Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Januari 2017!

Årets första månadshoroskop är här, läs vårt populära astro för januari här.
31 december, 2016

Av Felicia Stålkrantz Baurén 

STENBOCKEN 22/12–19/1

Det här är Stenbockens månad och det märks på ditt goda humör. Du är utvilad, positiv och full av energi. För dig är det inte tal om en långsam start. Du vill ha full fart redan första dagen tillbaka på jobbet. Privat har ditt liv förändrats en del den senaste tiden. Du har många nya vänner och tar för dig mer i olika sociala sammanhang. Det som inte har förändrats är din vilja att vara trogen dig själv – du kompromissar inte med vem du är. Under mitten och slutet av perioden kan en ny vänskap utveckla sig och bli både djupare och mer intensiv.

Månadens råd: Tid för lek och kärlek.

Stenbocken, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)

 

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Januari blir en nystart för din del. Du kommer igång med en mängd olika projekt som du tycker är roliga och utmanande. Det har varit stressigt under hösten, men inte en positiv stress som den du upplever nu. Mitten av perioden handlar om en större investering som du vill göra. Fundera noga, eftersom den inte bara kommer att kosta pengar, det kommer kräva en del engagemang från din sida.

Vattumannen, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)

 

FISKARNA 19/2–20/3

Januari blir lite av ett uppvaknande för dig. Du plockar av dig de rosafärgade solglasögonen, börjar se världen på ett mer rationellt sätt och upptäcker en hel del konflikter och problem inom familjen som du inte lagt märke till tidigare. Nu är det dags att reda ut röran, och det krävs en kombination av vilja, finkänslighet och kärlek för att ställa allt till rätta. Är det någon som kan klara det så är det du.

Fiskarna, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)

 

VÄDUREN 21/3–19/4

Januari blir en eftertankens månad. Livet har gått så fort den senaste tiden att du har glömt bort att fokusera på din framtid. Den här månaden är tempot lugnare och du får tid att fundera över vissa förändringar som du behöver göra för att må bättre. Det kan handla om allt från arbetet till ditt privatliv eller boende. Just nu känner du att det är viktigt att inte vara feg. Du måste våga för att vinna.

Väduren, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)

 

OXEN 20/4–20/5

Under januari lugnar tempot ner sig och du får möjlighet att förändra vissa vanor och rutiner på jobbet. Det blir en bra månad där du känner att du inte bara kommer ikapp med livet som helhet, du kommer även ikapp både känslomässigt och mentalt. Om du funderar på att börja med yoga eller något annat andligt utvecklande så är det här rätt tid, du är mottaglig för nya tankar och idéer.

Oxen, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)

 

TVILLINGARNA 21/5–20/6

Du går in i det nya året med en positiv anda. Det här är året då du ska satsa på dig själv och utveckla idéer från teori till verklighet. Redan från början av januari sjuder ditt liv av energi och en vilja att komma igång. Din omgivning lider fortfarande av jultrötthet och har svårt att förstå din entusiasm. Starta dina projekt på egen hand och vänta till i slutet av månaden innan du engagerar andra.

Tvillingarna, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)

 

KRÄFTAN 21/6–22/7

Det blir en bra inledning på det nya året. Du känner dig harmonisk och ganska utvilad efter all ledighet. Nu vill du passa på att ta tag i saker i hemmet som du vanligtvis inte hinner med. Det kan låta lite tråkigt, men för den hemälskande Kräftan är det en belöning att få vara just hemma och inte ha en massa aktiviteter inplanerade. Nu är det god (men nyttig) mat och massor av levande ljus som gäller.

Kräftan, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)

 

LEJONET 23/7–22/8

Januari kommer lite som en käftsmäll och som ett brutalt uppvaknande efter helgernas glitter. Plötsligt är det mörkt, kallt och vardag igen. Många Lejon kan bli lite deppiga den här månaden, därför att det viktigt att du unnar dig själv lite av den där onödiga lyxen som Lejon bara älskar. Visst borde du spara så här efter julen, men ditt sparande kan vänta till i februari. Nu är det överlevnad som gäller.

Lejonet, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)

 

JUNGFRUN 23/8–22/9

Månaden handlar om att strukturera din vardag och få ordning på ekonomin. Efter att ha släppt loss ordentligt i december gäller det att ta kontrollen igen. En konflikt mellan två släktingar upptar mycket tid. De här personerna vägrar att lämna dig utanför trots att du vill vara neutral. Under slutet av månaden har du chansen att komma iväg ett par dagar. Passa på att ta en minisemester!

Jungfrun, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)

 

VÅGEN 23/9–22/10

Du tar det lugnt den här månaden, både privat och arbetsmässigt. Det kan vara en förkylning eller någon annan klassisk vintersjukdom som gör att du är tvungen att dra ner på tempot. På arbetet sker det många förändringar, men de flesta kommer att vara positiva om du bara ger dem en chans. Var inte så fördomsfull mot dina nya chefer. De kanske är unga, men de har många bra idéer.

Vågen, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)

 

SKORPIONEN 23/10–21/11

Januari blir ett uppvaknande. Du inser att du måste snabba dig på om du ska kunna förverkliga en hemlig dröm som du har. Den här drömmen tycks kretsa kring kärleken och är så hemlig att du nästan inte ens erkänner den för dig själv. Egentligen är det mest dina egna fördomar och bilden av vem du är som du måste förändra. Det första steget är att vara ärlig emot sig själv, det andra att våga öppna sig.

Skorpionen, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)

 

SKYTTEN 22/11–21/12

Det nya året börjar lika lågmält som december slutade. För dig är det skönt med en lugn månad utan stress. Du varvar ner och kommer i form. Under perioden går du igenom hela känsloregistret. Du har många blandade influenser i ditt horoskop, men flera av dem spelar just på dina känslor så det kan vara därför som ditt humör ständigt skiftar. I slutet av januari får du en trevlig överraskning.

Skytten, smycke från Pernille Corydon (länk till Apprl)