Månadens horoskop augusti 2021

14 jul, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Månadens horoskop augusti 2021
Månadens horoskop för augusti 2021 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons

Av: FELICIA STÅLKRANTZ BAURÉN

Månadens horoskop: AugustiBrand logo
Månadens horoskop: Augusti

VÄDUREN 21/3-19/4

Augusti har en härlig frihetskänsla över sig. De första veckorna i månaden gör du det som faller dig in. Du är ovanligt obunden och kan ge efter för dina impulser på ett sätt som du inte har kunnat tidigare. Under den här månaden träffar du en del nya människor och deras närvaro i ditt liv ger dig både inspiration och en härlig energi. Slutet av perioden handlar om en återförening och om att återgå till vardagen igen.

OXEN 20/4-20/5

Den sista sommarmånaden inleds med massor av hopp och en vilja att förändra. Det blir en bra period då du inte bara får chansen att vila upp dig ordentligt, du har även möjligheten att hitta tillbaka till det som inspirerar dig i livet. Augusti handlar om möten, om nya människor men också om att hitta sin plats och om att känna sig hemma. Du träffar människor som kommer att bli en viktig del av ditt liv.

Annons

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Under den här perioden kan du välja att jobba och tjäna lite extra pengar. Förra månadens utsvävningar gör att du behöver alla resurser som du kan skrapa ihop. Men även om du jobbar så finns sommarkänslan kvar i ditt tecken. Du tar till vara på dina lediga stunder och njuter av livet som aldrig förr. Det som kan vara nackdelen är att tempot den här perioden är högt och att du inte får en chans att vila upp dig.

KRÄFTAN 21/6-22/7

Augusti markerar den nystart som du påbörjade förra perioden. Det blir en härlig men intensiv tid då du upplever mycket nytt. Du får energi från solen och det gör att du orkar hålla ett högt tempo även på helger och kvällar. I slutet av augusti testar du en ny hobby eller tar upp ett gammalt fritidsintresse. Det här är något som kommer att uppta en stor del av hösten. Du njuter verkligen av livet.

Lejonet 23/7-22/8

Augusti handlar om att resa och om nya människor, men framför allt om att leva livet fullt ut utan att vara rädd. Mycket av den oro som du gått och släpat på under lång tid släpper den här perioden. Du njuter verkligen av att gå upp i nuet. När det gäller dina privata relationer så ser det mer komplicerat ut, särskilt om du är singel. Du är redo för en ny relation samtidigt som du inte riktigt vill ge upp den frihet som du har. Det här kan vara tidpunkten då du möter en mycket speciell människa som verkligen får dig att se tvåsamhet på ett helt nytt sätt.

Annons

MÅNADENS RÅD: Unna dig att leva fullt ut utan att känna oro inför morgondagen.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Du börjar äntligen komma till rätta med allt det nya i ditt liv. Det var längesedan du trivdes så bra, inte bara med den du är själv utan även med den plats du befinner dig på i livet. Det här är verkligen en bra period och du inspireras att göra lysande och smått galna val. Du känner dig modig och redo att testa gränser för att ta reda på vem du egentligen är. Månaden kan sammanfattas med inre och yttre upptäckter.

VÅGEN 23/9-22/10

Augusti verkar handla om förälskelse. Det kan vara så att du träffat någon ny, gamla känslor som väcks till liv igen eller bara en kärlek till livet i allmänhet. För dig blir det en berusande period då du njuter i fulla drag. Du gör många och överraskande val under augusti. Det som är mest annorlunda är att du inte känner samma tvekan inför att välja som du brukar göra. Du litar mer på dig själv.

Annons

SKORPIONEN 23/10-21/11

Under augusti börjar tempot trappas upp sakta men säkert. Plötsligt känner du dig inte alls övertygad om att du valt rätt väg. Du känner en tvekan inför det mesta och det kan bero på ett inflytande från den vanligtvis veliga Vågen. Vad som är viktigt är att du litar på din magkänsla den här perioden. Avstå hellre om det känns fel, än att göra något du inte är känslomässigt med på.

SKYTTEN 22/11-21/12

Under årets sista riktiga sommarmånad försöker du att njuta av livet och av Sverige. Du vill inte bestämma så mycket i förväg den här perioden utan försöker vara fri att göra som du vill. Har du semester kan du mycket väl tillbringa den i närheten av hemmet. Du känner en trygghet i att inte resa så långt. Du träffar vänner, äter god mat och diskuterar gärna djupa frågor. Mycket den här perioden handlar om vänskap.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Augusti handlar både om att vila och om att vara aktiv. Du verkar resa en del och det ger dig möjlighet att koppla bort vardagen. Tillbaka från semestern så träffar du kollegor och etablerar nya vänskaper och nya samarbetspartners. Hösten kommer att bjuda på en personlig framgång som du lägger grunden till redan nu. Många drömmar blir sanna den här perioden.

Annons

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Under den här perioden får du ägna dig åt ett fritidsintresse, samtidigt som du får möjligheten att se nya miljöer och låta dig uppslukas av nuet. Det blir både en tempofylld och fridfull period på samma gång. Slutet av augusti handlar om att etablera vanor och om en nyvunnen frihet som du verkligen uppskattar. Det här kan bli tiden då du hittar tillbaka till din partner eller dina gamla vänner igen.

FISKARNA 19/2–20/3

Augusti för med sig utmaningar som du inte är riktigt mogen för. Det har varit en härlig sommar och du är inte redo för vardagen igen. Den här hösten återgår saker mer till hur det var för två år sedan, men du är inte samma person nu som då och det gör att du inte riktigt orkar med det tempo som förväntas av dig. Kanske är det bra att tänka om.

Annons