Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Februari 2019!

Genrebild på moderiktig kvinna i pumps och beige kappa.

Månadens horoskop för februari 2019 är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
31 januari, 2019

Stenbocken 22/12–19/1

Du lever din dröm samtidigt som du känner hög press både privat och på arbetet. Du älskar platsen där du är i ditt liv just nu, men det finns inte mycket utrymme för att sträckkolla serier eller softa. Kärleken och vänskapen blir dina stora stöd. När du känner att du inte orkar finns alltid någon vid din sida som hjälper dig att komma på fötter igen.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från Pilgrim (länk till Awin.com).

Vattumannen 20/1–18/2

Du får uppleva succé den här perioden, för egen del eller för en nära vän eller släkting. Det blir en rolig, men intensiv, månad där du riskerar att dra på dig förkylningar eller andra klassiska vintersjukdomar bara för att du inte ger dig tid att vila. Du måste vara noga med kost, sömn och motion om du ska orka med alla krav, privat och på jobbet. Slutet av februari bjuder på en triumf som du inte räknat med. Även om du visste att möjligheten till seger fanns var chansen väldigt liten att lyckas. I slutet av februari är det dags att göra upp planerna för våren.

Månadens råd: Ta hand om dig själv och din kropp.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Fiskarna 19/2–20/3

Februari betyder mycket för dig eftersom en vänskap börjar utvecklas från en bekantskap till något djupare. Det behöver inte röra sig om romantik, även om det är det troligaste. Under mitten av perioden får du vara beredd på att inte umgås med den du helst vill vara med. Hen kan inte träffa dig på ett tag och det blir jättejobbigt. Under den här tiden inser du vad hen betyder för dig.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från Pilgrim.

Väduren 21/3–19/4

Februari blir en kort men rolig månad. Det händer mycket privat för din del. Som singel kan det röra sig om en flirt eller början på ett seriösare förhållande. Det finns passion, värme och glädje i Vädurens tecken denna mörka tid. Du jobbar väldigt effektivt i februari och ser till att undvika övertid och helgarbete bara för att få mer utrymme för fritiden. En släkting kommer att behöva mycket hjälp under den här perioden.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från Pilgrim (länk till Awin.com).

Oxen 20/4–20/5

Det blir en intressant, rolig och utvecklande månad för Oxen. På jobbet väntar tuffa men kreativa utmaningar. Du får mer frihet att göra som du vill samtidigt som kraven på resultat ökar. Tack vare en blandning av influenser från både sol och måne kommer de här utmaningarna vara roliga och inspirerande, snarare än skrämmande. Privat flyter allt på väldigt smidigt. En kortare resa bryter vardagen i slutet av månaden.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från Pilgrim (länk till Awin.com)

Tvillingarna 21/5–20/6

Februari handlar om beslut, beslut och ännu fler beslut. Du tycker inte att du gör annat än väljer och i längden kan dessa krav på åsikter bli ganska påfrestande för dig. Mot slutet av perioden önskar du att någon annan ska kliva in och ta över ditt ansvar eller i alla fall dela på det. Privat blir det en ganska tråkig månad. Det är så mycket att göra på jobbet att du knappast hinner med att underhålla ditt sociala liv.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från Pilgrim.

Kräftan 21/6–22/7

Februari går i samma känslomässiga spår som januari. Du verkar inte ha kommit så mycket längre när det gäller att ta tag i dina relationer, men på jobbet går det i alla fall riktigt bra. Du får en härlig kreativitet från månen och skarvar ofta med fantasi och uppfinningsrikedom när kunskapen tar slut. När det gäller ditt sociala liv är du lite av en periodare nu. Det kan gå lång tid utan att du träffar någon, men plötsligt ändras det helt.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från Pilgrim (länk till Awin.com).

Lejonet 23/7–22/8

Februari bjuder på en härlig glöd för din del. Oavsett om det rör sig om kärlek, en flirt eller en passion för arbetet så är det här verkligen din månad. Din charm och din härliga personlighet gör det lätt för dig att hitta nya vänner. Du är social, utåtriktad och väldigt flirtig utan att ens tänka på det. På jobbet är det många som vill arbeta med dig, särskilt när det är grupparbeten. Njut av att vara så efterfrågad.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från Pilgrim (länk till Awin.com).

Jungfrun 23/8–22/9

Det blir en ganska hård start på senvintern för din del. Februari handlar om krav, effektivitet och rationalisering med arbetstid. Du tycker att det är jobbigt att leva upp till de här kraven eftersom du vet att du måste pruta på kvaliteten för att spara tid. Privat är februari en lugn månad. Det beror på att du fortfarande återhämtar dig ekonomiskt efter julen och du är för trött för att vara en social fjäril.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från Pilgrim (länk till Awin.com).

Vågen 23/9–22/10

Den andra månaden det här året blir lugn och kort. Det har varit väldigt intensivt under en längre tid så det är ganska skönt att bara få fokusera på vardagliga problem. Just nu njuter du av de små nöjena i livet. Det kan vara en mysig familjemiddag, en gofika med dina vänner eller bara en riktig långkörare med en bra serie på tv. För dig handlar februari om att komma ikapp mentalt.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Skorpionen 23/10–21/11

Det blir en stressig månad för din del och du får lära dig att inte bli så arg när saker går fel. Du är en passionerad varelse och slänger dig in i nya projekt helhjärtat. Under februari måste du arbeta både med din intuitiva sida och med logik och struktur. Dina arbetsuppgifter blir mer krävande och du kommer inte undan med smarta, kortsiktiga lösningar längre. Privat har du lätt för att hamna i konflikter den här perioden.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Skytten 22/11–21/12

Du går in i en förtrollande period då kärlek och vänskap blir ditt allt och ditt privatliv betyder mer än något annat. Du skjuter på besvärliga arbetsuppgifter och undviker all form av övertid bara för att få vara med dem du tycker om. Det blir en familjär månad med släktmiddagar, födelsedagskalas och hemmamys. Har du ett förhållande går du helt upp i din passion och glömmer allt omkring dig.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från Pilgrim (länk till Awin.com).

Läs mer:

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Så blir året för dig och dina vänner – läs hela ELLEs årshoroskop för 2019!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken