Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Juni 2019

Här är månadens horoskop juni 2019!

Månadens horoskop för juni 2019 är här! ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
01 juni, 2019

Stenbocken 22/12–19/1

Juni är en överraskningarnas månad och en drömmarnas tid. Det blir en magisk inledning på sommaren, men den blir också lite sorglig eftersom den på sätt och vis blir ett farväl. Du söker dig bort från något som har varit en del av ditt liv en längre tid, det kan vara ett jobb, en bostad eller en relation. Du är redo för något nytt samtidigt som du inte riktigt vill släppa taget om det gamla.

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från Pilgrim (länk till butik).

Vattumannen 20/1–18/2

Juni blir en kontrasternas period. Du verkar ha både ledighet och arbete den här månaden vilket gör att du periodvis har fullt upp och periodvis njuter av att vara ledig. Under den här tiden händer det mycket privat. Det är släktingar som ska firas och vänner som har fest. Har du ett förhållande blommar det upp nu. Du blir nästan nyförälskad igen. Slutet av juni handlar om en tävling.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från Pilgrim (länk till butik).

Fiskarna 19/2–20/3

Under juni fattar du en del viktiga beslut som helt går emot det du har sagt tidigare. Du bestämmer dig för att trots allt satsa högt, särskilt när det gäller karriären. Du trodde inte att du skulle ha ork för en tung och ansvarsfylld tjänst, men nu tänker du om. När det gäller kärleken har du känslor för någon, men det verkar vara allt annat än okomplicerat.

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från Pilgrim (länk till butik).

Väduren 21/3–19/4

Juni blir en lugnare period även om den inleds ganska stressigt. I början av månaden är det en hel del fester, middagar och annat som upptar den lilla fritid som du har. De två första veckorna i juni blir roliga och lite annorlunda. Det är både en nystart och ett farväl på samma gång. Under mitten av perioden lugnar tempot ned sig ordentligt och du kan ägna dig åt att skapa nya rutiner på jobbet.

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från Pilgrim (länk till butik).

Oxen 20/4–20/5

Det blir en härlig men intensiv inledning på sommaren. Juni handlar om mycket arbete, fest och sena kvällar. Den här perioden är du ovanligt social. Du njuter av ljuset på kvällarna och solen ger ditt tecken extra energi. I mitten av juni får du väldigt goda nyheter. Slutet av perioden kan bjuda på en resa av något slag. Det kan vara en inre resa eller en tripp någonstans i världen. Du lär dig nya saker hela tiden.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från Pilgrim (länk till butik).

Tvillingarna 21/5–20/6

Under sommarens första riktiga månad tar du ett stort kliv i din karriär. Det här är något som du hoppats på men inte förväntat dig. Det kommer också in en förändring i ditt tecken den här perioden. Du gör ett uppbrott från något som du är van vid för att gå vidare mot nya intressanta utmaningar. När det gäller kärleken så blommar den, särskilt om du är nyförälskad. Du känner en stark samhörighet med din partner och tillsammans stakar ni ut nya mål för framtiden. Under slutet på perioden får du nyheter om en släkting. Det blir en vändpunkt för din del där du väljer att omprioritera vissa saker i livet. Månadens råd: Njut av sommar och kärlek.

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från Pilgrim (länk till butik).

Kräftan 21/6–22/7

Juni blir en händelsernas månad. Det blir uppbrott och nya utmaningar. Du säger hej då till kollegor som byter arbete och välkomnar nya personer in i ditt liv. Under hela den här perioden håller du hårt i dina närmaste vänner. De är kretsen som ditt liv cirkulerar kring. När du är trött, ledsen eller glad är det de här personerna som du först kontaktar. Under början av juni deltar du i en fritidsaktivitet av något slag.

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från Pilgrim (länk till RoyalDesign).

Lejonet 23/7–22/8

Du har verkligen roligt i början av juni. Du upplever saker som du bara drömt om tidigare och är nästan rädd att vakna upp och märka att inget är på riktigt. Just nu är det vänner, kärleken och dina fritidsintressen som spelar de största rollerna i ditt liv. Arbetet kommer i andra hand och det kan irritera en del av dina kollegor. Kring midsommar sker en förändring som kommer påverka dig ett par år framöver.

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från Pilgrim (länk till RoyalDesign).

Jungfrun 23/8–22/9

Under juni konfronterar du en kollega som gått för långt vid upprepade tillfällen. Du brukar ha bra tålamod, men den här personen har trotsat dig lite för många gånger nu och när hen plötsligt börjar sprida skvaller får du nog. Inom din familj är den här månaden en bra period. Ni kommer varandra nära när du kämpar mot din kollega och du känner att du får ett fint stöd hemifrån. Slutet av månaden blir väldigt lugn.

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från Pilgrim (länk till butik).

Vågen 23/9–22/10

Det finns en problematik i juni som du inte gärna vill kännas vid. Du försöker att stoppa huvudet i sanden, men det är en dålig strategi eftersom den här typen av problem inte kan ignoreras utan måste lösas. När du äntligen insett att du inte kommer undan så agerar du på ett moget och genomtänkt sätt. Under mitten av perioden ser det ut som om du reser iväg, antingen bara ett par dagar eller lite längre.

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från Pilgrim (länk till RoyalDesign).

Skorpionen 23/10–21/11

Det blir aldrig som man tänkt sig, men den här månaden blir bättre än du planerat. En mängd faktorer gör att saker stämmer för dig både i privatlivet och på arbetet. Under början av perioden kan jobbet upplevas som lite stressigt. Det är mycket som ska avslutas innan alla semestrar kommer igång. Mot mitten av månaden blir tempot lugnare och du kan börja fokusera på ett projekt som du vill utveckla.

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från Pilgrim (länk till butik).

Skytten 22/11–21/12

Det blir en bra avslutning på våren och en fin början på sommaren. En del av dina drömmar slår in medan andra förändras och utvecklas till något helt annat än de var från början. Du mår bra den här perioden. Dina vänner står dig nära och du har kul på jobbet. Det finns en eller två personer som betyder lite extra mycket för dig den här tiden och det är viktigt för dig att du har dem vid din sida.

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från Pilgrim (länk till butik).

Stämde horoskopet in på dig?

'); jQuery('#polls-87').detach().appendTo('#polls-87-wrapper'); jQuery('#polls-87-loading').detach().appendTo('#polls-87-wrapper'); });
Loading ... Loading ...

Läs mer:

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Så blir året för dig och dina vänner – läs hela ELLEs årshoroskop för 2019!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken