärt dig mycket den senaste tiden och du går in i en ny fas av ditt liv som en bättre och mognare människa. Under juni börjar ett nytt äventyr för din del. Det handlar om en mental resa snarare än en fysisk.

OXEN 20/4-20/5

Juni blir en lugn månad. Du har lärt dig att uppskatta närheten till naturen och stillheten ännu mer den senaste tiden. Ofta när du funderar över livet

så söker du dig ut i skogen eller ännu hellre till havet. Naturens storslagenhet får dig att slappna av och bearbeta dina problem på en undermedveten nivå. Under juni tar du tag i en del vardagliga problem som har med arbetet, hälsan och familjen att göra.

Annons

TVILLINGARNA 21/5-30/6

Tvillingar har mycket att ta tag i privat under juni. Du funderar över en större förändring, samtidigt som du är orolig för hur din ekonomi kommer att klara av den typen av påfrestningar. Du har planerat en del resor i sommar, men överväger nu att förändra dina planer av någon anledning. Just nu lever du mycket för dagen, försöker ta en sak i taget och inte planera så långt fram. Du anpassar dig både till din ekonomiska situation och till omständigheter som har med arbete och utbildning att göra. Som tur är så är du väldigt anpassningsbar.

Månadens råd: Anpassning är nyckeln till glädje den här perioden.

KRÄFTAN 21/6-22/7

Efter en turbulent vår känns det tryggt med det invanda och du söker upp gamla vänner för att återuppliva er relation på nytt. Under juni växer du också som person, du bli allvarligare och mognare i din framtoning vilket kan attrahera en nygammal flirt. Ditt kärleksliv blir komplicerat, dels för att du inte själv vet vad du vill och dels för att den som flirtar med dig är upptagen.

Annons

LEJONET 23/7-22/8

Under juni lever du upp ordentligt. Många av dina sommarplaner skjuts upp eller ställs in men det lämnar också utrymme för det nya i ditt liv. Du satsar mycket på dina privata relationer och investerar både tid och omtanke i de personer som du vill ha en nära kontakt med. Under den här perioden blommar kärleken, främst bland nyförälskade Lejon men också etablerade romanser kan

få sig ett uppsving.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Under juni försöker du tänka om. Du har förändrats den senaste tiden, både när det gäller ekonomi, dina vardagliga rutiner och dina prioriteringar. Under våren har du insett vad som är viktigt för dig och du lägger mer energi på de bitarna i ditt liv och mindre energi på intriger, skvaller och karriärssatsningar. Slutet på juni handlar om ett beslut som rör din framtid.

VÅGEN 23/9-22/10

Juni blir den första månaden då saker börjar normaliseras i ditt liv. Det har varit en del turbulens den senaste tiden, men också mycket glädje och kreativitet. Du har växt samman med dina kollegor på ett helt nytt sätt och ni hjälper varandra och stöttar varandra mer nu än ni gjorde förr. Juni handlar om vänskap och om att lita på din familj och dina vänner. Du bygger livslånga relationer den här perioden.

Annons

SKORPIONEN 23/10-21/11

Juni blir en nystart för många Skorpioner. Det blir en period då du fattar drastiska beslut som rör både ditt arbete och ditt privatliv. Du är trött på tryggheten och på det välkända. Du kan mycket väl planera en flytt utomlands eller en flytt ut på landet. Oavsett vad du väljer att göra kommer juni handla om förändring. Slutet på perioden blir intressant, utvecklande och lärorik.

SKYTTEN 22/11-21/12

Under juni tar du tag i de bitar i ditt liv som du lagt på is under våren. Oavsett om det är en hobby, relationer eller att söka ett nytt arbete så känner du att du har både tiden och viljan för den här typen av förändringar i ditt liv. Under juni gör du upp en budget för resten av året. Oförutsedda utgifter har tärt hårt på din sparkassa och nu behöver du bunkra upp med extra kapital. En sommarförälskelse tar dig med storm.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Juni handlar om att komma ikapp mentalt. Efter en intensiv och lärorik vår behöver du varva ner både känslomässigt och tempomässigt. Det blir en bra månad då du kan fokusera på viktiga saker som har med ditt arbete och dina privata relationer att göra. Är du förälskad kan juni bli en väldigt romantisk tid för dig och din partner. Slutet av perioden blir fysiskt utmanande och bjuder på en unik chans.

Annons

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Under juni tar du dig tid att återuppta ett intresse som du har. Du ger dig själv möjligheten att få utvecklas inom den här hobbyn. Din familj och din partner stöttar dig i ditt beslut. Som singel är det här en period då det kommer in många nya människor i ditt liv. Du utvecklas och växer i samma takt som de nya vänskaperna. Slutet av juni kan bjuda på en resa av något slag.

FISKARNA 19/2-20/3

I början av juni blir du glatt överraskad av en vän. Hen har visat både mod och vilja den senaste tiden och det har gett resultat över förväntan. Du är glad för hens skull och inspirerad att börja en egen utveckling. Du gör dig av med destruktiva relationer. Att unna sig själv en nystart då och då är nyckeln till att hitta livsglädje i vardagen.

Annons