Månadens horoskop: Februari 2016

Månadens horoskop: Februari 2016

Månadens horoskop för februari är här. Månadens stjärntecken är Vattumannen och rådet till hen är att du är tydlig med att sätta gränser och att du vågar säga nej när det behövs. Vad vi andra ska tänka extra på får vi reda på här nedanför.
11 februari, 2016

Av Felicia Stålkrantz Baurén

VÄDUREN 21/3–19/4

Under februari börjar du få ordning på livet igen. Du går från klarhet till klarhet, särskilt när det gäller rutiner som rör jobbet. Efter att ha varit ledig en del så tar det tid att hitta tillbaka till de gamla vanorna igen. Slutet på perioden blir bäst. Då finns det massor av positiv energi från solen som hjälper dig att fokusera på rätt saker. Det är en harmonisk period då kärleken blommar.

OXEN 20/4–20/5

Februari handlar om att utveckla din kreativitet och våga tro på dina idéer. Du kan lida av dåligt självförtroende och det gör att du inte vågar satsa på din magkänsla. Under perioden får du draghjälp av Mars och Jupiter som ger dig drivkraft att tänka nytt och annorlunda. Under februari träffar du många nya människor. Några kan komma att bli dina bästa vänner om du vågar släppa in dem.

TVILLINGARNA 21/5–20/6

Vanligtvis är du både flexibel och alert, men vintern har gjort dig trött. Nu gäller det att hitta entusiasmen igen. En vän kommer med roliga nyheter i mitten av perioden. Här gäller det att glädjas med henne – det handlar om ett äventyr – även om de här nyheterna inte är lika roliga för dig. Under slutet av perioden är du gärna utomhus så mycket som möjligt för att samla solenergi.

KRÄFTAN 21/6–22/7

Under februari finns en påverkan i ditt horoskop som gör ditt humör väldigt lynnigt. Försök hitta metoder så att du inte låter din ilska ta över din vardag. Under mitten av månaden får du goda nyheter som rör ekonomin och karriären. Det kanske inte är så stora förändringar just nu, men du kommer att få både mer pengar och ansvar under våren.

LEJONET 23/7–22/8

Solen börjar återvända även om det fortfarande är väldigt mörkt på morgnar och kvällar. Ljuset är avgörande för hur Lejonet mår. Eftersom din härskarplanet är solen blir du deppig när det går långa perioder utan solsken. Försök att vara ute så mycket som möjligt, du mår bättre av dagsljuset. Den här perioden finns det goda möjligheter för Lejon att träffa en väldigt speciell person.

JUNGFRUN 23/8–22/9

Under februari får du en härlig överraskning som ger energi länge. Till en början är du kanske inte så positiv till det nya i ditt liv, men ju längre tiden går desto bättre inser du att det är. Mitten på februari blir ganska stressig. Det ställs höga krav på dig både privat och på jobbet. Här gäller det att inte slarva med mat och sömn. En vän kommer med både goda råd och peptalk när allt känns motigt.

VÅGEN 23/9–22/10

Februari blir lite av en nystart. Du har mycket energi och entusiasm i ditt tecken. Det verkar bytas ut människor i din närmaste krets. Det kan vara kolleger som slutar eller annat som påverkar bekantskapskretsen. Det gäller att inte klamra sig fast vid det gamla utan acceptera förändringarna och göra det bästa av situationen. Se upp med fullmånen denna månad.

SKORPIONEN 23/10–21/11

Genom att träna och äta nyttigare får du mer energi och blir mer fokuserad. På jobbet märker dina kollegor skillnaden. Även om det kanske inte syns så mycket på utsidan gör dina nya vanor dig mer målinriktad. En chef ger dig ett erbjudande under mitten av perioden. Det är väldigt frestande att tacka ja direkt, men du bör tänka över ditt beslut eftersom det finns flera faktorer att ta hänsyn till.

SKYTTEN 22/11–21/12

Det blir en varierande månad som bjuder på både arbete och ledighet. Du reser gärna iväg under en eller två veckor den här perioden. Din semester ger dig massor av nya intryck och får din kreativitet att vakna till liv igen. På arbetet pågår en konflikt som blir värre under februari. Du har svårt att inte bli lidande av det här grälet trots att det bara berör dig indirekt. Det gäller att vara tydlig med dina känslor.

STENBOCKEN 22/12–19/1

Februari blir lika härlig som januari. Det blir nästan som ett stopp i tiden för din del. Du går helt upp i nuet och njuter i fulla drag av både helg och vardag. Har du ett äldre förhållande kan det få en nytändning. Din partner och du hittar nya sidor hos varandra. Under slutet av februari kan det finnas tid för en kärlekssemester eller bara en mysig långhelg. Njut av kärleken och av att ta hand om varandra.

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Februari blir stressig men givande. Du har som vanligt många järn i elden och det verkar bli en förändring i vardagen som påverkar både jobbet och privatlivet. Det viktigaste den här perioden är att du är tydlig med att sätta gränser och att du vågar säga nej när det behövs. Ibland låter du dig ryckas med så mycket i det du gör att du glömmer bort både att tänka på dig själv och på din familj. Det blir en bra månad när det kommer till ekonomin. Du kanske till och med har råd att lägga undan en extra slant till våren eller sommaren.

FISKARNA 19/2–20/3

Du får en härlig kickstart den här månaden. En chef eller kollega ger dig de verktyg du behöver för att förverkliga en dröm. Nu är det bara din egen entusiasm som kan sätta stopp för dig. Under mitten av februari kan en vänskap utvecklas till en djupare relation. Även om det inte blir ett kärleksförhållande kommer det att bli en väldigt nära vänskap! Februari är en bra månad att ordna en härlig fest.