Månadens horoskop: Juli 2015

Månadens horoskop: Juli 2015

01 juli, 2015

Månadens horoskop för juli är här. Se hur månaden blir för dig och dina vänner.

 

Kräftan 21/6–22/7

Du går in i en mer harmonisk del av sommaren. Du får tid över att utveckla dina egna intressen och att vara egoistisk. Ofta finns det så många personer i din omgivning som förlitar sig på din kunskap och på att du finns där att du glömmer bort dina egna behov. Nu i juli ändras omständigheterna och plötsligt har du massor av tid för dig själv – det kan bli förvirrande i början men snart hittar du tillbaka till ditt gamla jag.

 

Lejonet 23/7–22/8

Inledningen på juli blir väldigt lugn. Det har varit så mycket svallande känslor under juni att du känner dig urlakad och kall. Mitten av juli blir roligare. Då vaknar en härlig kreativitet inom dig och du sätter i gång de mest otroliga projekt baserat enbart på din vilja och en vision som du har. Håll fokus! En vän finns ständigt vid din sida och stöder dig i alla dina tokiga idéer.

 

Jungfru 23/8–22/9

Juli blir en fartfylld tid. Har du ett förhållande satsar du mycket på kärleken. Du lägger både tid och omtanke på att din partner ska känna sig älskad. Som singel öser du kärlek på dina vänner. Du har behov av att få visa hur mycket de betyder. Om du reser kommer du att träffa spännande människor och besöka unika miljöer.

 

Vågen 23/9–22/10

Den andra sommarmånaden bjuder på överraskningar och förändringar. Det är bara att följa med strömmen och göra det bästa av situationen, det kan bli en av de roligaste och mest unika perioderna i ditt liv. Det gäller bara att våga ta för sig av det smörgåsbord som livet bjuder dig på just nu. Var inte rädd för att misslyckas, var hellre rädd för att inte försöka. En bra tid att resa!

 

Skorpionen 23/10–21/11

Juli blir lugnare än juni, och på sätt och vis är det skönt. Visst är det roligt med fest och nöjen, men ibland tycker du att det är precis lika bra med en bra bok, ett mysigt soffhörn och massor av choklad. Har du semester försöker du vara ute en hel del. Du har en del problem som du vill fundera igenom under den här perioden. Det är egentligen inget allvarligt, men du vill tänka igenom saker.

 

Skytten 22/11–21/12

Juli blir en romantisk månad där du försöker glömma att det finns en morgondag. Det finns en hel del nyförälskelse i ditt horoskop och det gäller oavsett om du har ett nytt eller ett gammalt förhållande. Du går omkring i ett ständigt rus och det pirrar i kroppen. Du tar dagen som den kommer. Det finns en frihet och en livsglädje i ditt horoskop som tar udden av alla bekymmer.

 

Stenbocken 22/12–19/1

Du träffar många spännande människor och upplever nya miljöer, du har lätt för att knyta nya kontakter. Under mitten av perioden blir du förtrollad av en person, en kärlek eller en ny vän, som har ovanligt stark utstrålning och som fascinerar dig på många sätt. Du blir nästan besatt av den här personen och vet inte hur du ska hantera alla känslorna. Se rationellt på situationen!

 

Vattumannen 20/1–18/2

Juli handlar om att vila och ha roligt. Du träffar vänner, äter gott och åker på både längre och kortare utflykter. Det finns även arbete och produktivitet den här månaden. Oavsett vad du gör så är kreativiteten på topp och du lyckas med allt som du tar dig för. En längre resa kan skänka dig ny kunskap. Det finns en varning i ditt horoskop för sjukdom som kan drabba en släkting eller vän.

 

Fiskarna 19/2–20/3

Det finns en osäkerhet som rör ekonomin under början av perioden, men du får ett glädjande besked. Det blir en plattform för dig att börja bygga ditt nya liv på. En vän finns vid din sida under hela den här processen. Resten av perioden blir harmonisk och härlig. Du njuter av sommaren, lite mer än andra. Att gå igenom tuffa perioder gör att du blir mer mottaglig för allt det vackra i ditt liv.

 

Väduren 21/3–19/4

Det finns saker i ditt liv som du vill glömma, och det gör du genom att se till att du inte har tid att tänka. Frågan är om det är bästa sättet att hantera ett problem på. Red ut det som du är missnöjd med, det skulle du vinna på i längden. Under mitten av perioden blomstrar romantiken, i alla fall för de Vädurar som har ett förhållande. Som singel finns det goda möjligheter att hitta en sommarflirt.

 

Oxen 20/4–20/5

Du har gott om tid att skämma bort dig själv. Du satsar alltid på kvalitet framför kvantitet, men ibland vill du ha något som egentligen är för dyrt för att du ska kunna motivera för dig själv att du behöver just den här saken. Den här månaden gör du det bara för att du vill och du kan. Mycket den här sommaren handlar om att njuta för stunden och inte bekymra sig så mycket över framtiden.

 

Tvillingen 21/5–20/6

Juli blir en kreativ månad där du utvecklar nya talanger. Det finns en stark influens från månen som får din konstnärliga sida att blomma ut. Det blir en rolig och lekfull period där du tillåter dig att vara barnslig och smita undan ansvar. Som singel är du ovanligt flirtig. Du kanske inte träffar den där speciella personen som du vill dela resten av livet med, men du har roligt under tiden.