Månadens horoskop: Februari 2018!

Här är horoskopet för februari 2018.

Månadens horoskop för februari är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
01 februari, 2018

STENBOCKEN 22/12–19/1

Årets andra månad blir utmanande, rolig och väldigt intensiv. Du har gjort upp planer för de mål du vill nå, och du når inte bara dem utan lyckas över förväntan i det mesta du tar dig för. Under den här korta månaden lyckas du knyta kontakter, prestera på jobbet och lyckas inom en hobby eller sport. Det blir en månad som skapar minnen. Se bara till att inte slarva med mat och sömn den här perioden.

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Februari blir en kort men väldigt intensiv månad. Du reser mycket. Det kan vara privat, med jobbet eller båda delarna. Det behöver inte vara långa resor. Mycket kan vara över en dag eller en helg. Du lär känna många nya människor den här månaden. För din del handlar det om att skapa kontakter och om att bygga för framtiden. Privat kan det bli en del missnöje över all din frånvaro. Har du en partner är det inte säkert att hen tycker det är så roligt. Prata med varandra och ha en öppen dialog. Båda måste få ventilera sina känslor.

FISKARNA 19/2–20/3

Under februari är du fortfarande nyförälskad i allt. Du trivs med livet, arbetet och kärleken. Det är inte lika passionerat som i januari utan det finns mer lugn och förtroende i dina känslor än tidigare. Du kan verkligen njuta av att vara förälskad utan att drabbas av svartsjuka eller en stickande oro att allt ska ta slut. På jobbet är tempot ganska lågt, och det ger dig extra utrymme att njuta mer av ditt privatliv.

VÄDUREN 21/3–19/4

Februari blir en kort men intensiv månad för Väduren. Det sker mycket i ditt liv just nu, både privat och på jobbet. Du får sällan chansen att smälta allt det nya, utan det mesta går i ett. Här gäller det att försöka hitta pauser i vardagen där du får tid att vara helt för dig själv. Du behöver stanna upp och tänka igenom dina beslut ordentligt. Du är väldigt lättprovocerad den här perioden.

OXEN 20/4–20/5

Just nu är det mycket på gång i ditt liv. Du har ett fullspäckat schema och tycker att det är kul att det händer något. Många i din omgivning saknar energi den här perioden, men för dig är det nästan tvärtom. Du sprakar av livsvilja och motivation inom alla områden i livet. Många dras till dig eftersom du utstrålar så mycket positiv energi. Du får många beundrare i februari.

TVILLINGARNA 21/5–20/6

Även februari blir en lugn och eftertänksam månad. Du tar en dag i taget och försöker att inte planera så långt fram. Det finns mycket i ditt liv som du trivs med, men det finns även några stora områden som du skulle vilja förändra. Du känner att tiden inte räcker till för de här förändringarna just nu, så du får skjuta på dem till senare i vår. Ett rykte om en kollega chockerar dig och gör dig ledsen.

KRÄFTAN 21/6–22/7

Under februari blir du förälskad antingen på nytt eller i din partner. När det är som kallast och mörkast ute sprakar ditt liv av starka känslor och dramatik. Som singel blir du lätt svartsjuk den här perioden. Du känner så mycket och starkt att det bara krävs lite för att trigga igång alla möjliga tankar hos dig. Under mitten av månaden bekänner du dina känslor, och det verkar som att de är besvarade.

LEJONET 23/7–22/8

Februari handlar om utmaningar, främst på jobbet. Det verkar som om du försöker få två uppgifter eller två tjänster att gå ihop till ett jobb. Det blir en del konflikter med en familjemedlem i början av månaden. Hen är stark, envis och väldigt svårstyrd just nu. Många långa kvällar går åt till att prata och försöka hjälpa den här släktingen att inte fatta dumma och förhastade beslut. Slutet på perioden blir bra.

JUNGFRUN 23/8–22/9

Under februari tvekar du beträffande ett erbjudande du får. Allt verkar väldigt bra, men du vet att det är helt fel tidpunkt för dig att göra den här typen av förändringar i ditt liv. Du har en vän som stöttar dig i dina beslut och som finns vid din sida när du behöver ett bollplank att ventilera dina tankar med. Ni två kommer varandra väldigt nära den här perioden. Vänskapen kan växa till något ännu starkare på sikt.

VÅGEN 23/9–22/10

Det blir en ganska intensiv inledning på februari. Det ställs höga krav på dig och på att du ska prestera. Din chef har fått tydliga order om att effektivisera och det drabbar dig både direkt och indirekt. Under den här perioden börjar du planera för våren och sommaren. Du vill resa bort, men det kräver en del pengar så det är lika bra att du börjar göra upp en sparplan redan nu.

SKORPIONEN 23/10–21/11

Det blir en bra inledning på månaden. Du kommer en vän riktigt nära de första veckorna i februari. Ni har många gemensamma mål, och nu när du inte är så distraherad av dina känslor kan du fokusera mer på karriären. Det finns ett lugn och ett fokus den här perioden som hjälper dig att inte bara komma ikapp, utan också gå om i de planer som du gjort upp för början av året. Du är stolt över dig själv.

 

SKYTTEN 22/11–21/12

Februari handlar om att prestera på jobbet. Du vill visa att du kan och att du bör få mer ansvar. Du kan vara väldigt övertygande när du sätter den sidan till, så det finns goda chanser att du lyckas med att få roligare uppgifter och intressantare utmaningar. Privat har du kommunikationsbrist mellan dig och din partner. Ni måste börja prata mer med varandra. Som det är nu blir det onödiga missförstånd.

Foto Shutterstock

Läs mer:

Hur är skorpioner egentligen? 4 myter om det superaktuella stjärntecknet!

Så blir du som förälder- enligt ditt stjärntecken

Här är din hetaste sexdröm- baserat på ditt stjärntecken