Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Februari 2017!

Månadens horoskop: Februari 2017!

Månadens horoskop för februari är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
06 februari, 2017

Alla produkter är valda av ELLE. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Av Felicia Stålkrantz Baurén

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Du har fullt upp den här månaden. På jobbet är det många och höga krav, förändringar och nystart av olika projekt. Hemma har du också mycket att göra. Du alternerar födelsedagar och olika bemärkelsedagar med en hobby som också är tidskrävande. Glöm inte bort att du behöver få tid att bara vara. Vattumannen är nästan beroende av egentid för att må bra. Skapa dig luckor i vardagen som är till för bara dig. Månadens råd: Lev livet, det är din månad.

Smycke Vattumannen, Thomas Sabo (länk till butik)

FISKARNA 19/2–20/3

Februari blir en bra månad där många av de problem som du hanterat under januari börjar reda ut sig. Under förra perioden var du konfliktlösare och medlare och nu ger dina ansträngningar resultat. På arbetet väntar nya roliga utmaningar som har med den närmaste framtiden att göra. Du inser att dina chefer har fullt förtroende för din kompetens, vilket du upplever som smickrande.

Smycke Fiskarna, Thomas Sabo (länk till butik)

VÄDUREN 21/3–19/4

Februari bjuder på oväntade nyheter som kan vara både positiva och negativa beroende på hur du uppfattar situationen. Det du kan vara säker på är att saker kommer att förändras, och det kommer att gå fort. Är du född sent i tecknet kan du uppleva situationen som jobbig eftersom du då påverkas så starkt av Oxens trygghetsbehov. Som tidigt född Vädur tycker du att det är spännande.

Smycke Väduren, Thomas Sabo (länk till butik)

MISSA INTE DAGENS HOROSKOP – VARJE DAG PÅ ASTRO.ELLE.SE >

OXEN 20/4–20/5

Februari går oväntat fort och du gör av med mer pengar än planerat. Som tur är har Oxar oftast en budget för oväntade utgifter eftersom de är prak- tiska av sig. Under mitten av månaden kan du få en ny kollega som tar dig med storm. Hens charm och livsglädje är oemotståndlig för dig. Som singel kan du tillåta dig att bli förälskad. Ge dig hän och njut av situationen. Känslan lyser upp vintermörkret.

Smycke Oxen, Thomas Sabo (länk till butik)

TVILLINGARNA 21/5–20/6

Februari blir lite av ett platt fall för de flesta Tvillingar. Luften går ur dig, och efter all energi som du hade i januari känner du dig plötsligt trött och sliten. Tillåt dig att dra ner på tempot. Det händer ändå inte så mycket så här års och det är lika bra att ta det lugnt. Under slutet av perioden kommer en oväntad vänskap att växa sig starkare. Du inser hur mycket du och din vän har gemensamt.

Smycke Tvillingarna, Thomas Sabo (länk till butik)

KRÄFTAN 21/6–22/7

Februari handlar om att tänka nytt och om att våga. När du är mer på hugget så känns allt enklare och det mesta flyter på som det ska. Under mitten av perioden kan du drabbas av ekonomiska svårig-heter om du inte håller hårt i pengarna under början av månaden. Det är en blandning av oförutsedda utgifter och gamla räkningar som hopar sig. När det gäller kärleken är du mogen att satsa.

Smycke Kräftan, Thomas Sabo (länk till butik)

LEJONET 23/7–22/8

Efter en tung januari blir februari betydligt mer lättsam. Det blir ljusare, vilket är väldigt viktigt för dig. Försök att vara ute så mycket som möjligt när solen tittar fram. Solenergin är grundläggande både för din fysiska hälsa och ditt mentala välbefinnande. Se upp med utgifterna den här månaden. Du är väldigt impulsiv och det finns en risk att du gör av med pengar på onödiga prylar.

Smycke Lejonet (länk till butik)

JUNGFRUN 23/8–22/9

Februari går försvinnande fort. Du hinner inte med att tänka så mycket den här månaden. Du har en hel del att bita i på jobbet, och privat lyckas du boka upp dig nästan varje helg. Det finns en risk att en envis förkylning eller någon annan vintersjukdom kan sätta käppar i hjulet för dina planer den här perioden. Glöm inte att ta hand om dig själv och var noga med vad du äter och med att sova ordentligt.

Smycke Jungfrun, Thomas Sabo (länk till butik)

VÅGEN 23/9–22/10

Början på månaden blir seg. Du är fortfarande trött efter en ovanligt energitömmande januari, och du känner att det kommer att ta tid att återhämta sig. I mitten av perioden mår du bättre. Ljusare dagar och ett behagligt tempo på jobbet gör dig piggare. En släkting som har problem hör av sig till dig i slutet på februari. Du vill gärna stötta den här personen samtidigt som du tycker att hen har fel.

Smycke Vågen, Thomas Sabo (länk till butik)

SKORPIONEN 23/10–21/11

Februari kan bli som en dröm för förälskade Skorpioner. Du lever här och nu och tar inget för givet. Det finns en risk för svartsjuka och drama i mitten av februari. De här känslorna kommer från dig och har inget med din partner eller din hemliga kärlek att göra. I slutet av månaden upplever du en mer harmonisk period. Både arbetet och privatlivet flyter på bra de här veckorna.

Skorpionen smycke, Thomas Sabo (länk till butik)

SKYTTEN 22/11–21/12

Om januari var lågmäld och lugn så blir februari raka motsatsen. Den här månaden händer allt och ingenting. Du märker att vänskaper förändras och att nya grupper bildas. Människor som du trodde att du skulle vara vän med hela livet talar plötsligt inte med dig och du får nya allierade. Här gäller det att flyta med och se vad ödet har i beredskap snarare än att försöka ta kommandot.

Smycke Skytten, Thomas Sabo (länk till butik)

STENBOCKEN 22/12–19/1

Februari blir en rolig månad och du utvecklas mycket. Dina nya vänner är lojala, roliga och mer äkta än de personer som du omgett dig med under slutet av förra hösten. Du känner ett lugn och en självsäkerhet som inte funnits där tidigare. Din nya utstrålning attraherar många och du blir plötsligt omgiven av människor som du inte trodde visste att du fanns. Som singel är du flirtig på ett diskret sätt.

Smycke Stenbocken, Thomas Sabo (länk till butik)

MISSA INTE DAGENS HOROSKOP – VARJE DAG PÅ ASTRO.ELLE.SE >