Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: December 2019

18 nov, 2019 
AvELLE -redaktionen
Astro december 2019
Månadens horoskop för december 2019 är här! ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons

Av: Felicia Stålkranz Baurén.

Stenbocken 22/12 – 19/1

December blir både kämpig och rolig. Här gäller det att hålla jämn kvalitet på jobbet. Du har många utmaningar både privat och på arbetet, men får energi från din familj och dina vänner så att du orkar hela vägen fram. Under julen tar du dig tid att umgås med vänner och familj. I mellandagarna får du en förfrågan som du inte vill tacka nej till.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, stenbocken i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med stenbocken från Thomas Sabo (reklamlänk).

Vattumannen 20/1–18/2

Under december passar du på att vara så mycket du kan med familjen. Det är lugnare på jobbet så du har mer tid över till dina närmaste. Julen handlar om mat, gemenskap och att ta hand om varandra. Nyår är din högtid, då får du frossa i glamour och lyx, något som du i hemlighet uppskattar mer än julstöket. I slutet av månaden väntar positiva nyheter beträffande jobbet.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, vattumannen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med vattumannen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Fiskarna 19/2–20/3

Du inser att du har varit lat och prioriterat bort dina sanna känslor till förmån för det som är tryggt och bekvämt. Du känner dig osäker på mycket, men en sak vet du och det är att du måste vara sann mot dina känslor även om det innebär ett uppbrott. Under den här månaden tar du kontakt med en person som ständigt finns i dina tankar men som du inte träffat eller pratat med på månader.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, fiskarna i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med fiskarna från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Väduren 21/3–19/4

December blir en stressig period. Tempot på jobbet har drivits upp ytterligare och kraven, både på att prestera och på kompetensutveckling, ökar hela tiden. Även privat är det mycket, med familj, vänner och din hobby. Se till att ta en paus från allt och bara ta det lugnt mellan varven, annars kommer din kropp att protestera med den ena krämpan efter den andra tills du tvingas lyssna.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, väduren i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med väduren från Thomas Sabo (reklamlänk).

Oxen 20/4–20/5

Mycket i december kretsar kring julen, både på arbetet och privat. På jobbet är flera deadlines förknippade med julen så tempot fram till dess kan vara rätt så högt. I mitten av perioden passar du på att ta en lång weekend för att komma bort från all stress. Det blir ett bra sätt att ladda batterierna och kanske får du möjlighet att köpa en del av dina julklappar. Julen blir mysig och nyårsfirandet lagom glamouröst.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, oxen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med oxen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Tvillingarna 21/5–20/6

Det blir en härlig och omvälvande månad. Som singel träffar du många heta och intressanta personer den här perioden, men du är inte riktigt mogen att öppna ditt hjärta för någon speciell ännu. December handlar om privata och arbetsmässiga utmaningar. Periodvis blir det väldigt stressigt så det gäller att du är noga med både mat och sömn om du ska hålla dig frisk. Julen blir en paus i all stress.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, tvillingarna i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med tvillingarna från Thomas Sabo (reklamlänk).

Kräftan 21/6–22/7

Under årets sista månad är du på samma plats som du började 2019, i alla fall känslomässigt. Du trodde att du hade kommit över din förälskelse den här hösten, men när ni återupptog kontakten igen under förra perioden insåg du att inget har förändrats och att du är lika hopplöst förlorad som innan ni skildes åt. Under hösten har ditt självförtroende vuxit så kanske vågar du vara mer ärlig med dina känslor nu.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, kräftan i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med kräftan från Thomas Sabo (reklamlänk).

Lejonet 23/7 – 22/8

December blir en härlig månad som bjuder på både kärlek och massor av roliga fester och upplevelser. Den här perioden får jobbet stå tillbaka till förmån för ditt sociala liv. Du älskar att vara alla festers och händelsers mittpunkt. Din charm är obestridlig och ditt humör är på topp den här perioden. Julen handlar om familjen medan nyår blir en glittrig historia full av hisnande dramatik.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, lejonet i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med lejonet från Thomas Sabo (reklamlänk).

Jungfrun 23/8–22/9

Efter en rolig men utmanande november blir det betydligt mer stillsamt i december. Under vissa perioder den här månaden ligger du hemma med influensa eller en förkylning. När du är borta från vardagen får du perspektiv på livet och du inser att det är dags att göra vissa förändringar både arbetsmässigt och privat. Under julen passar du på att umgås med familjen så mycket du bara kan.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, jungfrun i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med jungfrun från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Vågen 23/9–22/10

Du har äntligen hittat en takt som passar dig på jobbet. Visst är ditt arbete både krävande och stressigt ibland, men du får det att fungera genom att varva de svåraste uppdragen med mer kreativa utmaningar där du kan låta händerna jobba och tankarna vandra fritt. Under slutet av december är du mycket med familjen. Både jul och nyår kretsar kring de personer som står dig allra närmast i livet.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, vågen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med vågen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Skorpionen 23/10–21/11

December följer i samma spår som slutet av november. Arbetsmässigt är det väldigt mycket att göra och du har ofta svårt att sova för alla tankar som mal i huvudet på dig. Privat är det också högt tempo. Du har väldigt roligt samtidigt som du är konstant trött. Under julen blir det en paus i din vardag och du ska verkligen utnyttja den här ledigheten till att vila upp dig ordentligt. Du kommer behöva en energireserv under våren.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, skorpionen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med skorpionen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Skytten 22/11–21/12

December handlar mycket om förändringar. Det har hänt så mycket under den här hösten att det är ofrånkomligt att vissa saker inte fungerar lika bra i ditt liv som tidigare. Du avslutar relationer som inte ger dig något längre. Oavsett om det är något så odramatiskt som att avfölja på Facebook eller ett mer slutgiltigt avsked, känns det skönt att göra rent hus och gå vidare. Under julen är det familjen som gäller. Att umgås med dina nära ger dig både värme och perspektiv på tillvaron. Nyår blir avgörande för hela våren. Du träffar någon som gör djupt intryck på dig. Månadens råd: Njut av julen tillsammans med din familj.

Annons
Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, skytten i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med skytten från Thomas Sabo (reklamlänk).

LÄS MER:

Annons