Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Januari 2019!

Månadens horoskop för januari 2019

Månadens horoskop för januari 2019 är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
02 januari, 2019

Stenbocken 22/12–19/1

Tempot i januari blir om möjligt ännu högre än i december. När alla dina kollegor fortfarande går i dvala efter helgerna är det fullt ös i ditt liv. Du satsar hårt på att förverkliga en dröm och det tar både tid och energi från dig. Det positiva är att du får mer än du ger i den här satsningen. Januari kan innebära en del resande för dig, särskilt om du är född tidigt på året. En personlig relation håller på att utvecklas från vänskap till något mer och du känner dig lite kluven till om du har tid för romantik i ditt liv. Svaret är lätt, det finns alltid utrymme för kärlek. Under slutet av perioden väntar roliga nyheter.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från Pilgrim (länk till Awin.com).

Vattumannen 20/1–18/2

Början på året blir mer intensiv än du tänkt dig. Du får inte någon långsam resa från helg till arbete utan det är full fart från dag ett. Under januari följer du en vän, kollega eller släkting som utvecklas inom ett speciellt område. Det blir en spännande resa både för den här personen och för dig som på något sätt verkar vara inblandad. Slutet av januari bjuder på riktiga höjdpunkter. Du får uppleva något som är unikt.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Fiskarna 19/2–20/3

Den här månaden bestämmer du dig för att det är allt eller inget som gäller. Du satsar stenhårt på en dröm som du tror på och din övertygelse tillsammans med energi från drömmarnas planet Månen ger dig det du behöver för att uppfylla dina visioner. Under mitten av perioden kan det komma ett ekonomiskt bakslag för din del. Här gäller det att vara beredd att leva spartanskt under en period.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från Pilgrim.

Väduren 21/3–19/4

Väduren 21/3–19/4

Januari blir ett uppvaknande för dig. Plötsligt inser du att det är bråttom med något som du förträngt under helgerna. Det kan vara en ansökan, ett bostadsbyte eller en privat förändring som måste träda i kraft den här månaden. Du kan uppleva januari som stressig, i alla fall inledningsvis, men när väl vardagslunken är igång igen slappnar du av och lurar dig själv att allt är som vanligt. Slutet på månaden handlar om pengar.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från Pilgrim (länk till Awin.com).

Är du det nya stjärntecknet ormbäraren?

Oxen 20/4–20/5

Januari blir en väldigt intensiv månad för dig med kortare resor, mycket arbete och en hel del utgifter. Som tur är har du tänkt smart under hösten och lagt undan en del pengar för just det här. Under januari får du höra rykten som stressar dig en aning – en chef eller kollega funderar på att byta tjänst. Du vet att det kommer att innebära förändringar för dig och du ogillar förändringar även om de, som i det här fallet, är positiva.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från Pilgrim (länk till Awin.com)

Tvillingarna 21/5–20/6

Under årets första månad ger du dig själv ett löfte som innebär förändring och nystart. Du inser att du inte gett dig själv den chans du förtjänar under hösten, men nu ska det bli ändring och du lovar att prioritera dina egna behov. Under mitten av januari börjar en ny kollega och det blir en förändring för din del eftersom ni snabbt blir nära vänner. Slutet av perioden kretsar kring en hobby.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från Pilgrim.

Kräftan 21/6–22/7

Under januari är det dags att du tar tag i dina personliga problem. Du har byggt upp mycket känslor under hösten, men du har inte vågat visa dem utåt. Som singel kretsar dina tankar ständigt kring en viss person och kring er relation som verkar vara allt annat än enkel. Du är rädd både för att bli avvisad och för att få dina känslor besvarade. Varje scenario med den här personen fängslar och skrämmer dig på samma gång.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från Pilgrim (länk till Awin.com).

Lejonet 23/7–22/8

Januari är din månad, det är då dina drömmar går i uppfyllelse. Det handlar både om att du äntligen har erkänt för dig själv vad det är du vill samtidigt som Mars i kombination med Venus skapar förutsättningarna för att kunna göra dröm till verklighet. Handlar dina drömmar om romantik så har du en romantisk vår att se fram emot. Handlar de om jobbet kommer du att få nya, spännande utmaningar som ger dig bättre betalt än nu.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från Pilgrim (länk till Awin.com).

Jungfrun 23/8–22/9

Under januari försöker du att spara pengar, ta det lugnt och komma i fas med livet. December har varit väldigt intensiv och du har inte riktigt hunnit bearbeta allt som skett den sista månaden på året. Under januari får du möjligheten att förändra dina arbetsuppgifter eller arbetstider en aning så att det passar bättre med dina intressen och din fritid. En ny chef väcker en hel del beundran i mitten av perioden.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från Pilgrim (länk till Awin.com).

Vågen 23/9–22/10

Årets första månad består av en hel del överraskningar och nya upplevelser. Kanske är du på resa under början på perioden för det verkar vara mycket ledighet, nöjen och roliga upplevelser. När vardagen är igång igen på allvar börjar du fundera över livet och över förändringar du vill göra. Du längtar efter våren och kan bli lite nere vissa veckor eftersom mörkret påverkar dig negativt. Ljusterapi kan vara ett alternativ för din del.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Skorpionen 23/10–21/11

Januari handlar om många snabba beslut och det kan bli lite svårt eftersom du inte riktigt kommit igång igen efter helgerna. Din chef ställer krav på resultat, men du vet inte riktigt hur du ska nå målen. Här kan det vara bra att slå sig ihop med en kollega som är lite mer kreativ än vad du är just nu. Under slutet av perioden får du goda nyheter som rör en nära släkting. Nyheterna blir en lättnad för dig.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Skytten 22/11–21/12

Januari blir ganska intensiv eftersom du tvingas fatta ett avgörande beslut för framtiden som du inte är riktigt redo för. Du har en del ångest inför det här beslutet, men när det väl är fattat känns allt lättare. Under mitten av perioden möter du en person som fullkomligen förtrollar dig med sin personlighet och charm. Du känner att du äntligen mött den person som du vågar och vill satsa på.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från Pilgrim (länk till Awin.com).

Läs också:

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Så blir året för dig och dina vänner – läs hela ELLEs årshoroskop för 2019!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken