Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Juli 2017

Månadens horoskop: Juli 2017

Månadens horoskop för juli är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
30 juni, 2017

Så blir din sommarmånad 2017:

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Juli handlar om dig och dina behov. Du sätter dig själv och din familj i första rummet den här perioden. För dig är det väldigt viktigt att binda dina nära närmare. Du har ett behov av en trygg familj eftersom mycket annat i ditt liv periodvis är turbulent. Just nu är det nöjen som gäller. Det blir många grillmiddagar och utflykter. En härlig tid för både singlar och Vattumän i ett förhållande.

FISKARNA 19/2–20/3

Juli blir drömmarnas period. Du går in i dig själv och tillåter ingen att komma nära. Du drömmer till stor del om en utopi och det vet du, men kan inte låta bli. Det finns något hos den här personen som väcker en hunger i dig oavsett om du har ett förhållande eller är singel. Du vill veta mer, komma närmare än du velat med någon annan. Det beror på ett starkt osynligt band mellan er två.

VÄDUREN 21/3–19/4

Du är på ett strålande humör under största delen av perioden. Troligtvis är du ledig och tillsammans med din familj eller med dina vänner. Det blir en skön sommarkänsla oavsett väder. Ekonomin är inte så stabil som du skulle önska. Du har kanske varit sjuk under våren eller så har pengarna gått åt till att täppa igen de vanliga hålen.

OXEN 20/4–20/5

Juli handlar om att vila och ta det lugnt. Oavsett om du arbetar eller är ledig är det här en period då du unnar dig massor av lyx i form av frisk luft och sol. Du är utomhus mer än du brukar och försöker absorbera solenergin. I mitten av juli drabbas du av en plötslig förälskelse. Som singel är det enbart härligt men har du ett förhållande kan de här starka känslorna orsaka problem.

TVILLINGARNA 21/5–20/6

Du har svårt att sätta gränser just nu. Du vill prova allt och tänjer gärna lite på det som är acceptabelt. Det finns något vilt och svårfångat över ditt tecken den här perioden. Det är som om du varit fången under året och just blivit frisläppt. Frihetskänslan är berusande och risken är stor att du gör saker som du får ångra. Tänk efter två gånger innan du fattar avgörande beslut så blir perioden bra.

KRÄFTAN 21/6–22/7

Sommaren är här och det borde vara din bästa tid. Ändå längtar en del av dig till hösten. Just nu verkar du vara ifrån en person som har kommit att betyda mycket för dig och den här separationen frestar på. I övrigt blir det en härlig månad full av roliga aktiviteter och sena kvällar. Sommaren är verkligen din tid och du låter dig ryckas med i allt som händer. Ett problem med en yngre släkting eller vän gör dig lite bekymrad under slutet av perioden. Du funderar mycket över hur du ska kunna hjälpa hen.

LEJONET 23/7–22/8

Sommaren är här och du andas ut. Kan du så flyr du vardagen genom att helt lämna de vanliga rutinerna och byta miljö, antingen genom en resa eller om du har möjlighet flytta ut på landet ett par veckor. För dig är det viktigt att få vara lite lat. Du älskar att ha småprojekt att roa dig med, men du vill inte att det ska blir för mycket. Under sommaren får du höra spännande nyheter om ditt arbete.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Lejonet, Thomas Sabo (länk till butik)

JUNGFRUN 23/8–22/9

Under juli kommer du in i en mer harmonisk påverkan. Du finner dig till rätta i såväl vardagen som i ledigheten. Det blir en rolig period med fokus på sunt leverne och på dina vänner. Just nu gör Venus dig väldigt social. Som singel kan du till och med upplevas som flirtig. Du skulle inte ha något emot en liten sommarromans och det finns chans att du träffar någon den här perioden.

VÅGEN 23/9–22/10

Juli blir en nystart på många sätt. Du står vid ett vägskäl och måste välja. För den veliga Vågen kan det här bli besvärligt eftersom du gärna både vill äta kakan och ha den kvar. Egentligen borde det inte vara så jobbigt eftersom du har gjort ditt val undermedvetet för länge sedan. Det handlar bara om att erkänna det för dig själv – en process i sig.

SKORPIONEN 23/10–21/11

Juli handlar om att våga sätta ditt eget hjärta i främsta rummet och att tillåta dig att bli lycklig. Du har lätt att stänga av dina känslor och tror att det skyddar dig, men i längden gör det mer skada än nytta. Våga ge dig hän. Du är en passionerad natur och behöver ha starka känslor i ditt liv för att må bra och växa. Den här månaden har du du möjlighet att hitta kärleken.

SKYTTEN 22/11–21/12

Du är busig och har svårt att ta något på allvar just nu. Dina vänner låter sig förföras av din charm samtidigt som de kan bli vansinnigt irriterade på att du aldrig kan vara seriös. Själv njuter du i fulla drag av livet. Det finns så mycket nytt att upptäcka och du känner dig friare än på länge. Slutet på perioden handlar till stor del om en äldre släkting som av någon anledning behöver din hjälp.

STENBOCKEN 22/12–19/1

Juli blir betydligt lugnare än juni. Tempot saktar ner och du får äntligen tid för din favorithobby, att inte göra någon nytta alls. Du drar ner på kraven den här perioden. Har du möjlighet tillbringar du mycket tid i naturen. Under juli kommer du en person väldigt nära. Er vänskap växer sig starkare för varje dag och du börjar inse att du kommer att ha svårt att tänka dig en framtid utan hen i ditt liv.

Missa inte dagens horoskop – Nytt astro varje dag på Elle.se

Foto: Hanna Stefansson

Läs mer:

Så blir året för dig och dina vänner – läs hela årshoroskopet för 2019!

Nu släpper Spotify spellistor baserade på ditt horoskop

Läs alla horoskop här!