Månadens horoskop: Juli 2020

17 jun, 2020 
AvELLE -redaktionen
Astro för juli 2020
Månadens horoskop för juli 2020 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons

VIDEO: EGENSKAPERNA FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listanBrand logo
Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan

Av: Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-19/4

Du tar en mental paus den här månaden. Det handlar om att andas ut och hitta tillbaka till saker som är viktiga för dig. Det blir en annorlunda sommar och en annorlunda ledighet. Du har förändrat många av de planer som du haft för juli under våren och nu handlar det mer om att vara spontan och impulsiv snarare än att ha en traditionell semester där du reser bort från din vardagsmiljö.

Oxen 20/4-20/5

Sommaren väntar runt hörnet och det blir en sommar som påminner mer om din barndom än om hur du tillbringat den som vuxen. Du tillåter dig själv att vara lat och att njuta av de enkla sakerna i livet. Det blir många spontana grillkvällar och en hel del naturvandringar för din del. Har du ett förhållande hittar du och din partner tillbaka både till det mer basala i livet och till varandra. Har du möjlighet gör du en resa i slutet på juli.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Juli handlar om familjen och om att våga njuta av nuet. Det har varit många tankar och jobbiga stunder den här våren så semestern kommer som en skön paus i vardagen. Oavsett om du stannar hemma eller gör någon kortare resa, kanske inom Sverige, så blir det en lugn månad då fokus ligger på att bygga upp ditt liv snarare än att festa och vara social. Som singel kan du ha goda möjligheter att möta någon i slutet av juli.

Kräftan 21/6-22/7

Juli blir en dramatisk och känslomässigt förvirrande månad då mycket fokus ligger på förälskelsen. Du har aldrig känt så här, samtidigt som du är osäker på det mesta som rör den här relationen. Om ni båda är fria blir det mindre komplicerat, men det ser ut som om minst en av er är i ett förhållande redan och det gör allt väldigt rörigt. Under mitten av perioden kommer du till en viktig insikt om dig själv. Slutet av juni handlar om möjligheten att tjäna lite extra pengar. Under slutet av perioden får du nyheter som rör ditt arbete.

Annons

Månadens råd: Försök att vara så ärlig som möjligt mot dig själv.

Lejonet 23/7-22/8

Under juli månad lugnar tempot i ditt liv ner sig betydligt. Du umgås mycket med familjen och med de vänner som du tycker bäst om. Den här våren har lärt dig att begränsa och prioritera, särskilt när det gäller dina sociala kontakter. Du har insett att det kan vara ganska skönt att ha ett lite lägre tempo i livet i allmänhet. Under juli kan det hända att du söker ett nytt arbete eller en ny bostad.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en bra inledning på sommaren. Du gör många små aktiviteter, men det rör sig främst om saker som kretsar kring familjen och naturen. Du har hittat tillbaka till en bra balans i ditt liv och du har lärt dig att stressa ner ordentligt. Juli innebär en del förändringar, men snarare av det slag som smyger sig på än något stort och omvälvande. Allt i ditt liv sker i en ganska maklig takt och det passar dig bra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en annorlunda men underbar sommar. Du njuter av vardagen på ett helt nytt sätt och du upptäcker även Sverige och hur underbart vårt land är under den här perioden. Även om du reser så blir det troligtvis inga långa semestrar utan mer kortare utflykter eller någon vecka i ett sommarhus. För dig handlar juli om att hitta en jämvikt i livet. Du behöver tid för att inse vad som betyder mest för dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Under juli realiserar du en del av dina planer som började ta form under förra perioden. Du har lärt dig att livet är kort och det gäller att ta tillvara på de möjligheter som ges. Du vill satsa mer på en hobby och har förhoppningar om att kunna göra den till ditt arbete framöver. Du är beredd att ge upp mycket för att förverkliga dina drömmar och i juli får du en unik möjlighet att testa dem.

Skytten 22/11-21/12

Sommaren blir väldigt annorlunda mot hur du har upplevt tidigare somrar. För din del blir juli en riktig familjemånad. Den obligatoriska sommarresan verkar vara inställd och det blir grillkvällar och nattdopp här hemma i stället. Mycket den här månaden väcker upp bardomsminnen hos dig. Du kommer på dig själv med att fly tillbaka till en period i ditt liv då livet var enklare och besluten färre.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Den här sommaren ger dig en unik chans att hitta vem du är. Du har tidigare haft så mycket i ditt liv att du sällan hinner fundera över vad det är du egentligen vill med din framtid. Under våren har mycket ändrats och det har gett dig möjligheten att lära känna dig själv. Juli handlar om att bygga relationer och våga låta kärleken ta plats i ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Juli blir en lite annorlunda sommarmånad för din del. Du kommer närmare naturen och hittar de saker som gör dig riktigt lycklig. Mycket den här perioden kretsar kring familjen, inte bara kring dina närmaste utan även syskon, föräldrar och kanske kusiner. Det blir en månad då du återupptäcker dina släktband och förnyar gamla kontakter. Det blir en rolig och känslomässigt givande period.

Fiskarna 19/2-20/3

Juli blir den första perioden i ditt nya liv. Du har tagit ett steg framåt och utvecklats den här våren. Du är mer äkta i dina känslor och vågar tro på dig själv på ett nytt sätt. Mycket av vårens grubblande och tvekande är borta, för nu vet du mer vad du vill. Juli handlar också om en flytt eller ett nytt arbete. Du behöver den förändringen för att fullborda den metamorfos som du nyligen genomgått.

LÄS MER:

Annons