Månadens horoskop: juli 2016

Månadens horoskop: juli 2016

Horoskopet för juli är här. Månadens stjärntecken är Kräftan. Alla stjärnteckens horoskop läser du här.
18 juli, 2016

av Felicia Stålkrantz Baurén

Månadens horoskop: Kräftan 21/6–22/7

Du påverkas av starka känslor den här perioden. Har du ett förhållande kan det bli väldigt enkelt eller lite komplicerat. Har du fått en nytändning till din partner är det bara att gratulera, njut och var glad! Har du blivit himlastormande förälskad i någon annan än din partner har du en hel del svåra val att göra. Som singel finns det inget komplicerat eller jobbigt med den här månaden. För dig leker livet och du tillåter dig att dras med av dina känslor. Ingen är så romantisk som en nyförälskad Kräfta.

Månadens råd: Tillåt dig att vara förälskad utan dåligt samvete.

Väduren 21/3–19/4: 

Det finns något lugnt och avslappnat över den här perioden. Du vilar upp dig och solljuset ger dig massor av positiv energi. Under början av juli får du höra nyheter som gör dig nyfiken. Det rör förändringar på din arbetsplats till hösten. Under mitten av perioden ägnar du dig åt att njuta av sommaren och tillbringa din lediga tid utomhus tillsammans med familj och med vänner.

Oxen 20/4–20/5:

Det är sommar på riktigt och du ser till att ta vara på den. Är du ledig försöker du komma bort från vardagen genom att resa bort eller göra kortare utflykter. Under mitten av perioden får du nyheter som gör dig riktigt glad. Under slutet av juli finns det en risk att du gör av med lite för mycket pengar på lyxiga inköp. Du har svårt att motstå ett bra fynd och den här perioden är det massor av reor.

Tvillingarna 21/5–20/6:

Den andra sommarmånaden blir till och med bättre än inledningen på sommaren. Du är mer avslappnad nu. Mitten av juli är en bra period att börja planera en större investering som du vill göra. Det kan röra ett husköp, ett bilköp eller en investering i en firma. Slutet av perioden tycks handla om en resa. Något spännande sker på den här resan som förändrar en hel del i din vardag.

Lejonet 23/7–22/8:

Du vet vad du vill och då är det svårt att få dig att tänka annorlunda. Under juli står du vid ett vägskäl och för första gången på länge är du osäker på hur du ska agera. Du vill inte ta råd från någon annan, men till slut inser du att det kanske är bättre att ha ett bollplank i form av en god vän att bolla idéer med. Under mitten och slutet av perioden är du ledig en hel del. Det blir en rolig och oförglömlig tid.

Jungfrun 23/8–22/9:

Juli handlar om fest, umgänge och många långa sommarkvällar. Oavsett om du är ung eller gammal, nykär eller singel är det här din tid. Du njuter av sommaren och över okomplicerat umgänge. Det finns inga bekymmer utan du lever helt och fullt i nuet. En äldre släkting hör av sig i mitten av juli för att få hjälp med något som han eller hon inte klarar av att göra själv.

Vågen 23/9–22/10:

Under början av juli tar du ett beslut som kommer att färga av sig på resten av sommaren. Du inser något om dig själv som kan hjälpa dig när du försöker nå vissa mål. Det finns en kärna av envishet i din personlighet, och den envisheten hjälper dig igenom det som du för tillfället tycker är jobbigt. Under mitten av sommaren unnar du dig lyx och massor av god mat.

Skorpionen 23/10–21/11:

Du njuter av sommaren och oroar dig inte för morgondagen eller för vad andra ska tycka om dina beslut. Du står säker i dina känslor och det gör dig lycklig. Din partner skänker dig en ro som du inte har haft på länge. Äntligen kan du helt och fullt vara dig själv. Under mitten av juli passar det bra att åka och besöka vänner eller släktingar som du inte har möjlighet att träffa så ofta.

Skytten 22/11–21/12:

En vän som du inte har sett på länge har förändrats, när ni möts igen upptäcker du att det inte är den person du lärde känna en gång i tiden. Ibland är det bra att inse att man växer ifrån varandra, och ni mår antagligen bättre av att gå vidare med era respektive liv. Bortsett från den här aha-upplevelsen blir juli en förtrollande månad som bjuder på en härlig blandning av romantik och spänning.

Stenbocken 22/12–19/1:

Juli är härlig. Du blandar aktivitet med att ta det lugnt. Om du är kär kommer din kärlek att spela en central roll i juli. Du jobbar fokuserat mot ett mål under mitten av månaden. Det är något du vill uppnå, och som den envisa Stenbock du är ger du dig inte innan du lyckats. När det gäller vänskap skaffar du fler och närmare vänner än någonsin. Du vågar låta människor komma in i ditt liv.

Vattumannen 20/1–18/2:

Under mitten av sommaren slappnar du av och njuter av nuet. Det blir en rolig och lekfull period. Som singel är du inte särskilt mottaglig för kärlek. Du orkar inte engagera dig så djupt i någonting. Mitten av perioden handlar om fest och nöjen.

Du testar dina gränser och utmanar dina rädslor. Slutet av juli blir lugnare och mer meditativt. Du tillåter dig att bli lite filosofisk.

Fiskarna 19/2–20/3:

Juli blir en överraskning på många sätt. Det handlar om uppbrott, försoning och en massa känslor. Du skiljs från vänner som du trodde var permanenta i ditt liv och möter nya människor som visar sig vara oumbärliga. På sätt och vis är juli turbulent, men också roligt, lärorikt och utvecklande. Den här perioden handlar också om en härlig resa.