Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: December 2018!

Månadens horoskop för december 2018

Månadens horoskop för december är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
25 november, 2018

Stenbocken 22/12–19/1

Efter en rolig men stressig inledning på december kommer tempot att lugna sig betydligt. Du får mer utrymme för dig själv och dina tankar. Du har insett att det bara finns en person som ställer krav på dig och det är du själv. Du måste börja fundera på hur du vill prioritera i ditt liv och vad som är viktigast för dig. Under jul och nyår hjälper din kärlek dig att se vilken väg du ska välja och framtiden blir plötsligt enkel.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från Pilgrim (länk till Awin.com).

Vattumannen 20/1–18/2

I december landar du i dig själv och kommer ikapp mentalt. Det har varit en emotionellt jobbig men också givande höst och det kommer att ta ett tag att smälta allt som hänt. Under början av månaden är det mycket fester, glöggmingel och annat roligt men vid jul saktar tempot ner och du får en chans att vila upp dig. På nyår är det god mat, trevligt sällskap och lite extra lyx som gäller.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Fiskarna 19/2–20/3

Under december fattar du ett avgörande beslut beträffande din framtid. Du har velat mycket fram och tillbaka, men nu har du bestämt dig för att satsa på det som du tycker blir bäst för din del. Under den här perioden lägger du mycket tid och engagemang på att lära känna en person bättre. Du har insett att hen har tagit en egen plats i ditt hjärta och är här för att stanna. Julen blir en riktigt mysig helg med familjen.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från Pilgrim.

Väduren 21/3–19/4

Under december ökar tempot rejält och det gäller att du håller dig frisk och inte slarvar med mat och sömn om du ska hänga med. Det är inte bara på jobbet det är mycket att göra, det är även fullt upp privat. Just nu är du väldigt populär och det finns inte en fest eller ett glöggmingel där du inte är inbjuden. Venus gör dig social och du tycker att det är svårt att välja bland alla nöjen. Under julen varvar du ner lite.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från Pilgrim (länk till Awin.com).

Läs också:

Efter förändringen i horoskopet – har du också fått ett nytt stjärntecken?

Är du det nya stjärntecknet ormbäraren?

Oxen 20/4–20/5

Det är mycket att göra i december och du tycker att det är kul. Det blir en händelserik månad där fokus ligger på resultat och du presterar mer än förväntat. Den här månaden kretsar även kring familjen och kring beslut som kan röra arbete eller bostad. Du känner att det är en förändring på gång och du försöker vänja dig vid tanken. Julen blir harmonisk och nyår så där glamourös som du drömt om.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från Pilgrim (länk till Awin.com)

Tvillingarna 21/5–20/6

Det blir en intressant inledning på december som kantas av utmaningar. Under den här perioden kommer du till insikt om att du prioriterar lite fel i ditt liv. Just nu lever du för arbetet i stället för att arbeta för att leva. Försök att hitta en bättre balans mellan jobb och nöjen. Under slutet av december möter du en person som förändrar din syn inom flera områden i ditt liv. Hen får dig att vilja varva ner.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från Pilgrim.

Kräftan 21/6–22/7

December blir möjligheternas månad, inte bara när det gäller jobbet utan även privat. Du har börjat riva några av dina personliga murar för att våga släppa in människor som du bryr dig om i ditt liv. Under hösten har du byggt upp ett nytt självförtroende som gör att du inte är lika rädd för att bli sårad eller att få ditt hjärta krossat. Julen handlar om familjen. För dig är det här en av de viktigaste helgerna på hela året.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från Pilgrim (länk till Awin.com).

Lejonet 23/7–22/8

December kantas både av frustration och glädje. Privat finns det någon du behöver tala ut med i början av perioden. Det kan bli jobbigt samtidigt som du vet att det är det bästa som kan ske i er relation. Mitten av månaden bjuder på flera positiva besked på raken. Du känner att livet är på väg att vända. Slutet på december blir festligt, men väldigt intensivt. Glöm inte bort att ta en paus ibland.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från Pilgrim (länk till Awin.com).

Jungfrun 23/8–22/9

December blir intensiv och mycket handlar om utgifter och om julen. Det blir en rolig men dyr period där du gör av med pengar på saker som du egentligen inte behöver. Den här typen av impulsiva shoppingbegär kommer från en kombination av Mars, Venus och Solen. Så länge du kan hålla din budget så är det en ganska harmlös influens. Nyår kan bjuda på en överraskande flirt.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från Pilgrim (länk till Awin.com).

Läs också: Hur är skorpioner egentligen? 4 myter om det superaktuella stjärntecknet!

Vågen 23/9–22/10

Du stressar en hel del under december och det passar dig inte. Du ogillar all form av press eftersom det rubbar din balans. Under mitten av perioden kommer du ihop dig med en släkting. Du tycker att hen lägger sig i för mycket. Under julen får du kontakt med en person som du inte hört av på länge och det blir både vemodigt och roligt. Nyåret bjuder på en inspirerande nystart.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Skorpionen 23/10–21/11

Under december fattar du en del personliga beslut. Nu när året är på väg att ta slut tycker du att det är dags att ta tag i vissa delar av ditt liv. Det mesta som händer den här månaden är små förändringar som bara påverkar din vardag i ytterkant, men du kan även drabbas av en rastlöshet som gör att du tvingar fram en mer omvälvande förändring. Under julen passar du på att varva ner och sova en hel del.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Skytten 22/11–21/12

December blir en stressig men rolig månad. Det finns krav på att du ska prestera men du gör inte så bra ifrån dig som cheferna hoppats. Privat lever du livet. Som singel flirtar du med flera samtidigt och du trivs med uppmärksamheten även om du ofta lyckas trassla in dig i pinsamma situationer. En vän bär på en hemlighet och den kommer fram i slutet på perioden. Du blir lite sur för att din vän inte har sagt något, men kan också förstå varför hen har varit tyst. Nyår blir din dag, du njuter av glitter, glamour och vackra löften.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från Pilgrim (länk till Awin.com).

Läs också:

Dagens horoskop – nytt astro varje dag >

Den här skräckfilmen ska du se – baserat på ditt stjärntecken

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken