Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Januari 2018

Månadens horoskop för januari är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
01 januari, 2018

STENBOCKEN 22/12–19/1

Januari inleds fantastiskt. Du verkar vara bortrest och du njuter av ledigheten i fulla drag. Under de första veckorna på året tar du det lugnt, vilar mycket, äter gott och lär känna trevliga människor. Som singel har du lätt för att bli förälskad, men du håller gärna dina känslor för dig själv. När det börjar bli allvar kan det hända att du drar dig undan. Vad du behöver är en person som har tålamod och viljan att försöka komma innanför ditt skal och nå hela vägen fram till ditt hjärta. Under januari finns det goda chanser att du träffar på en sådan person.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Stenbocken-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här! (länk till Apprl) Stenbocken-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Januari blir en nystart och en batteriladdare. Även om du varit ledig en hel del i december så har du inte fått möjlighet att vila ut ordentligt. Det får du i januari. Det är lugnt på jobbet och du har möjligheter att göra kortare eller längre resor den här perioden. I mitten av månaden fattar du flera viktiga beslut som rör framtiden. När det gäller familjen så finns det en nära släkting som är i extra behov av hjälp just nu.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Vattumannen (länk till Apprl)-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här (länk till Apprl)! (länk till Apprl) Vattumannen-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

FISKARNA 19/2–20/3

Det blir en ganska turbulent start på året. Dina känslor blossar upp och du vet inte riktigt hur du ska hantera dem. Du är inte van vid att känna så här starkt för någon och du drabbas både av svartsjuka och av himlastormande passion. Dina känslor är en härlig kontrast till det krispiga lugn som vanligtvis infinner sig i januari. Prova att ge dig hän och fundera inte så mycket över framtiden. Nu är nu och sen är sen.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Fiskarna (länk till Apprl)-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här! (länk till Apprl) Fiskarna (länk till Apprl)-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

VÄDUREN 21/3–19/4

Under januari byter du spår. Det kan vara att du väljer att pröva en ny hobby, byter arbete eller bryter upp från ett förhållande. Oavsett vad det är så påverkar det hela ditt liv både positivt och negativt. Det som är bra med det hela är att du kommer ur ditt vanliga ekorrhjul, och det känns äntligen som att du är på väg framåt. Det negativa är att du saknar vissa bitar från ditt tidigare liv, men det kan du hantera.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Väduren-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här! (länk till Apprl) Väduren (länk till Apprl)-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

OXEN 20/4–20/5

Januari blir spännande, varierande och väldigt stimulerande. Det ser ut som om du ser mycket den här månaden. Det kan röra sig om resor eller så ägnar du din fritid åt att upptäcka ditt närområde. Har du ett stabilt förhållande blommar kärleken upp i början av perioden. Du inser hur mycket du älskar din partner och du gör allt för att hen ska må bra. Som singel är du väldigt flirtig första delen av januari.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Oxen-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här! (länk till Apprl) Oxen-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

TVILLINGARNA 21/5–20/6

Efter en händelserik december ser du fram emot en lugn januari. Det finns något sorgset över den här månaden. Det är som om en längtan har väckts djupt inom dig, men som du inte kan tillfredsställa just nu för att det finns andra, viktigare saker att ta hänsyn till. Januari kretsar mycket kring din familj och dina närmaste vänner. Du tar hand om och ser efter dina nära. Glöm bara inte bort dig själv och dina behov.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Tvillingarna (länk till Apprl)-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här! (länk till Apprl) Tvillingarna (länk till Apprl)-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

KRÄFTAN 21/6–22/7

Årets första månad inleds festligt. Du kanske är ledig eller så tar du det ganska lugnt. Du ser ingen anledning att stressa årets första dagar. Under mitten av perioden blir du trött. Det verkar som om risken för influensa eller vinterförkylning är som störst de två sista veckorna i januari. I övrigt en ganska intetsägande månad där du fokuserar mycket på att få ihop ekonomin. Det har gått åt en del pengar under julen.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Kräftan-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här! (länk till Apprl) Kräftan (länk till Apprl)-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

LEJONET 23/7–22/8

Januari startar ganska jobbigt. Många gamla känslor väcks till liv och du känner dig otillräcklig. Du inser att du inte gått vidare från det förflutna som du trodde, känslorna är lika starka som förut. Du måste reda ut situationen innan den glider dig ur händerna. Under mitten av perioden börjar du planera sommaren. Du älskar att drömma om värmen när det är kallt. I slutet av perioden gör du en ny bekantskap.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Lejonet (länk till Apprl)-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här! (länk till Apprl) Lejonet (länk till Apprl)-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

JUNGFRUN 23/8–22/9

Det blir en ganska bra inledning på det nya året. Solen återvänder med en härlig energi till ditt tecken och du börjar känna hopp om framtiden. I januari möter du många nya människor i olika sammanhang. Du tvingar dig att vara social även om du periodvis upplever det som lite skrämmande och jobbigt med allt det nya. Under slutet av perioden testar du dina kunskaper genom att lösa ett arbetsrelaterat problem.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Jungfrun (länk till Apprl)-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här! (länk till Apprl) Jungfrun (länk till Apprl)-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

VÅGEN 23/9–22/10

Januari blir rolig men annorlunda. Inledningsvis är det lite segt. Det är svårt att komma igång med vardagen efter jul och nyår. På jobbet sker förändringar som påverkar dig, och du vet inte riktigt vad du ska tycka. Under slutet av månaden upptäcker du att det finns en person som har kommit dig väldigt nära den senaste tiden. Som singel är det odelat positivt. Har du ett förhållande blir det komplicerat.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Vågen-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här! (länk till Apprl) Vågen (länk till Apprl)-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

SKORPIONEN 23/10–21/11

Januari handlar om olycklig kärlek. Egentligen mår du inte särskilt dåligt, men du gillar att få älta allt som hänt. Det blir en reningsprocess som tar ett tag, men när du väl är klar med den så kommer du ur det hela starkare och mer positiv än innan. När det gäller jobbet är det dags att börja satsa. Om du vill vidare måste du visa det. Inget är gratis just nu, så det gäller att vara den som sliter hårdast.

Läs också: Hur är skorpioner egentligen? 4 myter om det superaktuella stjärntecknet!

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Skorpionen-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här! (länk till Apprl) Skorpionen (länk till Apprl)-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

SKYTTEN 22/11–21/12

Under årets första månad tar du tag i projekt som rör familjen och hemmet. Det kan vara en renovering, att du startar en familj eller att du investerar i ett eget boende. Det blir en känslomässigt omtumlande månad. Du känner dig väldigt trött på kvällarna och du får inte riktigt tid att processa alla känslor som far igenom dig. Det är viktigt att du ger dig egentid där du kan gå omkring och filosofera för dig själv.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Skytten-berlock i silver från Thomas Sabo, klicka hem här! (länk till Apprl) Skytten (länk till Apprl)-berlock i guldpläderat silver från Pernille Corydon, klicka hem här! (länk till Apprl)

Foto: Elsa Billgren

Läs mer:

Månadens horoskop: April 2019!

Så blir året för dig och dina vänner – läs hela årshoroskopet för 2019!

Här är DIN dessert – baserat på vad ditt stjärntecken säger om dig