Månadens horoskop juli 2021

15 jun, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Månadens horoskop juli 2021
Månadens horoskop för juli 2021 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons
TV: Se månadens horoskop för juli 2021Brand logo
TV: Se månadens horoskop för juli 2021

Väduren 21/3-19/4

Det verkar som att du reser en del den här perioden. Det kan vara kortare resor nära hemmet eller så tar du chansen och sticker utomlands ett par veckor. Den här månaden blir avgörande för att ladda energi inför hösten. Miljöombytet gör att du kan hämta ny inspiration och det får dig att bli mer positiv i grunden. Slutet av juni handlar om ett avgörande val som du är på väg att fatta. Det här beslutet kräver eftertanke.

Oxen 20/4-20/5

Juli blir en blandning av allt. Det blir både sött och salt på samma gång. Det är en intensiv månad både socialt och, om du arbetar, yrkesmässigt. Du har många olika saker på gång i ditt liv och ibland vill du bara stanna upp och hämta andan, men det verkar inte finnas tid för det. För dig är det viktigt att ta tillvara på de små stunderna av absolut stillhet. Under slutet av perioden får du underbara nyheter.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du lever fortfarande i samma eufori som förra månaden. Det kommer att ta ett bra tag in på hösten innan du landar i verkligheten igen. För dig är det här möjligheternas period. Du får se och uppleva så mycket nytt och det ger dig inspiration i vardagen. Under den här perioden kan en större utgift skapa begränsningar i din ekonomi. Plötsligt kan du tvingas tacka nej till saker på grund av att du inte har råd.

Kräftan 21/6-22/7

Under juli bestämmer du dig för en ganska stor förändring i ditt liv. Det här blir en milstolpe som markerar något bestående. Beslutet kan verka plötsligt, men i själva verket har det växt fram under lång tid. Du har inte velat säga något innan du var säker på vilken väg du ska ta och det är därför som många i din omgivning tycker att det här beslutet kommer så abrupt. Under mitten av perioden träffar du en person som kommer att bli din inspiration under lång tid framöver. Hen är både den person som du vill vara – och den person som du vill vara med.

Annons

Månadens råd: Unna dig att vara lycklig.

Lejonet 23/7-22/8

Om juni var härlig men dramatisk, så blir juli lugnet själv. Det kan nästan bli lite mycket vila för din del. Du försöker hålla dig aktiv, men den plats du befinner dig på gör det svårt att hitta på för många saker. Du tvingas in i ett lugn som på sikt visar sig vara väldigt bra. Ibland kan man behöva bli på gränsen till uttråkad för att vara riktigt återhämtad och det blir du nu. Slutet av juli blir mer fartfyllt.

Jungfru 23/8-22/9

Under juli börjar du långsamt landa i det nya. Det har tagit tid och varit jobbigt, men nu när du börjar närma dig resans mål så inser du att det var värt all ångest och oro. Ibland är det bra att tvingas till en förändring, särskilt när det kommer till de hemkära jordtecknen. Du skulle aldrig ha fattat det här beslutet på egen hand, men nu fick du den knuff du behövde för att komma vidare. Slutet av perioden handlar om familjen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en förhållandevis lugn och skön sommar. Oavsett om du väljer att vara ledig eller om du jobbar så drar du ner på tempot betydligt den här perioden. Juli bjuder på dråpliga händelser och en hel del skratt. Du blommar ut på ett fantastiskt sätt och det var länge sedan du kände dig så här levande. Som singel är du öppen för att träffa någon ny och det finns en god chans att du gör det.

Skorpionen 23/10-21/11

Det ser ut att bli en kontrasternas sommar för din del. Om juni var intensiv så blir juli lugn och skön. Du kan koppla bort både arbetet och privata problem för en tid. Du går helt upp i nuet och njuter lite extra av att slippa fundera på framtiden. Den här perioden handlar mycket om kärlek, värme, vänskap och om att våga vara sig själv. För första gången på länge känner du dig bekväm med att öppna dig.

Skytten 22/11-21/12

Juli handlar om praktiska val och om att tänka framåt. Du har kommit till ett vägskäl och de val du gör den närmaste tiden kommer att sätta prägel på resten av ditt liv. Det är inte så dramatiskt som det låter, men det här är inga beslut du bör ta utan att ha funderat igenom dem noga. Under mitten av perioden får du lite extra pengar. Slutet av juli kan bjuda på en kortare resa och ett välförtjänt miljöombyte.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Juli fortsätter på samma spännande och intensiva sätt som juni. Du upplever mer på en månad än du gjort under hela det senaste året. Du etablerar vänskaper som kommer att vara resten av ditt liv och lägger grunden för din framtid både yrkesmässigt och privat. Det här är sommaren när du sätter mål att arbeta mot under en lång tid framöver. Det blir en spännande och givande månad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du behöver verkligen juli för att hitta hem igen. Det har varit så mycket de senaste månaderna att du inte hunnit landa mentalt. Nu blir det lugnare. Du får chansen att vänja dig vid din nya miljö och du får möjlighet att börja om med ett oskrivet blad. Dina val och den du är i dag definierar din framtid mer än vad ditt förflutna gör. Det blir en väldigt skön, men intressant månad.

Fiskarna 19/2-20/3

Under juli månad försöker du koppla av och ta det lugnt. Du vill varken grubbla på framtiden eller älta det förflutna. För dig är det viktigt med perioder där du unnar dig själv att leva i nuet. Under den här månaden återupptar du en gammal vänskap. Efter många turer har ni hittat tillbaka till varandra. Det känns tryggt och du kan vara dig själv.

Annons