Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Februari 2020

22 jan, 2020 
AvELLE -redaktionen
Astro februari 2020
Månadens horoskop för februari 2020 är här! ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: VILKA EGENSKAPER HAR DU ENLIGT DITT STJÄRNTECKEN?

Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listanBrand logo
Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan

Av: Felicia Stålkrantz Baurén

LÄS MER: Årets horoskop 2020

Stenbocken 22/12 – 19/1

Under februari väntar en stor och oväntad utmaning. Det blir både skrämmande och roligt på samma gång. Du känner att du har ledningens förtroende och det vill du inte svika. Du når framgång genom ditt hårda arbete. Som Ingemar Stenmark en gång sa, så får du mer tur ju mer du tränar. För dig handlar det om att inte lämna viktiga saker åt slumpen. Det blir en framgångsrik månad.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, stenbocken i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med stenbocken från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Vattumannen 20/1 – 18/2

Februari blir en underlig men rolig och utmanande månad. Både på arbetet och privat har du ambitiösa mål och du jobbar hårt för att uppnå dem. Privat flätas dina egna ambitioner samman med någon annans framgång. Du verkar ha en roll som mentor eller liknande. I början av februari kombineras en resa med en framgång som kommer att märkas i många val som du gör framöver. Under slutet av perioden når du även nya mål på arbetet och du blir erbjuden en ännu mer attraktiv tjänst som också kan innebära en del resor och högre lön. Slutet av perioden blir en ekonomisk succé för dig och din familj. Månadens råd: Njut av dina framgångar.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, vattumannen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med vattumannen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Fiskarna 19/2 – 20/3

Du funderar väldigt mycket över kärleken, relationer och framtiden. Du har svårt att fatta beslut och ser hellre att någon annan fattar dem åt dig. Om du är osäker på ditt förhållande hoppas du att din partner antingen bryter upp eller rensar luften mellan er. Känslomässigt slits du mellan det förbjudna och det som är bekvämt och vardagligt. Slutet på perioden kan bjuda på dramatik.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, fiskarna i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med fiskarna från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Väduren 21/3 – 19/4

Februari är en kort månad och det finns en viss risk för att du inte hinner med alla dina ambitiösa planer. Just nu vill du så mycket i ditt liv, både på arbetet och privat. När det gäller kärlek kan det hända att du håller på att bli förälskad, men det går så långsamt att du inte riktigt märker när dina känslor går från vänskap till något som är djupare än så.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, väduren i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med väduren från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Oxen 20/4 – 20/5

Februari är förändringarnas månad, särskilt när det gäller arbetet. Du har kommit in i en positiv fas i ditt liv, men du spjärnar emot med näbbar och klor eftersom den här fasen innebär stora förändringar för dig och du är ingen vän av förändringar. När du väl har insett att det inte hjälper att sätta sig på tvären kommer februari att utvecklas till en magisk månad då du både växer och utvecklas i takt med att du får mer ansvar på jobbet.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, oxen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med oxen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Tvillingarna 21/5 – 20/6

Under februari får du lära dig ett par nyttiga men kanske lite jobbiga läxor. Mycket handlar om att växa upp och ta ansvar. Tvillingarna brukar ha lite svårt för att agera vuxet oavsett ålder. Det handlar mer om en allmän inställning till livet än om hur gammal du är. Under mitten av perioden kommer det in en ny person i ditt liv. Det här är någon som kommer att betyda mycket för dig under lång tid framöver.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, tvillingarna i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med tvillingarna från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Kräftan 21/6 – 22/7

Februari blir en berusande och händelserik månad för dig. Du når framgång både i ditt privatliv och på arbetet. Under den här perioden fattar du ett oväntat beslut som rör din arbetssituation. Beslutet är överraskande på flera sätt, inte minst för en av dina närmaste vänner som indirekt blir berörd av ditt val. Du har bestämt dig för att inget ska komma emellan er igen och det visar du genom att ta det här beslutet.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, kräftan i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med kräftan från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Lejonet 23/7 – 22/8

I februari blir det lite ljusare även om det går långsamt – och med ljuset återvänder din energi, lite i taget. Det blir en bra månad även om du kanske inte är så produktiv som du skulle önska. Under februari finns det också en risk för att du drar på dig sjukdomar som influensa eller förkylningar. Ta hand om dig själv och slarva inte med mat och sömn. I slutet av månaden väntar roliga nyheter som rör ditt arbete.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, lejonet i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med lejonet från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Jungfrun 23/8 – 22/9

Sammantaget blir februari en bättre månad än januari även om början på perioden kan vara lite tuff. Du har fortfarande svårt med koncentrationen, men nya uppgifter får dig att vakna till liv och hitta tillbaka till din gamla arbetsglädje igen. Under mitten av månaden börjar du umgås mer med dina vänner. Ditt sociala behov blir större i och med att Venus förflyttar sig till en mer gynnsam position.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, jungfrun i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med jungfrun från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Vågen 23/9 – 22/10

Nyandligheten från förra månaden håller i sig och växer sig starkare i februari. Det blir en tid av reflektion då du omvärderar mycket i ditt liv. Något har hänt som har fått dig att inse hur kort livet är och hur viktigt det är att ta hand om dem man älskar. Om du tidigare var en karriärsmänniska drar du nu ned på dina ambitioner till förmån för familj och vänner. Det blir en utvecklande månad.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, vågen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med vågen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Skorpionen 23/10 – 21/11

Februari handlar om både självklara och tuffa val. Du har kommit till ett vägskäl i ditt liv och har egentligen flera förgreningar att välja mellan. Varje val du gör under den här perioden leder fram till fler beslut och ibland blir du trött på att ständigt behöva väga för och emot i olika sammanhang. Du tycker att det skulle vara skönt om någon annan kunde bestämma åt dig ibland, men det är ditt liv det handlar om och ingen annans.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, skorpionen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med skorpionen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Skytten 22/11 – 21/12

Februari handlar om dig och vad du vill med ditt liv, kortsiktigt och långsiktigt. Det blir en turbulent månad full av uppbrott, drama och utspel, men det blir även en utvecklande period. Under februari gör du många misstag, men du lär dig av dem och växer med varje fel du gör. Slutet av perioden ser harmonisk ut. Du har äntligen hittat rätt väg för dig.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, skytten i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med skytten från Thomas Sabo (reklamlänk).

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Årets horoskop 2020 hittar du här!

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons