Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Juli 2019

Månadens horoskop: Juli 2019

Månadens horoskop för juli 2019 är här! ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
01 juli, 2019

Stenbocken 22/12–19/1

Under juli väntar ett eller flera glädjande besked. Dina drömmar är på väg att bli verklighet och det gör dig exalterad och kanske en smula rädd. Under den här perioden kommer du närmare en vän. Det är med hen du delar alla rädslor, förväntningar och drömmar. Hen finns ständigt vid din sida utan att hålla dig fast eller hämma dig i dina ambitioner och det är därför du älskar hen.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från Pilgrim (länk till butik).

Vattumannen 20/1–18/2

Det här blir en rolig och turbulent period. Du verkar gå emot strömmen och jobba när alla andra är lediga. En omorganisation på ditt arbete ger dig nya uppgifter och nya utmaningar. Under mitten av perioden träffar du en gammal vän som ger dig det senaste skvallret. Under juli kommer du din familj närmare. Ni gör många aktiviteter tillsammans och du känner att du verkligen lever upp och mår bra.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från Pilgrim (länk till butik).

Fiskarna 19/2–20/3

Du överraskar en vän eller bekant med nyheter som hen inte ens kunnat föreställa sig. Du har spelat högt och hållit din strategi hemlig, men nu börjar du verkställa dina planer och det överraskar omvärlden. Under juli kontaktar du den person som du har dragits till hela våren. Omständigheter har förändrats och du känner att det här kan bli er tid.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från Pilgrim (länk till butik).

Väduren 21/3–19/4

Juli blir en skön period för de flesta Vädurar. Det handlar om återhämtning och om att komma ikapp själsligt. Det kan bli både resor och miljöombyten under den här perioden. Du förbereder dig för något nytt till hösten. Oavsett om det rör sig om en förändring i jobbet, boendet eller kanske till och med i privatlivet så behöver du bli mentalt redo. En nygammal vän hjälper dig att bolla tankar och lägga upp en plan.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från Pilgrim (länk till butik).

Oxen 20/4–20/5

Juli handlar om att upptäcka världen. Oavsett om du gör utflykter i din egen stad, reser eller tillbringar tid på ett landställe så hämtar du energi från naturen. Den här perioden är du utomhus så mycket som du bara kan. Närheten till naturen ger dig en sinnesfrid som du inte kan hitta någon annanstans och den får dig också att se på ditt liv med en nyvunnen insikt om vad det är som egentligen är viktigt för dig.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från Pilgrim (länk till butik).

Tvillingarna 21/5–20/6

Nu är sommaren i gång på riktigt och du känner att din kropp slappnar av. Oavsett om du arbetar eller har semester betyder den här perioden mycket för dig. Du njuter av ett lugnare tempo och du ger dig själv tid att fundera över framtiden. Ett dilemma som rör ditt boende kan komma på tal i mitten av perioden. Egentligen finns det inga självklara lösningar på det här problemet, det handlar om vad du vill med ditt liv.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från Pilgrim (länk till butik).

Kräftan 21/6-22/7

Juli handlar om framtiden och om rädslan att förlora något som du håller kärt. Du vet att det är dags att gå vidare, men du är inte riktigt redo att släppa taget. Det blir en känslofylld period då du säger många saker som du ångrar direkt, men också visar hur mycket du bryr dig om de som står dig nära. När det gäller kärleken så trånar singelkräftan efter något som ligger utom räckhåll. Du kan inte släppa drömmen om att det ska bli ni två, fast du vet innerst inne att det inte kommer bli så. Under slutet av perioden möter du en person som förändrar något hos dig. Du mognar och blir klokare. Månadens råd: Släpp taget om det gamla.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från Pilgrim (länk till butik).

Lejonet 23/7–22/8

Under juli månad reser du mycket. Det kan vara kortare resor men det kan också hända att du tillbringar nästan hela perioden borta från ditt hem. Under den här tiden lär du dig mycket om dig själv. Du växer som person, blir mer självständig och får bättre självförtroende. Du har insett att din charm och din personlighet gör att du är lätt att tycka om, något som du gärna utnyttjar till din fördel.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från Pilgrim (länk till butik).

Jungfrun 23/8–22/9

Sommaren är här och det känns i hela kroppen. Ditt humör är på topp och du tillbringar mycket tid med vänner, kollegor och familj. Är du hemma ordnar du gärna grillkvällar och picknickar. Är du ute och reser träffar du många nya människor. Ditt tecken är ovanligt öppet för att ta till sig nya intryck och att våga testa det som är annorlunda. Det finns en sensuell värme i ditt tecken just nu som gör dig attraktiv.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från Pilgrim (länk till butik).

Vågen 23/9–22/10

Det blir en bra månad, särskilt för sent födda Vågar. Den här perioden andas jämvikt och harmoni, något som betyder mycket för dig. Du har balans i ditt liv för första gången på länge och det gör att du mår bra inifrån och ut. Just nu strålar det om dig och det är inte osannolikt att du får en eller annan beundrare innan perioden är slut. När det gäller ekonomin bör du vara försiktig. Vågen frestas lätt av impulsköp.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från Pilgrim (länk till butik).

Skorpionen 23/10–21/11

Under juli tar du tag i ditt liv och börjar planera för framtiden. Under en längre period har du följt med strömmen och inte varit så aktiv när det gäller beslut som rör din framtid. Under hela våren har du funderat på vad du egentligen vill göra och nu har du äntligen beslutat dig för vad som är rätt för dig. Har du semester unnar du dig lite ledighet från vardagen. Du behöver komma bort och bara få vara.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från Pilgrim (länk till butik).

Skytten 22/11–21/12

Juli blir början på något nytt i ditt liv. Du väljer att avsluta en del gamla relationer, medan du bevakar andra relationer med en intensiv passion. Det finns minst två personer som du vill fortsätta att ha i ditt liv och du är livrädd nu när du känner att ni är på väg att glida isär. Du kommer att märka att du behöver den här förändringen. Nya människor, ny miljö och kanske ett nytt arbete är bra för dig.

 

 

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från Pilgrim (länk till butik).

Tror du på horoskop?

'); jQuery('#polls-92').detach().appendTo('#polls-92-wrapper'); jQuery('#polls-92-loading').detach().appendTo('#polls-92-wrapper'); });
Loading ... Loading ...

Läs mer:

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Så blir året för dig och dina vänner – läs hela ELLEs årshoroskop för 2019!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken