Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Augusti 2019

Månadens horoskop för augusti 2019

Månadens horoskop för augusti 2019 är här! ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
29 juli, 2019

Stenbocken 22/12–19/1

 

På sätt och vis har du sett fram emot augusti med både rädsla och förväntan. Du vet att kraven kommer att höjas under hösten och du får jobba på dina sociala färdigheter. Du måste anpassa dig för att jobba i grupp och då kommer dina ledaregenskaper till sin rätt. Under den här perioden finns en gammal kollega kvar vid din sida och det gör vardagen lite enklare.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Vattumannen 20/1–18/2

 

 

 

Augusti börjar lugnt och harmoniskt men tempot trappas upp mot slutet av perioden. Då gäller det att hitta nya rutiner i vardagen. Det finns en hel del nötter att knäcka för att få logistiken att fungera både på jobbet och privat. Du har många åtaganden och en del av dem kolliderar. Det kommer att vara en inkörningsperiod innan alla rutiner sätter sig så oroa dig inte för mycket.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Fiskarna 19/2–20/3

 

Augusti blir en rolig nystart. Du träffar många nya personer och återupptar kontakten med andra, som du inte träffat på hela sommaren. Du har inte plats för så mycket av det gamla i ditt liv. I slutet av perioden byter du bekantskapskrets nästan helt och gör dig redo för en ny fas. Det här är överrask-ningarnas och de hemliga planernas period.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Väduren 21/3–19/4

 

 

Det blir en intressant start på augusti för din del. Du umgås med en kollega mer än du gjort tidigare, det beror på att ni kommer att jobba tillsammans i höst och det här blir er chans att lära känna varandra lite bättre. Är du ledig under den här perioden kan det hända att du är ute och reser en del. För dig är det extra viktigt med miljöombyten så här i semestertider. Du behöver bli inspirerad.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Oxen 20/4–20/5

 

 

Augusti kretsar kring familjen och kring en nystart. Det blir en rolig och inspirerande tid, men också lite sorglig eftersom du säger farväl till någon som funnits med dig länge. Det kan vara ett djur, någon som flyttar eller en kollega som slutar. Under augusti går du igenom dina finanser och inser att du faktiskt inte ligger så illa till som du trodde att du skulle göra efter sommaren. Ett extrajobb ger lite påfyllning.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Tvillingarna 21/5–20/6

 

Under augusti går du in i en lite nyandlig period. Du blir mer utåtriktad, samtidigt som du söker efter din livsuppgift och meningen med livet. Även om du inte blir religiös så blir du mer medveten om att allt hänger samman och du vill gärna hitta din egen plats i pusslet. Det kan bli många sena kvällar där du ventilerar stora och små frågor med dina nära vänner. Under slutet på perioden möter du en intressant personlighet.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Kräftan 21/6–22/7

 

 

Under augusti växer du upp, kanske blir du lite mer cynisk än före sommaren. Du kommer möta många nya människor den här perioden och skaffa flera nya vänner, särskilt i slutet av augusti. Se upp så att du inte blir för hård på grund av en misslyckad kärleksaffär eller en förälskelse som inte blev mer. Det händer oss alla, så låt inte den erfarenheten sätta stopp för din romantiska inställning till livet. Kärleken väntar på dig i höst.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Lejonet 23/7–22/8

Augusti blir en härlig period för Lejonet. Som singel flirtar du nästan hela tiden och människor faller för din charm. Du har en förmåga att få både dina vänner och nya bekanta att må bra och känna sig uppskattade. Under augusti söker du inte aktivt efter kärleken. Du har lärt dig att det är bättre att vänta än att jaga, är det meningen att det ska hända så händer det. Augusti blir också en nystart för något på jobbet, det kan vara ett projekt eller helt nya arbetsuppgifter. Du träffar spännande kollegor och utvidgar din bekantskapskrets. Månadens råd: Njut av livet men var försiktig med dina utgifter.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Jungfrun 23/8–22/9

 

 

Augusti handlar främst om de närmaste vännerna, din partner och familjen. Du umgås nästan uteslutande med dem som står dig nära. Du orkar inte riktigt med att bekanta dig med nya människor just nu. Det kräver att du öppnar dig och det vill du inte. Under den här perioden ställer du dig många frågor som rör framtiden. Du är orolig för att det ska hända saker, både privat och på jobbet.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Vågen 23/9–22/10

 

 

Under årets sista sommarmånad njuter du lite extra av livet. Det blir många utekvällar, mycket god mat och för lite motion. Du lovar att förändra din livsstil, men det får bli senare i höst, just nu vill du bara leva i nuet och kunna vara impulsiv. Om du jobbar har du lite svårt att passa tiderna. För många sena kvällar gör dig morgontrött och din koncentration när det gäller arbetet har nått ett nytt bottenrekord.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Skorpionen 23/10–21/11

 

 

Augusti blir en mental och fysisk paus från vardagen. Du njuter av långa sommardagar och ännu längre sommarnätter. Är du ledig passar du på att resa en del. Det kan vara många korta utflykter eller en sol- och badresa. Om du jobbar unnar du dig så korta arbetsdagar du kan och passar även på att umgås med dina kollegor genom improviserade after works och grill- middagar i någon park.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Skytten 22/11–21/12

 

 

Augusti blir både spännande, lite läskig och väldigt inspirerande. Du håller fortfarande fast vid vissa saker i ditt liv som är viktiga för dig, det kan vara din partner, några få vänner och din familj. Resten blir en nystart på många sätt. På jobbet byter du inriktning helt och det innebär nya kollegor, nya arbetsuppgifter och helt nya rutiner. Hemma förändrar du också många saker, du strukturerar upp ditt liv mer.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från Pilgrim (reklamlänk via Tradedoubler.com)  (länk till butik).

Tror du på horoskop?

'); jQuery('#polls-92').detach().appendTo('#polls-92-wrapper'); jQuery('#polls-92-loading').detach().appendTo('#polls-92-wrapper'); });
Loading ... Loading ...

Läs mer:

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Så blir året för dig och dina vänner – läs hela ELLEs årshoroskop för 2019!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken