Månadens horoskop februari 2022

17 jan, 2022 
AvRedaktionen ELLE
Horoskopet för februari 2022
Månadens horoskop för februari 2022 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Årshoroskop 2022Brand logo
TV: Årshoroskop 2022

Av: Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-19/4

Februari blir början på något nytt. Det finns flera positiva saker med den här perioden. Dels är det en kort månad, det blir ljusare för varje dag och till sist börjar det sakta men säkert ske en förändring på din arbetsplats. Människor är lite mer positiva och det kommer in nytt friskt blod på jobbet. Du känner en nyvaknad entusiasm som du inte känt på flera år och tillåter dig släppa loss kreativiteten.

Oxen 20/4-20/5

Februari får något av en rivstart. Du får gå kurser och utveckla dig själv på jobbet. Privat har du blivit uppslukad av en hobby som inte bara stimulerar dig mentalt utan även bygger upp dig kroppsligt. Du känner dig piggare och i bättre form. I slutet av perioden kan det trilla in lite extra inkomst i form av en möjlighet att tjäna pengar på en hobby. Du träffar även många nya, inspirerande människor.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under februari känner du av en lättare vintertrötthet. Det handlar mest om att du inte orkar ta dig för så många aktiviteter när du är ledig. Du hittar inte energin att dra igång nya projekt utan låter livet tuffa på i invanda spår. Det positiva är att energin återkommer när dagarna blir ljusare. Även solen är en bidragande faktor! Försök att ta till vara på de soliga dagarna den här perioden.

Kräftan 21/6-22/7

Du brottas med en hel del moraliska dilemman den här perioden. Den nya person du lärde känna förra perioden svepte in i ditt liv som en stormvind. Hen har en helt annan syn på moral och plikter och du känner att du lätt sveps med i hens härliga energi men att du samtidigt undergräver din egna moraliska kompass. Tillåt dig njuta av livet, men låt dig inte förändras till någon du inte vill vara.

Lejonet 23/7-22/8

Under februari gör du något väldigt vettigt. Du bestämmer dig för att dra ett mentalt streck över allt som krånglat senaste tiden och börja om från början med att vara brutalt ärlig. Du kanske skaffar dig några fiender på vägen men du upptäcker samtidigt att din nya rättframhet ger dig vänner du kan lita på och en betydligt bättre nattsömn. Det enda du bör tänka på är att vara lika uppriktig mot dig själv som du är mot andra.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Under årets andra månad får du många nyheter. Det blir både rolig och lite jobbig information att hantera. Tack vare att du bestämt dig för att bli mer flexibel anpassar du dig till de tuffa förhållanden du stöter på. På det hela taget handlar februari om att utvecklas och om att hitta en inre styrka. En nyvunnen vän finns vid din sida i vått och torrt. Slutet av februari överraskar med en twist.

Vågen 23/9-22/10

Februari fortsätter på samma sätt som förra månaden. Det bli en mjuk start på året som för med sig många nya, friska inslag i ditt liv. Du upptäcker att du slappnar av lite mer för varje dag och att du blir lite gladare och piggare nu när ljuset långsamt återvänder. Din stora utmaning den här perioden är att spara pengar. Jul och nyår har fört med sig en hel del utgifter du bör få koll på innan du gör nya investeringar.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en vilja att gå vidare i ditt tecken, men samtidigt är det svårt eftersom du gått på en del nitar. Du måste acceptera att det tar tid att komma vidare och att du av naturliga skäl kommer att vara misstänksam och vaksam under en lång tid framöver. Det är genom att bli sams med dina svaga sidor som du hittar ny styrka att göra det du verkligen brinner för. Februari handlar om inre förändringar snarare än yttre påverkan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Årets andra månad handlar om att ha kul. Du fokuserar mycket på din fritid, dina vänner och din familj den här perioden. Du roar dig nästan mer under februari än du gjorde i december. Håll bara ett vaksamt öga på ekonomin då du tenderar att bli lite slösaktig nu när du känner dig så fri. På arbetet ökar kraven på engagemang men du väljer att inte dras med i hetsen. Just nu är privatlivet viktigast.

Stenbocken 22/12-19/1

Början på februari blir hetsig. Du har så mycket att göra att både sömn och mat blir lidande. Samtidigt är du inne i en av de roligaste perioderna i ditt liv. Du vet att det gäller en begränsad tid och är beredd att göra det som krävs för att vara med. I slutet av perioden trappas tempot ner och du får en välförtjänt möjlighet att hämta andan och vila.

Vattumannen 20/1-18/2

Februari kretsar kring familjen och att stötta familjemedlemmar i deras ambitioner. Du är en bra mentor och har en förmåga att motivera, uppmuntra och locka fram det bästa ur människor. Februari handlar inte bara om andra utan även om en personlig utmaning. Du går igenom något på jobbet som kan vara krävande men som på sikt inte bara ökar dina redan gedigna kunskaper utan också resulterar i mer pengar i plånboken. Under den här perioden är du inbokad på olika aktiviteter i stor sett varje helg så slarva inte med mat och sömn. Du behöver återhämtning mellan alla aktiviteter.

Månadens råd: Kom ihåg! Vila för att orka.

Fiskarna 19/2-20/3

Under februari försöker du komma ikapp och avsluta alla projekt du påbörjat. Tyvärr saknar du struktur och då blir det ofta lite slarvigt. Ha checklistor och bryt ned stora mål i mindre bitar så får du bättre överblick. Du behöver tänka lite mer fyrkantigt och vara noggrann. Dubbelkolla fakta och läs igenom varje arbete som du lämnar ifrån dig ytterligare en gång så blir det rätt.

Se också: Här är hårfärgen du bör testa 2022 – baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Se också: Här är hårfärgen du bör testa 2022 – baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons