Månadens horoskop: Augusti 2020

27 jul, 2020 
AvELLE -redaktionen
Astro augusti 2020
Månadens horoskop för augusti 2020 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons

VIDEO: EGENSKAPERNA FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listanBrand logo
Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-19/4

Augusti blir en nystart för Väduren. Det senaste halvåret har mycket förändrats i ditt liv och med de här förändringarna växer nya beslut fram. Det handlar både om din arbetssituation, ditt boende och ditt privatliv. Saker som för bara ett år sedan framstod som livsviktiga är inte alls lika betydande för dig i dag. Du har förändrats och därför är det naturligt att din vardag förändras den med.

Oxen 20/4-20/5

Den sista sommarmånaden blir härlig, förförisk och livfull. Det stillsamma tempot från juli är som bortblåst och det gäller att du orkar med alla åtaganden du har tagit på dig. Du tycker att det är kul med ett högre tempo, men det gör dig också väldigt trött. Se till att ta en paus då och då och bara njut av nuet. De här andrummen blir din chans att tanka energi och komma ikapp livet mentalt. Slutet på perioden bjuder på roliga nyheter.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under augusti börjar du ifrågasätta vissa saker i ditt liv. Du har kommit till en vändpunkt och känner starkt att det är dags för en förändring. Det här kan innebära ett karriärbyte eller till och med att du sätter dig i skolbänken igen. Oavsett vad augusti för med sig känner du att du kan påverka mer nu än du kunnat på länge. Att återvinna lite kontroll över din vardag gör livet enklare för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn avslutning på sommaren. Även om många turbulenta känslor från förra perioden dröjer sig kvar så hanterar du situationen lite mer genomtänkt och moget. Det handlar om fler inblandade än bara du och föremålet för dina känslor. Är dina känslor starka nog att hantera den här typen av komplikationer? Du väger mycket för och emot den här perioden och fattar sedan ett beslut. Det blir en intressant månad.

Lejonet 23/7-22/8

Augusti blir en kärlekens månad. Det har varit många turer fram och tillbaka med er två, men nu känns det som att du äntligen hittat rätt. Det här är inga nya känslor som blossat upp, du har gått och burit på dem ett bra tag, men du har varit orolig för er vänskap. Nu har du insett att du inte är en person som vill ha ett platoniskt förhållande med en person som du känner så här för, så därför tar du steget från vän till något mer. Det blir en härlig, omtumlande och lite annorlunda period. Under slutet av augusti kan du inte umgås med din kärlek lika mycket, men det spär bara på era känslor för varandra.

Annons

Månadens råd: Njut av kärlek och passion.

Jungfrun 23/8-22/9

Under augusti får du höra oroande och lite oväntade nyheter som rör ditt arbete. Även om det här inte påverkar dig så mycket inser du att det kommer att bli en omställning att komma tillbaka till arbetet efter semestern. Perioden handlar om små och stora val. Du inser att du rör dig åt ett håll som du inte är riktigt bekväm med och försöker byta riktning. Slutet på månaden bjuder på ett mindre äventyr.

Vågen 23/9-22/10

Balansen och insikten om vad som är viktigt har smugit sig på dig den här sommaren. Du har börjat prioritera om i ditt liv och din familj och din hälsa kommer betydligt högre upp nu än i början av året. Du har insett att det inte är värt att offra allt på en karriär om du inte har möjlighet att njuta av dina framgångar. För dig handlar det om att hitta lyckan i de små men dyrbara guldkornen i livet.

Skorpionen 23/10-21/11

Hur tråkigt det än kan låta så ägnar du stora delar av den här månaden åt din ekonomi. Du kanske står mellan arbeten eller bara har fått gå ner i tid under en period. Oavsett vad det är behöver du en plan för framtiden. Din carpe diem-mentalitet fungerar inte längre, du måste börja planera ekonomiskt. Slutet på perioden handlar om en hobby du har, som du vill utveckla ännu mer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du söker dig tillbaka till dina gamla vänner under augusti. Det har varit en dramatisk vår då du gick ifrån personer som du känt i nästan hela ditt liv, för att du tyckte att ni glidit isär. Under sommaren har du börjat sakna dem och nu försöker du reparera skadan. Du måste ha tålamod, allt som hänt mellan dig och de här personerna kan inte göras ogjort, men effekten kan avta med tiden. Ni kan hitta tillbaka till varandra igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte ledig så mycket under augusti, men har ändå tid för dina vänner och för den person som stulit ditt hjärta. Under slutet av perioden återupptar du din karriär. Den har legat nere under en stor del av året, men nu när livet börjar återvända till det normala tar du tag i den igen. Det blir en rivstart och du får möjlighet att visa vilken talang du har. Augusti blir en härlig månad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget i ditt liv som är helt enkelt just nu, men du har kul och tiden flyger fram. Augusti handlar om att planera hösten, för plötsligt har du en rad olika alternativ. En ung vän eller släkting tar ett stort steg framåt mot sina drömmars mål och du finns där och hejar på. Under slutet av perioden byter du arbetsuppgifter och det kan bli en del övertid.

Fiskarna 19/2-20/3

Slutet på sommaren handlar om den kärlek du har, men också om den som gick förlorad. Mycket den här sommaren har påmint dig om en person som inte längre finns i ditt liv men som du inte kan sluta tänka på. Du har kommit till en korsväg där du antingen släpper taget om det förflutna eller gör upp med det en gång för alla. Dina känslor försvinner inte för att du sopar dem under mattan.

LÄS MER: 

Annons