Månadens horoskop: Juli 2018!

Månadens horoskop juli 2018

Månadens horoskop för juli är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
28 juni, 2018

STENBOCKEN 22/12-19/1

Juli handlar om vänskap och om att våga öppna sig. Du har länge haft svårt att släppa in dina vänner allt för mycket i dina tankar, men nu har du mött någon som inte nöjer sig med att lära känna den ytliga varianten av dig. Hen tränger sig in under skinnet och det tycker du är både konstigt och lite spännande på samma gång. Under slutet av perioden förbereder du en resa. Det kommer att bli ett riktigt äventyr.

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Du funderar mycket på ett karriärval just nu. Under den här perioden ventilerar du dina tankar med din familj. Du vet att oavsett vad du väljer kommer det att påverka alla, inte bara dig själv. I övrigt en ganska lugn period där du får möjlighet att vila upp dig ordentligt. Under mitten av månaden hör du nyheter om en barndomsvän och de nyheterna gör dig väldigt förvånad. Slutet av juli blir romantisk.

FISKARNA 19/2-20/3

Juli blir lite av en sommarsaga för din del. Dina drömmar slår in och för en gångs skull överträffar verkligheten drömmen. Oavsett om du sveps med av en romans eller om du får en riktig kompissommar så blir det många glada skratt och oförglömliga ögon- blick. Under mitten av perioden kommer du en vän riktigt nära. Ni kan dela tankar på ett sätt som du aldrig kunnat göra med någon annan tidigare.

VÄDUREN 21/3-19/4

Under juli börjar du planera för hösten. Det kan låta tidigt, men du vill ha en förändring i ditt liv och då gäller det att vara ute i tid. Det kan vara att du sökt till en skola, ett nytt jobb eller funderar på att flytta utom- lands. Under den här perioden börjar du få in de svar som du väntat på och då blir det enklare att planera. Större delen av juli kretsar kring familjen och några få utvalda vänner, det här är din sommar.

OXEN 20/4-20/5

Juli handlar om att gå in i dig själv och njuta av livet. För singeloxen är det här en bra period att möta kärleken. Du är mer öppen och mindre fördomsfull än du brukar vara. Det kan bli en del resor under juni. Oavsett om du reser långt bort eller bara tar småturer i närområdet njuter du i fulla drag av att se nya miljöer och att träffa nya människor. Ett positivt lönebesked kan komma i början av månaden.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Juli blir en lugn period för alla sent födda tvillingar. Du har lite att göra oavsett om du är ledig eller jobbar. Under den här perioden tar du chansen att umgås med både släkt och vänner. Du är inte lika upptagen som du brukar vara och du tycker att det är roligt att kunna ta en spontan AW. Du älskar att kunna göra lite som du vill och inte ha varje minut av dagen planerad. Var noga med ekonomin under juli.

KRÄFTAN 21/6-22/7

Du är fortfarande förälskad även om det inte är lika rosaskimrande som i början. Det kan vara svårt att få ihop livspusslet, men du vet att om du verkligen vill så kommer du att lyckas. I mitten av perioden planerar du att resa bort. Dina planer kan komma att ändras, men bara till något bättre. Du slutar oroa dig över småproblem. Du har insett att du har så mycket att vara tacksam över i ditt liv precis så som det är just nu.

LEJONET 23/7-22/8

Under juli tar du dig an ett problem som du skjutit framför dig en längre period. Det är en smula tids- krävande, det är därför du valt att inte göra något åt det förrän nu. Under den här perioden lär du känna en ny granne, bekant eller kollega som kommer att influera dig en hel del. Det är en klok och erfaren person som har många goda råd att ge. I mitten av perioden får du ett positivt besked.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Under juli går du lite in i en dvala. Det har varit en så intensiv vår och försommar att du behöver tid att bara få vara. Den här perioden ägnar du dig åt konstnärliga projekt och intressen som du inte har tid för i vanliga fall. En äldre släkting börjar ta alltmer av din tid i anspråk. Det har du inget emot, men det betyder att du får skära ner på andra saker som du vill göra. Slutet på juli blir härligt romantisk.

VÅGEN 23/9-22/10

Juli handlar om att komma ikapp med livet. Det har varit en härlig inledning på sommaren och det fortsätter lika bra. Under juli trappar du ner tempot ytterligare. Du avslutar olika åtaganden och aktivi- teter, vilket ger dig en massa bonustid. Det är nu du ska passa på att testa saker som du aldrig hinner med annars. Ägna dig åt matlagning, att måla eller varför inte börja sy?

SKORPIONEN 23/10-21/11

Nu när du har insett något om dig själv kan du börja vara lycklig. Juli blir en härlig tid oavsett om du är singel eller i ett förhållande. Det mesta i ditt liv kretsar kring flirt, kärlek och passion. Under den här perioden har du lätt för att påbörja nya bekantskaper. Dina gamla vänner känner sig lite bortglömda så varför inte försöka att umgås med alla samtidigt

SKYTTEN 22/11-21/12

Du har haft mycket att tänka på senaste tiden, men nu avstannar allt och du får en välförtjänt paus. Du skjuter upp allt grubbel och tunga tankar till efter sommaren. Under juli händer det kanske inte så mycket, men några kortare resor och massor av god mat gör att det känns som den bästa sommaren på länge. Under mitten av perioden får du möjlighet att visa lite extra omtanke mot en släkting eller vän.

Läs mer:

Dagens horoskop – nytt astro varje dag >

 

Foto startbild: Hanna Stefansson