Månadens horoskop juli 2022

15 jun, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horsokop för juli 2022
Månadens horoskop för juli 2022 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Juli markerar ett avslut och en ny början. Det blir en ganska lugn period då du får tid att återhämta dig och fundera över din framtid. Du verkar stå inför ett vägval och är osäker på vilken väg du ska välja. Rusa inte in i något, ta den tid du behöver och fundera igenom dina alternativ. Stress är din värsta fiende i det här fallet. Slutet på månaden tycks handla om en större, långsiktig investering.

VIDEO: Här är de viktiga astrologiska datumen att hålla reda påBrand logo
VIDEO: Här är de viktiga astrologiska datumen att hålla reda på

Oxen 20/4-20/5

Juli handlar mycket om individualitet och om att fokusera på dig själv. Oxen är en bra lagspelare, men nu leder ditt horoskop in dig på en mer självutvecklande stig och det kommer att bygga upp både ditt självförtroende och din motståndskraft. Ju längre den här påverkan fortsätter desto starkare och mer fokuserad blir du. Juli handlar även om att hitta nya intressen, träffa människor och ha riktigt kul.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Början på perioden blir en härlig tid då du både upptäcker nya miljöer och hittar guldkornen i de vardagliga omgivningarna. Juli handlar om att se saker med nya ögon. Att kunna förändras i en statisk miljö och inte känna frustration bara för att de yttre faktorerna inte ändras i samma takt som du. Har du semester den här perioden får du en chans att ladda välbehövlig energi inför hösten.

Kräftan 21/6-22/7

Under juli bygger du upp ett nytt självförtroende och det kommer att hjälpa dig under hösten. Du har länge brottats med starka känslor, dåligt samvete och en oförmåga att släppa taget om det förflutna. Nu har du kommit till insikt om att inget av det här gör så mycket i det långa loppet. Många saker som du ser som svagheter hos dig själv är i själva verket styrkor som du ska ta till vara på. När du tillåter dig själv att ha brister blir din styrka mer påtaglig. Under den här perioden möts ditt förflutna och nuet. Det blir en saga som utvecklas till verklighet och växer sig starkare under sommaren.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under juli lugnar tempot ned sig oavsett om du har semester eller arbetar. Det här blir en period då du kan komma ikapp mentalt med allt som hänt den senaste tiden. Det blir också en tid av äventyr och lekfullhet. Du tillåter dig att vara barnsligare och mer spontan än du brukar vara. Under mitten av perioden kan det komma en del större, oförutsedda utgifter.

Jungfrun 23/8-22/9

Under juli når du flera insikter om dig själv och din framtid. Det här är ingen aha-upplevelse utan snarare en lång, pågående process som börjar nå sitt slut. Du har förändrats, din omgivning förändras och det ställer nya krav på din förmåga att anpassa dig. Under juli får du gott om tid att landa i dig själv och hitta en plan för hösten. Den här perioden bjuder även på nya miljöer och härlig värme.

Vågen 23/9-22/10

Du går in i en period av lugn och harmoni. Det här är en energigivande och positiv månad då du verkligen får möjlighet att stressa ned och njuta av nuet. Juli handlar om möten och kreativitet. Det kommer in många nya människor i ditt liv, somliga på kort besök medan andra är här för att stanna. Alla kommer att påverka dig på ett eller annat sätt vilket gör den här sommaren mycket speciell.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Juli blir en fortsättning, men också ett slut på den transformering som du genomgick under förra perioden. Mycket av det mörker som omgav dig skingras och du kommer ur den här fasen både gladare och starkare. Även om de element som du oroat dig för fortfarande existerar har du insett att det finns viktigare saker som kärlek, värme och vänskap att fokusera på. Du tillåter dig helt enkelt att må bra.

Skytten 22/11-21/12

Under juli bestämmer du dig för att ta tag i ditt liv på allvar. Det kan vara allt från förhållanden till arbete och bostad. Du har under lång tid följt med strömmen och funnit dig i att livet fört dig till en viss plats. Nu vill du inte längre passivt acceptera det som sker, du vill påverka och ta makten över din vardag. Med hjälp av energi från Solen och målmedvetenhet från Väduren påbörjar du processen.

Stenbocken 22/12-19/1

Juli handlar om ett stort steg i ditt liv. Det kan vara att du börjar en ny utbildning eller ett nytt arbete. Nyckelorden för dig är förändring och glädje. Du känner dig friare och gladare än du gjort på länge. Samtidigt som du njuter av ditt liv påbörjar du en plan för framtiden. Under juli träffar du nya spännande människor som tar dig med på en annorlunda resa. Det här blir också en tid då du når dina mål.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under högsommaren går du emot många andra. Det verkar som att du inte tar ledigt som du brukar. Kanske drar du igång ett privat projekt under semestern eller så har du har skjutit upp ledigheten till senare i höst. Oavsett handlar juli om rutiner, arbete och stabilitet. Du trappar upp tempot när alla andra i din närhet varvar ned. Det blir en fartfylld och intressant period.

Fiskarna 19/2-20/3

Under juli utvecklar du dina andliga intressen. Det kan vara new age, religion eller bara en medvetenhet om nuet som fångar ditt intresse. För dig handlar det mycket om att hitta ett sätt att kombinera din utveckling som människa med det vardagliga och praktiska. Den här perioden kan bjuda på miljöombyten och många roliga, inspirerande möten.

SE OCKSÅ: Sommarhoroskop 2022Brand logo
SE OCKSÅ: Sommarhoroskop 2022

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons