Månadens horoskop: Juni 2015

01 juni, 2015

Månadens horoskop för juni är här. Se hur månaden blir för dig och dina vänner.

Oxen 20/4–20/5

Under juni får du nyheter om en vän som råkat i knipa. Du ser till att finnas till hands även om du i smyg tycker att din vän får skylla sig själv. Du fattar ett avgörande beslut beträffande din framtid. Nytt arbete, göra slut eller satsa på att skaffa familj. Oavsett vilken väg du väljer så blir det något som utvecklar dig. Under slutet av perioden försöker du umgås så mycket du kan med en nära släkting.

 

Kräftan 21/6–22/7

Under juni startar du ett omfattade projekt som kommer att sluka en hel del av din tid.Kanske inte så bra att dra i gång i början på sommaren, men av olika anledningar har du inget val. Mitten av juni blir en förhandlingarnas tid: priser, tider och arbetsfördelning. Du blir trött på det eviga ältandet, men det är det enda sättet att få allt att fungera. I slutet av perioden får du lite mer frihet.

 

Vågen 23/9–22/10

Du drabbas av en svårtydd nervositet. Det ligger så mycket känslor i luften att det nästan kryper i skinnet på dig. Som Våg är du extra känslig när det gäller signaler som människor sänder ut. Är du singel har du goda möjligheter att hitta en romans den här månaden. En ny bekantskap för med sig äventyr av ett helt nytt slag. Du blir modigare och vågar ta dig ut från din bekvämlighetszon. Res!

 

Stenbocken 22/12–19/1

Juni bjuder på vardagliga nöjen och blir en härlig tid med kompisar och med familjen. För det mesta är du social och utåtriktad. Under senare delen av juni fokuserar du mer på ditt privatliv än på jobbet, det mesta som har med arbetet att göra går på rutin och du ägnar dig åt det som du tycker är roligt. När det gäller pengar finns det goda möjligheter till ett lite udda extraknäck som kan ge en hyfsad inkomst.

 

Väduren 21/3–19/4

Juni blir betydligt lugnare än maj. Du har insett att det inte är någon idé att kämpa emot ödet. Under mitten av juni arbetar du mindre eller är kanske helt ledig. Du lägger mycket fokus på familjen den här perioden. Det blir en härlig tid där du unnar dig vardagslyx. Under slutet av juni kan det uppstå en period där du får ont om pengar eftersom du gör alldeles för många impulsköp.

 

Tvillingarna 21/5–20/6

Juni blir en rätt så stressig inledning på sommaren. På jobbet och privat är du fullbokad. Under första delen av perioden möter du människor i olika situationer som hjälper dig att lyckas. Under den här perioden har du en positiv relation till Venus som förstärker din redan karismatiska utstrålning. Under mitten av juni lugnar tempot sig lite och du får tid över att återuppta en gammal hobby.

 

Lejonet 23/7–22/8

Under juni drar du ner på tempot oavsett om det finns utrymme för det eller inte. Du har kört så hårt under en lång tid att det nu är dags att börja tänka mer på dig själv och mindre på jobbet. Du lär dig en massa nya saker. Du mognar både som person och i din yrkesroll. En konflikt i hemmet kan leda till ett onödigt uppbrott. Det finns fortfarande starka känslor, men du har lätt för att bli svartsjuk.

 

Skorpionen 23/10–21/11

Juni blir en förändringarnas tid, särskilt för tidigt födda Skorpioner. Du har så mycket som du vill uppnå, men planeterna verkar ha andra planer för dig, så var flexibel. Under mitten av perioden kan du drabbas av en tillfällig ekonomisk svacka. Med din uppfinningsrikedom borde det inte vara några problem. Slutet av juni bjuder på en hel del nöjen, större fester som bröllop, dop, bemärkelsedagar.

 

Vattumannen 20/1–18/2

Den första sommarmånaden bjuder på mycket hårt arbete men också på många skratt. Du kommer närmare en vän och det kan utvecklas till något djupare. Innerst inne vet du att ni redan gått över den gränsen. Under mitten av perioden får du roliga nyheter från en släkting/vän som bor utomlands. Sista veckorna i juni går på halvfart, och du har svårt att motivera dig själv.

 

Jungfrun 23/8–22/9

Juni blir en rofylld tid då du får utrymme att utveckla egna intressen och ta hand om dig. Oavsett var du är i livet så är det här en lugn tid eftersom du inte ser så mycket av vare sig vänner eller familj. Alla är upptagna med sitt och det ger dig gott om tid att göra precis vad du vill. Det finns en antydan till rastlöshet under mitten av perioden. Du känner dig orolig utan att veta riktigt varför.

 

Skytten 22/11–21/12

Den första sommarmånaden blir ganska stressig men tempot trappas ner framemot midsommar. Det finns något drömskt över den här perioden. Du är ovanligt romantisk, oavsett om du är i ett förhållande eller om du är singel. Njut av att känna dig uppvaktad. Under sena juni kan en fråga beträffande ditt arbete dyka upp. Du inser något om någon som kan bli en tung hemlighet att bära.

 

Fiskarna 19/2–20/3

Nu är det dags att förverkliga en dröm. Planeterna uppmanar dig att vara extra modig och eftersom du är skrockfull försöker du tolka olika tecken, och alla säger samma sak: Våga! Under mitten av juni kan en konflikt i familjen utvecklas till en riktigt jobbig situation. Egentligen handlar det mest om svårigheten att se saker från varandras synvinkel. Slutet av juni blir harmoniskt.